Анадрол, Оксиметолон

Един от най-мощните стериоди със силни анаболни свойства

Бързо покачване на мускулната маса, увеличаване на силата, мощен ефект на напомпване



Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
Изчерпано количество
Anapolon 50 (Balkan Pharmaceuticals) 60таблетки по 50мг
Изчерпано количество
Oxymetholone Pacific Pharma
Oxyndrol (Malay Tiger) Анадрол 50 таблетки оксиметолон
Изчерпано количество
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Анадрол, Оксиметолон е анаболен стериод за натрупване на тегло, увеличаване на мускулната маса, намаляване на умората, по-голяма еластичност на мускулите. Защо да го поръчате ?


Покачване на мускулна маса с "Анадрол". Препаратът увеличава обема на мускулната маса, тъй като мускулните клетки поемат повече вода, те стават напомпани, гладки и бързо добиват масивен вид.

Повишаване на силата с "Анадрол". Повечето атлети, използващи Анадрол потвърждават, че усещат силен прилив на енергия и имат по-интензивни, продължителни и ефективни тренировки.

Анадрол или Оксиметолон за по-добро възстановяване. Препаратът повишава синтезът на червени кръвни клетки, в резултат, на което, повече кислород достига до мускулите. Това ги прави напомпани, а в същото време подобрява възстановяването им след тежка тренировка.

Анадрол намалява вероятността от контузии. Задръжката на вода помага за по-гладка работа на ставите и намалява напрежението върху съединителната тъкан. Така вероятността на контузии силно намалява, еластичността на мускулите се повишава и те издържат на по-интензивни тренировки.


Знаете ли как да използвате „Анадрол“? Готови ли сте да го поръчате от „Анабол.бг“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Анадрол“: За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Телеграм.



Главните 5 ползи при ползване на „Анадрол“ са:


● Бързо увеличаване на мускулната маса.

● Значително покачване на силата и енергията.

● По-ефективно изгаряне на мазнините в съчетание с ниско въглехидратна диета.

● Мощен ефект на напомпване.

● По-добро възстановяване.


Искате ли да ни питате за анабола „Анадрол“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.


Интересувате се от продуктите „Анадрол“? Искате да разберете кой е найподходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.


За още информация: пишете ни - през онлайн формата отдолу, на anabolbg@yandex.ru, през форума. Или – направо ни потърсете в Телеграм. Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват.


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.



Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

 

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


 

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването.