Анадрол, Оксиметолон

Един от най-мощните стериоди със силни анаболни свойства

Бързо покачване на мускулната маса, увеличаване на силата, мощен ефект на напомпванеAnapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
Изчерпано количество
Oxymetholone - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)


Покачване на мускулна маса с "Анадрол". Препаратът увеличава обема на мускулната маса, тъй като мускулните клетки поемат повече вода, те стават напомпани, гладки и бързо добиват масивен вид.

Повишаване на силата с "Анадрол". Повечето атлети, използващи Анадрол потвърждават, че усещат силен прилив на енергия и имат по-интензивни, продължителни и ефективни тренировки.

Анадрол или Оксиметолон за по-добро възстановяване. Препаратът повишава синтезът на червени кръвни клетки, в резултат, на което, повече кислород достига до мускулите. Това ги прави напомпани, а в същото време подобрява възстановяването им след тежка тренировка.

Анадрол намалява вероятността от контузии. Задръжката на вода помага за по-гладка работа на ставите и намалява напрежението върху съединителната тъкан. Така вероятността на контузии силно намалява, еластичността на мускулите се повишава и те издържат на по-интензивни тренировки.


Главните 5 ползи при ползване на „Анадрол“ са:


 Бързо увеличаване на мускулната маса.

 Значително покачване на силата и енергията.

 По-ефективно изгаряне на мазнините в съчетание с ниско въглехидратна диета.

 Мощен ефект на напомпване.

 По-добро възстановяване.


Искате ли да ни питате за анабола „Анадрол“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.

Интересувате се от продуктите „Анадрол“? Искате да разберете кой е найподходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.

За още информация: пишете ни - през онлайн формата отдолу, на anabolbg@yandex.ru, през форума. Или – направо ни потърсете в Телеграм. Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват.

Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.


Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


 Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

 Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

 Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

 Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

 Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването. 


Ползите от ползване на Анадрол

Бързо покачване на мускулна маса. Забележимо покачване на енергията и силата. Ефект на напомпване и по-добро възстановяване. По-ефективно изгаряне на мазнини с Анадрол.

Безплатна консултация

За допълнителна информация използвайте някои от следните методи: имейл, онлайн запитване, телефонно обаждане, чат и др. Безплатна консултация от Anabol.bg. Удобна консултация с експерт. 

Гаранция за качество

Гарантиран произход на всички анаболни препарати, вкл. Анадрол. Директна доставка от най-добрите световни производители. Дългогодишен опит и безупречна репутация.

Доставка на Анадрол

Директна и бърза доставка чрез Еконт и Спиди в България. Доставка с проверени куриери в Европа. Грижливо и надеждно опаковане на продуктите.