Тестостерон. Част 3.

Качено от в Стероиди, Полезно на Dec 14, 2015 . 0 Коментари.

Програмата и тренировките и са тясно свързани помождуси. Нито един спортист все още не е успял да постигне много, ако употребява само анаболи. Освен това, ясно е, че спортиститите в днешно време избират да употребяват стероиди заради стремежа да надминат техните приятели.

И за да се достигне до този миг, за спортистът е необходимо добра тренировка добър хранителен режим така и тестостерон.

 

Много спортисти не разбират, че преди да започнат цикъл със стероиди трябва да променят тяхната тренировка.

Такива грешки при истинските професионалисти, не се толерират. Ето защо човек, който иска да постигне наистина значими резултати ще трябва да се адаптира към по-добра тренировка ако започне да използва стероиди.

 

Защо тестостеронът е толкова важен?

Както казахме, няма нито един стероид, без правилен подход да ви гарантира състояние към растеж на мускулната тъкан, без значение дали става дума за тестостерон или нандролон или нещо такова.

За да се направи добро въздействие на тези вещества върху организма и реално увеличение на мускулната маса, трябва да следвате няколко прости правила.

 

1. Нивата на тестостерон трябва да се съхраняват най-високо ниво.

 

2. Плътността на рецепторите в тялото трябва да бъдат увеличени.

 

3. Андрогенните рецептори трябва да са готови за работа.

 

И единственият начин, който отговаря на всички тези три условия или правила - това е правилната тренировка.

Може би някой ден, ще бъде измислен метод за повишаване на ефективността на тестостерон, без необходима тренировка или напротив, да се повиши ефективността на тренировките, без тестостерон. Но за сега това не е възможно.

 

 

Хормонът тестостерон и мускулното изгаряне

 

Не мисля, че много от вас знаят, че паренето в мускулите, е един вид стимул, за конвертиране на андростендион или тестостерон хормон. Този тип преобразуване се нарича ендокринен или ендокринно преобразуване.

В действителност, това е много ефективен начин за увеличаване на размера на мъжкия хормон. Тъй като тестостеронът се получава например в тестисите, той невинаги може да достигне целта си - т.е. мускулната тъкан.

В допълнение, усещането за парене в мускулите, е отговорно не само за синтеза на местно ниво към хормон тестостерон, но също така и за процеса на неговото създаване. Очевидно е, че този вид преобразуване се извършва директно в мускул или мускулна група.

 

Кое е по-добре: по-умерени или високи нива на андрогени?

Смята се, че високите нива на тестостерон - е чист добродетел. Освен невежите спортисти, който смятат, че колкото повече андрогени, толкова по-добре. Потвърждение за тях е фактът, че повечето от професионалистите използват малка доза стероиди.

Жалко, че не осъзнават колко невярна е тяхната теория. На първо място, най-големите постигнати резултати са по време на началото от стероидния цикъл, когато андрогенните нива са ниски.

На второ място, някой професионалисти използват големи дози поради една причина, мускулите им по някакъв начин са свикнали с голямото натоварване от ефектите на андрогенни стероиди.

Поради това, в никакъв случай начинаещите в техния първи цикъл не трябва да се сравняват с шампионите.

Очевидно е, че леките упражнения или не постоянни посещения в залата не са в състояние да повлияят на плътността, която притежават андрогенните рецептори. Доказателство за това е, краката на велосипедистите.

В по-голямата си част от тренировката те тренират само една мускулна група - краката. Но тъй като ги натоварват с малки тежести, тренировката е много лека, и не влияе много на андроген рецепторите в мускулите на краката, бедрата на велосипедисти не се увеличават.

И следователно техните крака не увеличават размера си.

В крайна сметка, за професионален спортист е необходимо, за да получи най-доброто от всяка доза от хормона или от стероидите, трябва да натоварва мускулите си с поне 80% тежест, и все пак зависи от целите на спортиста.

 

 

 

Тестостеронът, травми и интензивност на тренировката

Ако вашите тренировки са ниски с малка интензивност и използвате анаболни стероиди няма да извлечете пълните им ефекти.

Тези тренировки за професионални спортисти са противопоказни.

Намалете интензивността на вашите тренировки, ако искате да се поддържа нивото на тестостерон.

Може да откриете, че и ние самите си противоречим, защото при двата реда по-горе, които сме написали съществуват малко разлики. Интензивността и честотата на различните понятия, въпреки че се приближи ми.

Това означава, че трябва да намалите интензивността на своите тренировки с помощта на тестостерон, а не да се намали техния брой. Много по-добро решение би било малко да увеличите натоварването с използване на тестостерон, оставяйки размера от тренировки на същото ниво.

Това елиминира риска от нараняване, но и обемът на работата остава не променен т.е. Основната идея е, че вие ​​сте длъжни да намалите интензивността на тренировките в полза на честите тренировки.

За вас това няма да е само една добра ситуацията, но също така и тласък за нови постижения. След намаляване на интензивността, можете да намалите експозицията до нараняване на мускулите.

Плюс това, ще се възстановявате по-бързо, и следователно е необходимо по-малко време за почивка, създавайки трамплин на превръщане на андростендиона към мъжкия хормон.

Между другото в нашия уебсайт можете да си купите всички най-добри тестостеронови естери като тестостерон пропионат.

Продължаването на поредица от статии "Тестостерон" - чакаме утре.

 

Сред материали за : Anabol.bg

Коментари

Оставете коментар

Оставете отговор

*Име:
*E-mail: (Не е публикувана)
   Сайт: (Адреса на сайта с http://)
*Коментар:
Call