Доставка


1. Изберете вашите продукти от каталога. За да направите това, можете да се консултирате с професионалистите в нашия форум ! 


2. Добавете вашите желани продуки в пазарската количка. Научете как можете да получите отстъпка от цената от нашите намаления и програми. 


3. Попълнете формата за регистрация, проверете вашата поръчка и натиснете бутона потвърждавам.


За връзка с нас:


 @Anabolbg_insider (канал със затворени промоции и отстъпки само за абонати).

 Telegram


Информация за заплащане:

  • Нашият онлайн магазин работи с наложен платеж със следните спедиторски фирми.​  1. Стойноста на доставката е фиксирана 5 лева.

  2. Приблизлително време за доставка от 2 до 4 дни.


поръчка на стероидиЗа работата на спедитерските фирми неможем да бъдем отговорни. Но ако поръчката е загубена ние ще окажем всякаква помощ, която зависи от нас. Ако поръчката не се намери, и никои от куриерите не поеме отговорност, тогава ние ще изпратим поръчката отново за своя сметка (вие ще поемете само пощенските разходи). Ние работим честно и ценим всеки клиент!


поръчка на стероидиПродуктите ще бъдат внимателно опаковани, за да се сведеде до минимум възможността за увреждане на продуктите по време на транспортиране. Ако нещо е счупено, позванете или изпратете снимка на пратката, тогава ние ще я заменим за наша сметка.


поръчка на стероидиАко полученият пакет не отговаря на вашата поръчка, само снимков материал може да бъде доказателство за невинностт, в противен случай всякакви претенции няма да бъдат приети.


Благодарим Ви, че избрахте нашия магазин!

 


Няма продукти в тази категория.