Axio Labs

Axio Labs - компания за производство на андрогенни и анаболни стероиди от Brian Weinstein. Марката е с много интересна история. Създадена от "фрагменти" на известния British Dragon. AxioLabs произвежда достатъчно лекарства с добро качество. През 2009 г., Brian Weinstein е под домашен арест. Точно в този период, стана влошаване на качеството на тези стероиди. В момента Brian Weinstein е арестуван за втори път, а той каза, че е готов да сътрудничи на всички който искат да станат промотъри. Е, ситуацията ескалира до краен предел, и нейното развитие е невъзможно да се предскаже.

Компанията е на официалния сайт - https://www.axiolabs.com/ Не е намерена Голяма част от информацията: По принцип в стандарт за всички фармацевтични компании фрази на иновативни методи, научни изследвания и развитие, които се въвеждат на всяка секунда, и помагат за създаването на ново поколение лекарства.

Мнения за AxioLabs

Отзиви от други производители около AxioLabs не са прекалено много, но все пак те са там. Отзиви за Axio Labs казват, че по-рано (преди ареста на Brian Weinstein) лекарства са по-качествени. В момента е много трудно да се каже нещо определено, както и за закупуване на продуктите (да се намери надежден търговец е много трудно). Анализи често си противоречат един на друг: в един случай, съответните цифри на използваемост се увеличават, а други - са налице.

AxioLabs: някои спортисти казват че придобиват прилично качество AAC от тази марка. И все пак, като се има предвид настоящата ситуация, ако искате по слаби анаболни стероиди изберете Аксио Лабс.

 

 


Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)