Дека, Нандролон деканоат

 

нандролон ценаНандролон деканоатът или просто Дека, е един от най-известните и популярни анаболни стероиди. Обърнете внимание, че в тялото се синтезира естествен нандролон. Deca Durabolin увеличава концентрацията на това хормонално вещество по време на цикъла, който може да бъде всъщност единственият източник на проблеми. Това е женски хормон, който стимулира растежа на млечните жлези. Много учени смятат, че мъжкото тяло изобщо не се нуждае от това, но тук е мястото да се отбележи лекото въздействие върху потентността. Увеличаването на нивото на веществото обаче намалява ефикасността на еректилната функция и точно този проблем срещат някои спортисти. Трябва да се отбележи, че това до голяма степен се дължи на генетичното предразположение. Ето защо, когато провеждате първия си цикъл с нандролон деканоат, препоръчваме да започнете с минимална доза. По този начин ще можете да проверите реакцията на тялото към изкуствения хормон. За да се противодейства на повишаването на нивата на пролактин, достатъчно е да приемате по една таблетка тамоксифен дневно. Можете да направите поръчка на Дека напълно изгодно именно от нас.

 

Свойства и ефекти - Нандролон деканоат

 

Бързо увеличаване на мускулната маса;

Увеличават се силовите показатели;

Лечебен и положителен ефект върху ставите;

Повишена концентрация на еритроцити в кръвта;

Ускорен синтез на синовиална течност;

Подобрено функциониране на имунната система.

 

Прием и дозировка на Нандролон – Дека

Тъй като лекарството не може бързо да повлияе на тялото, не трябва да чакате моментални резултати. Но дека продължава да работи известно време след като го спрете. Ако продължителността на курса Ви е 8-10 седмици, резултатите ще бъдат отлични. Седмичната доза е в диапазона от 250 до 500 мг. Продукта може да се приема само веднъж на всеки седем дни. Препоръчително е да се приема в два по-кратки цикъла вместо в един дълъг. Също така, в зависимост от това дали имате генетично предразположение, е възможно да използвате Прегнил по време на цикъла. Най-често при комбинирани стероидни цикли с Дека се използват сустанон, метан, винстрол.

 

Отзиви и мнения за Нандролон Деканоат

Въпреки наличието на прогестогенна активност повечето спортисти в своите отзиви отбелязват високото ниво на сигурност при Дека. Правилно проведен стероиден цикъл определено няма да ви причини проблеми. В допълнение, спортистите често припомнят, че цената на нандролон деканоата е разумна и стероидът е достъпен за широк кръг спортисти.


Deca Durabolin (Organon) - Nandrolone (Жълта дека)
Decadurin (GEP) Nandrolon - флакон 10мл.
Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
Decaver (Vermodje) Нандролон - флакон 10мл.
Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
Nandrolone Decanoate - Pacific
Nandrolone Decanoate 250 (Biotech Beijing) Дека
Nandrolone Decanoate GM Pharmaceuticals 200мг
Нандролон Деканоат Cygnus Pharma / Русия
NAND D200 (Evo Genetics) Нандролон Деканоат
Показани 1 от 14 | 14 (1 Страници)