• Стероиден цикъл начинаещи : маса

Стероиден цикъл начинаещи : маса

  • Стероиден цикъл начинаещи : маса
  • Код на продукта: цикъл за начинаещ 1
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 187.00 лв

Цикалът е за начинаещи / за покачване на мускулна маса и увеличаване  на производителността на енергия, която се основава на: смес от тестостеронови естери + метандростенолон  и на излизане тестостерон пропионат естер.

В началото се прилага сустанон  (или подобен  тестостерон микс). Този естер се освобождава в кръвния поток при различни скорости, и постига своя пик на концентрация в различни времена. Инжекциите трябва да бъдат по-чести, като това се дължи на разликите в работата на четирите компонента на лекарството. Dianabol във връзка с краткосрочната си дейност изисква ежедневна употреба. Валидност на тестостерон микс - 2-3 дни, така че честотата на инжекциите се извършва на всеки трети ден.

Метандростенолон се използва по 40 mg на ден. Като двата медиикамента се използват 6 седмици, а в 7ма и 8ма седмица тестостероновия смес се използва индивидуално. От 8 до 10 седмица се изполва тестостерон пропионат - 100 мг през ден. Общата продължителност на процеса - 10 седмици.

След завършване на цикъла се започва терапия след цикъл (РСТ) – използва се кломифен (1-2 седмица - 50 мг на ден, седмица 3 - 25 мг на ден). Прием на цинк се извършва паралелно от 30-50 мг от лекарството дневно и 4 капсули Мултивитамини (по избор) в рамките на 3 седмици по време на терапията след цикъл.

 

Състав на цикъла

Можете да промените продуктите със същото активното вещество въз основа на вашите предпочитания за търговската марка. Количеството на дозировката се изчислява въз основа на необходимата продължителност.

 

Метандиенон

23лв
x3
69лв
Микс от тестостерон
14лв
x2
28лв
Тестостерон пропионат
25лв
x2
50лв
         
         
Кломифен
20лв
x2
40лв
Цинк
Цинкетрал (или аналог)
По 30-50 мг на ден, може да закупите от аптека
Витамини
АЕвит
По 4 капусли на ден, може да закупите от аптека

 

Всичко

 

187лв

Намаление за сумата
-$0.00

Крайна цена:

 

187лв

 
   
 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, Цикли, Стероидни Цикли, Стероиден, цикъл, начинаещи, маса, Стероиден цикъл начинаещи : маса