Анадрол, Оксиметолон

анадрол ценаОксиметолонът е известен също като Анаполон или Анадрол. Това е един от най-мощните стероиди, които се предлагат под формата на таблетки. Ако имате добре организирана хранителна програма, стероиден цикъл с Анадрол ще Ви донесе отлични резултати. Основната цел на използването на анаболи в спорта е да се натрупа тегло. Това обаче не е единственият положителен ефект на препарата, заради който то се оценява толкова много от спортистите. Ако решите да направите поръчка на анадрол, бързо ще увеличете мускулната си маса, ще подобрите настроението си, ще бъдете по-малко уморени, когато тренирате и ще можете да увеличите интензивността на тренировката. Ние няма да забравим да споменем за силния ефект на напомпване, което се постига по време на стероидния цикъл с този анаболен препарат. Продукта се предлага под формата на таблетки, което прави приемането му възможно най-удобно. Той е силен анабол, с известна склонност към ароматизиране. Притежава комбинация от свойства, които го правят възможно най-ефективен за наддаване на тегло. От нас можете да получите Анадрол на най-ниска цена и възможност да го доставим до всяка точка на страната.

 

Ефекти на Анадрол – Оксиметолон

Да започнем разговора за характеристиките на този стероид с описание на основните му свойства:

Бързо увеличаване на мускулната маса;

Значително увеличаване на силовите показатели;

Когато се използва в доза от 50 mg на ден, ефектът от изгарянето на мазнините става ясно изразен при спазване на ниско въглехидратна диета;

Помага да се създаде мощен ефект на напомпване.

 

Прием и дозировка на Анадрол

Имайте предвид, че цената на оксиметолона изглежда привлекателна и продукта може да бъде придобит от голям брой спортисти. Дневната доза на препарата е между 50 и 100 милиграма. Спомнете си, че използването на максималната допустима доза ви позволява да получите силен ефект на изгаряне на мазнините. Но начинаещите културисти трябва да се ограничават в минималните дози. Тъй като времето на полуживот на активната съставка на стероида е ниско, дневната доза трябва да бъде разделена на две или дори на три дози. Ако преди няколко години се вярваше, че хидрокси е в състояние да задържа голямо количество течност в тялото, тогава опитът от използването на препарата от професионалните бодибилдъри предполага друго. Вече отбелязахме, че доза от 100 милиграма води до силно изгаряне на мазнините. В същото време в тялото спира задържането на водата. В заключение искаме да отбележим, че добре структурираният стероиден цикъл с анадрол никога няма да доведе до развитие на странични ефекти.


Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
Anapolon 50 (Balkan Pharmaceuticals) 60таблетки по 50мг
Androlic (British Dispensary) Анадрол 100 таблетки
Androver (Vermodje Moldova) Анадрол 100таб 50мг
Oxymetholone Pacific Pharma
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)