банер стероиди

Бодибилдинг

Разговор с няколко експерта от сферата на бодибилдинга и фитнеса

Ние поговорихме с няколко експерта от сферата на бодибилдинга и фитнеса, задавайки на всички един и същ въпрос: какво Ви дразни най – много в съвременния железен спорт? Предполагаме, че отговорите, които получихме, поне веднъж- два пъти  са достигнали до Вас, нашите читатели . Тези проблеми отдавна са на преден план, но незнайно защо, никой не бърза да ги решава. Е, наслаждавайте се!

 

  Уоркаут

От себе си, съставът на администрацията на Anabol.bg, ще добавим, че тази статия се явява превод от едноименния текст на сайта “T – Nation” или “Testosterone Nation”- един от най-старите и уважавани задгранични ресурси за бодибилдинг и фитнес ). По отношение на превода ние наблегнахме като приоритет на литературното, а не дословното съдържание на оригинала. Предлагаме...

Припомняме, че тази статия представлява превод на същия текст от сайта "Мускулно развитие".

Нашият приоритет е по-скоро литературното представяне на информацията, а не дословния превод на оригинала. Ако не сте съгласни с нещо или имате въпроси, моля пишете в коментарите. Ще обсъдим спорните теми заедно.

 

Тайните на тренировките: Декстър Джаксън 


Кратка биография: Декстър Джаксън ("Dexter Jackson) е "Мистър Олимпия" през 2008 г. (побеждава Джей Кътлър, който тогава е смятан за непобедим).  Също така сред постиженията му са: 1 място в "Show of Power Pro 2003", 1 място в "Ironman Pro 2004", 1 място в "Arnold Classic 2005", "Arnold Classic 2006", "Arnold Classic 2008" "," Arnold Classic 2015 ", 1 място в "Master Olympia 2012 ", 1 място в" Arnold Classic Africa 2016 ", 1 място в" Arnold Classic Europe 2016 " и повече от дузина други награди.

 

 1. Следете всяко свое движение 


"Познавам няколко момчета, които успяват да...

Съвети за тренировки и препоръки от победителите на "Олимпия" - Част 2

Продължаваме от мястото, където спряхме последния път. Преди това обаче си спомняме, че тази статия е превод на текст от сайта "Мускулно развитие".

 

Нашият приоритет е по-скоро  литературното представяне на информацията, а не дословния превод на оригинала. Ако не сте съгласни с нещо или имате въпроси, моля пишете в коментарите. Ще обсъдим спорните моменти заедно.

 

Тайни на тренировките: Рони Колман

Кратка биография: Рони Колман е осемкратен "Мистър Олимпия" (рекордна поредица от победи от 1998 до 2005 г.). Също така сред постиженията му са победи като : 1-во място в "Нощта на шампионите 1998", 1-во място в "Арнолд Класик 2001", както и спечелването на многобройни състезания, като "Гран При на Русия", "Гран При на Германия" и др.


1. При всяка...

Съвети за тренировки и препоръки от победителите на "Олимпия"

 

Тази статия представлява превод на същия текст от сайта "Мускулно развитие". Връзка към оригиналния  източник можете да намерите враздела  "материали". Нашият приоритет е по-скоро  литературното представяне на информацията, а не дословния превод на оригинала.

 
 

Ако не сте съгласни с нещо или имате въпроси, моля пишете в коментарите. Ще обсъдим спорните моменти заедно.

 
Какво сме подготвили за вас?
 

Титлата"Mr. Olympia" се счита за най-високото постижение в състезателния  културизъм. Турнирът започва през 1965 г., когато един  избран спортист (става дума за Лари Скот) е коронован като най-добрия културист на света. Не е изненадващо, че с течение на времето, спортните фенове по целия свят започват да подражават  на победителите от  "Олимпия",...

Откровените отговори на легендарните бодибилдъри

Този текст е превод на статията "50 легендарни съвета" на списание "FLEX". Ние се опитахме да направим точно представяне на оригиналния материал, доколкото е възможно (като се вземат предвид често трудни за превеждане жаргонни думи на чуждестранни културисти), като в същото време се постарахме да е  лесно за разбиране (на базата на тънкостите на българския език). Преводът в нашия блог е публикуван главно за читатели, които не говорят английски език.

19 Септември, 1965 Зала на Бруклинската Музикална Академия, която е предвидена  само за правостоящи. Претъпкано е с хора и всички бурно аплодират Лари Скот, който е буквално коронован за първия "Мистър Олимпия".

 

М-р Олимпия (турнир по бодибилдинг)

Оттогава само дванадесет културисти са успели да спечелят...

Мистър Вселена от Едуардо Кавак до Сергей Огородников

 

Mr. Universe или Mister Universe - е международен бодибилдинг конкурс, който се провежда ежегодно във Великобритания и е организиран от Националната асоциация на Културистите (National Amateur Bodybuilders Association – NABBA). Това е ключов елемент от състезанията Universe Championships .


Арнолд Шварценегер е шампион на Мистър Вселена 1967-1970. В средата на миналия век, и в продължение на много години след това, до появата на турнира Мистър Олимпия от Международната федерация по Културизъм и Фитнес (International Federation of Bodybuilding and Fitness – IFBB), това е едно от основните състезания на железния спорт.

 

Много сезони там са мерили силите си най-добрите от най-добрите културисти в света. И въпреки че в наши дни "Вселената" вече не е толкова престижно състезание, победителите от него трябва да се знаят.


В...

От седемкратен олимпийски шампион до върха на кино бизнеса

Арнолд Алоис Шварценегер (на английски - Arnold Alois Schwarzenegger;. да, той има и бащино име) е професионален културист, телевизионен и кино актьор, бизнесмен и политик (през 2003 г. той е избран, а през 2006 г. - преизбран за губернатор на Калифорния. Той е 38-мият управник на щата, участва в изборите като член на Републиканската партия).


Арнолд Шварценегер - филми и бодибилдинг

Ние с Вас се интересуваме най-много от спортната кариера на Арнолд Шварценегер. Сега просто ще си поговорим за нея, както и за неговата филмография. За малко повече от 10 години участия в различни състезания (от 1963 година до 1975 и 1980 година).

Арни успява да се превърне в многократен победител в двата най-престижни турнирана NABBA и IFBB ("Мистър Вселена" и "Мистър Олимпия", съответно). В...

Call