Дека, Нандролон деканоат

Анаболен стериод за увеличаване на мускулната маса и покачване на силовите показатели

Бързо увеличаване на чистата мускулна маса и повишаване на издръжливостта


Deca Durabolin (Organon) - Nandrolone (Жълта дека)
Nandrolone Decanoate (Pharm Tec) нандролон 10 ампули
Nandrolone Decanoate - Pacific
Nandrolone Decanoate 250 (Biotech Beijing) Дека
Nandrolone Decanoate GM Pharmaceuticals 200мг
Нандролон Деканоат Cygnus Pharma / Русия
Изчерпано количество
Alpha Pharma - Nandrobolin
Alpha Pharma - NandroRapid
Decanol (Malay Tiger) - Нандролон 10ампули 200мг/мл
Изчерпано количество
Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули
Изчерпано количество
PharmaNan D300 (Pharmacom Labs) Нандролон Деканоат 10 ампули
Изчерпано количество
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)


● Нандролонът е стериод с анаболно действие и минимален риск от поява на странични ефекти. С доставка от Анабол.бг, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате?

Нандролон за повишаване на мускулната маса. Препаратът има малко по-силно анаболно действие от тестостерона, поради което се препоръчва за спортисти, които целят повишаване на мускулната маса. Изграждащите му свойства са забележими, но не драстични. Подходящ е за цикли с по-дълга продължителност. Постига се бавно и сигурно покачване на мускулната маса с много лека водна задръжка. Най-голямото предимство е, че изградената мускулна маса е трайна и се запазва дълго след спиране на приема.

Нандролон за повишаване на силовите показатели. Препаратът оказва положително влияние върху силата и издръжливостта, което гарантира високи резултати по време на тренировка. Подходящ е за предсъстезателна подготовка. 

Деката, както я наричат всички спортисти има и други положителни ефекти върху организма: увеличава хемоглобина в кръвта, намалява загубата на калций от костите, оказва положителен ефект върху ставите, подобрява работата на имунната система. Използва се за възстановяване след травми, наранявания и операции.


Знаете ли как да използвате „Нандролон“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Нандролон“ (Nandrolone):

 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.


Ето 5 полезни ефекта от използване на „Нандролон - Дека (Nandrolone)“:


● Бързо увеличаване на мускулната маса.

● Бързо увеличаване на силата и издръжливостта.

● Ускорен синтез на синовиална течност в ставите.

● Повишена концентрация на еритроцити в кръвта.

● Бързо възстановяване от тежки тренировки.


Искате ли да ни питате за анабола „Нандролоне (Nandrolone)“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.


Интересувате се от продукта „Дека (Nandrolone)“? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.


За  още  информация:  пишете  ни  -  през  онлайн  формата  отдолу,  на  anabolbg@yandex.ru,  през  Фейсбук  страницата,  или  във  форума.  Или  – направо  пишете  по Telegram


Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват. Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

 

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


 

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването.