Винстрол

винстрол ценаWinstrol е водна суспензия на станозолол. Това е един от най-ефективните препарати за релеф. В допълнение, стероидът се характеризира с висока способност за увеличаване на физическите параметри, включително издръжливост. Това го прави изключително популярен в аеробните спортове, чиито представители често решават да прибегнат до Винстрол. Станозололът е създаден, подобно на всички стероиди в средата на миналия век. Под формата на инжекции и се появява доста бързо на пазара. Нейният отличителен белег е разтворителят на активната съставка. Ако повечето анаболни стероиди използват масло разтваряне, тук се използва вода. Това намалява полуживота на активното вещество. Въпреки необходимостта от чести инжекции, Winstrol се купува от много културисти. След като прочетете свойствата на лекарството, ще разберете защо.

 

Свойста и ефекти на Винстрол – Winstrol

Повишени физически параметри.

Рязко увеличава степента на оползотворяване на мастната тъкан.

Излишната течност се елиминира от тялото за кратко време.

Не е изложен на ензима ароматаза.

 

Дори и тези ефекти са достатъчни, за да разберете за какво се използва препарата в спорта -  за  релеф. Въпреки това, като се използва анабола в комбинация с други анаболи, е възможно да се подобри качеството на масата, която трябва да се получи. За правилата за използване на препарата ще говорим още. Обърнете внимание на такива положителни свойства като подобряване на тъканното дишане, силна антикатаболна активност, повишаване на минерализацията на костната тъкан.

 

Прием и дозировка на Winstrol – Винстрол в спорта?

Един от факторите за висока популярност на препарата е атрактивната цена. Високата ефективност обаче играе много по-важна роля в този въпрос. Единичната доза е 50 милиграма. За да бъде ефективен стероидът, трябва да се прилага ежедневно. С продължителност на курса от 6-8 седмици със сигурност ще получите отлични резултати. Вече отбелязахме по-горе, че Winstrol често се използва в комбинация с различни стероиди. Може би този модел на неговото използване е най-популярно. Тъй като Винстрол се съчетава перфектно с всички съвременни стероиди, имате широки перспективи. Например, тежкоатлетите и културистите го използват в комбинация с тестостерон пропионат. Представителите на цикличните спортове също действат по подобен начин, но те използват тестостерон в по-малки количества. Но в бодибилдинга има голям брой ефективни курсове, в които Winstrol е хармонично комбиниран, както с кратки, така и с дълги препарати. Например, комбинация Винстрол и Тестостерон Енантат ще ви позволи да спечелите голямо количество качествена маса.

 

Отзиви и мнения за Винстрол

Съдейки по броя отзиви, останали в мрежата, Winstrol може да отстъпи  само на тестостероните и метана. Вероятно вие вече сте разбрали с какво е свързано това - висока ефективност, безопасност и атрактивна цена.


Pharma Stan 50 (Pharmacom Labs) Винстрол 10 мл
Stanozolic (GEP) Stanazolol - 10 ампули
Stanozolol - Winstrol (Pharm tec) Винстрол на ампули
Winstrol (Desma) Винстрол - кутия 3ампули.
Winstrol (Malay Tiger) Stanozolol 10ml
Winstrol 50 (Biotech Beijing) Винстрол stanozolol
Винстрол - Cygnus / Русия
Stanozolol (Primus Ray) Winstrol 10 ампули
Stromba (Nas Pharma) Стромба - 10амп. 10мл.
Sp Stanoject (Sp Laboratories) Винстрол 10мл
Stanover (Vermodje) Винстрол - флакон 10мл.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)