Стероидни Цикли

 

izpolzvane-na-steroidiМного начинаещи  „химици” търсят в интернет информация за готови стероидни цикли. На тази страница можете да изберете вашият стероиден цикал , както за изгаряне на мазнини така и за покачване на мускулна маса. Цялата гама от комбинирани продукти може да закупите от нашият онлайн магазин.
Ние ви предлагаме да си закупите готов стероиден цикал само ако тренировките ви в  фитнеса са най-малко една година. Начинаещитите трябва да наблегнат първо на оралните стероиди като ( Метандростенолон , Станозолол ,  Туринобол , Оксандролон ). Тези стероиди могат да се приемат дори и самостоятелно.
Препоръчваме ви да вземате стероидите в умерени дози, или точно както сме описали приемът им. Това ще помогне за максимални резултати и без да се достига до излишни главоболия. 

Вашият стероиден цикал нетрябва да бъде по дълаг от  8-10 седмици, и с повече от 3 лекарства. препарата. Чустваите се свободни да задавате вашите въпроси на посоченият емайл или на телефонат за връзка с нас.
Тези стероидни цикли се считат за най-използваните за акцентиране и увеличение на мускулната маса и производителността на енергия. Те са за хора, които се стремят да увеличат растежа на мускулите си или да изгорят излишната мазнина мазнина. Препоръчваме ви да вземате стероидите в умерени дози, или точно както сме описали приемът им. Това ще помогне за максимални резултати и без да се достига до излишни главоболия. 
 


Стероиден цикъл "ОГРОМЕН"
СТЕРОИДЕН ЦИКЪЛ ЗА РЕЛЕФ
стероиден цикъл за сила: начинаещи
Стероиден цикъл начинаещи : маса
Цикъл за маса: напреднали
Цикъл за маса: напреднали 2
Цикъл за мускулна маса - 1
Цикъл за мускулна маса - 2
Цикъл за начинаещ : релеф
Цикъл за релеф: напреднали
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)