Болденон

 

болденон ценаБолденон има високи анаболни свойства, които се комбинират с умерена андрогенност. Този препарат е много известен в професионалните спортове. В последно време любителите културисти също обръщат голямо внимание на анаболите, като много често се насочват именно към Boldenon. Често го сравняват с метан и това е напълно основателно. При създаването на "Болденон" учените са имали желание да създадат стероид, толкова ефективен, колкото и метана, но без неговите недостатъци (задържане на вода). Опитните бодибилдъри, които вече са правили поръчка на болденон, ще се съгласят с нас, че проблемът е решен. На първо място, болденон не притежава естрогенна активност. Спомнете си, че това е способността за превръщане в женски хормони. Особено внимание ви съветваме да обърнете на способността на анабола да увеличава производството на хемоглобин. В това отношение любителите културисти подценяват тези свойства на този анаболен стероид. Увеличаването на концентрацията на еритроцити е важно от гледна точка на повишаване на ефективността на тренировките. Рязко се увеличават работоспособността и издръжливостта на трениращия. Благодарение на ускоряването на кръвния поток и доставката към тъканите на голямо количество кислород, лактатът се използва за кратко време.

 

Характеристика Болденон / Boldenone :

Активното вещество boldenone: болденон ундециленат
Класификация: инжектиращ стероид
Максимална активност: 6 дни.
Средната доза : 400-600 мг. в седмица.

Задържане на течности: не
Акне: не
Повишаване на кръвното налягане: не
Гинекомастия: не
Ароматизация: няма

 

Свойста и ефекти на Болденон:

Ускорени процеси на мускулна хипертрофия – При стероиден цикъл с болденон, не трябва да очаквате бързо увеличаване на мускулната маса. Този процес обаче продължава през целия цикъл и дори няколко седмици след завършването му. Качеството на получените резултати е отлично;

Нарастване на физическите параметри;

Увеличаване на апетита - в това болденонът е признат лидер;

Повишен брой на еритроцитите в кръвта;

Има свойства за изгаряне на мазнини.

 

Прием и дозировка на Boldenon в спорта?

Достатъчно е лекарството да се прилага веднъж или два пъти седмично в количество от 400 до 600 мг. Имайте предвид, че стероидът може да се използва и от жени, които се занимават със спорт. За тях седмичната доза е максимум 100 мг. Ако използвате продукта за първи път, започнете с минимална доза, за да оцените работата на препарата. Болденонът е отличен медикамент за ипозлване в комбинираните стероидни цикли. За натрупване на мускулна маса, Boldenon най често се използва в комбинация с тестостерон пропионат или параболан.  Стромба или Anavar са идеални, когато целта е релеф. Също така трябва да запомните, че след стероидния цикъл е задължително да се проведе терапия за възстановяване.

 

Болденон – отзиви и препоръки

Всички спортисти в своите отзиви за болденон говорят за относително бавно, но постоянно нарастване на мускулната маса. По време на комбинираните курсове скоростта на този процес се увеличава значително. Професионалните културисти обичат този анаболен стероид поради способността му да ускорява синтеза на хемоглобина и в резултат да се получи качествена маса. Посетете нашия магазин и направете поръчка на Болденон на уникална цена!


Boldenone (Malay Tiger) Болденон - 10ампули/200мг.
Boldenone Undecylenate Cygnus Pharma / Русия
Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone
Болденон (GM Pharmaceuticals) - 10 ампули
Поръчка на Болденон (Biotech Beijing) Boldenone 300
BOLD U 200 (Evo Genetics) Болденон
Boldebolic (GEP) Болденон - флакон 10мл.
Boldaver (Vermodje) Болденон - флакон 10мл.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)