Тестостерон Ципионат

 
Фармакологично название: Testosterone (as Cypionate)
Химически състав: 4-андростен-3-один, 17 бета-ол
Молекулярна основа: 288.429 
 
 
 

Тестостерон ципионат е много подобен на тестостерон енантат, но по-активно вещество те са различни. Ципионатът изисква по-често приложение. Тестостеронът е кралят на стероидите за тези, които се стремят да покачат тегло. Той е много ефективен при самостоятелен прием или заедно с други вещества. Лекарството има някои странични ефекти: тестостерон ципионат може да се трансформира в DHT (дихидротестостерон), и образува естроген, което води до гинекомастия, задържане на вода и по този начин не се покачва само чиста мускулна маса.

Минималната доза от тестостерон ципионат - 200 мг на седмица. За най-добри резултати, може да се увеличи дозата до 500 мг, а при по-опитни състезатели - 500-1000 мг на седмица. Тестостеронът може да се използва заедно с други стероиди, но е доста ефективен и при солов прием. Когато ципионат се използва с други анаболни андрогенни стероиди, може да се получат явни андрогенни ефекти. Използването на ципионат подобрява способността за регенериране, както и увеличава агресивността, по този начин се увеличава силата на мускулите по време на приложението.

 

Комбинации с Тестостерон Ципионат

Тестостеронът е най-ефективният строител на мускулна маса, може да се комбинира с почти всички стероиди. За най-добри резултати се препоръчва да се изберат следните анаболни андрогенни стероиди: Метан, Примоболан, Дека Дураболин.

При избирането на стероиден цикъл с тестостерон ципионат спортистът трябва ясно да определи, каква е неговата цел. Например, за да се намали задържането на вода в организма, трябва да се комбинира с конкретни стероиди придаващи този ефект като станозолол или анавар. С увереност можем да кажем, че тези, които за пръв път се сблъскват с приема на стероиди е най-добре да започнат с индивидуален цикъл на тестостерон ципионат.

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по: