Balkan Pharmaceuticals

Balkan Pharma  - фармацевтична компания, която е основана през 2007 г. в Moldova. Първите продукти на тази компания се появиха на пазара през 2008 г., а от януари 2009 г. BP медикаменти са пуснати и в Украйна и други страни от ОНД. Днес, Balkan Pharma е една от най-успешните компании в тази област, която произвежда 127 различни продукта. За качеството на този производител не е нужно да се притеснявате, тъй като Balkan Pharma се поддържа на държавно ниво в Молдова и нейните продукти се използват в молдовските лечебните заведения. Продуктите на Balkan Pharma - са високо качество на достъпни цени.На пазара днес има много нелегални фармакологични препарати, които са фалшификати на известната молдовска компания. Balkan Pharmaceuticals постоянно се опитват да изградят довери, като производителят иска клиентите да бъдат уверени в продуктите и следователно, всички препарати, сега се предлагат с кодовете за проверка за оригиналност. Сега лесно можете да проверите автентичноста на продукта Balkan Pharma, при използването на форма на скрининг в сайт www.bp.md. 

Балкан Фарма отдавна са акредитирани и всичко се извършва в производството на GMP стандарт, което показва високото ниво на качество и производство. Balkan Pharma работи в най-предпочитаните райони на медицината, и се опитва да подобрява своите продукти и отговарят на съвременните изисквания. Компанията отделя много средства за проучване на нови тенденции, посещават научни конференции, комуникация с професионални експерти. Благодарение на координирана работа на специалисти, служители и консултанти, компанията се справя добре на световния пазар и е известна със своите продукти на изпълнение.

 

Отзивите за Balkan Pharma са изключително положителени. В мрежата може да намерите много отзиви за високото качество на производителя и продуктите. Понякога, има негативни коментари от лица, които, от тяхната неопитност закупуват фалшив продукт и плюят оригиналните продукти. Компанията е известна с отговорността, която носи, и поради това е строга с политиката срещу фалшифициране. За да се избегне превръщането на жертва или измама, трябва да се купуват продукти от надеждни източници, известни онлайн магазини, защото тези продавачи купуват продукти директно от фабриката Балкан Фарма. Купуването на продукти от нашият онлайн магазин Anabol.bg, със сигурност ще получите високо качество, ефективно лекарство за правилната цена.

 


Anapolon 50 (Balkan Pharmaceuticals) 60таблетки по 50мг
Изчерпано количество
Primobol (Balkan Pharma) Примоболан 10 amp/1ml
Изчерпано количество
Кленбутерол Балкан Фарма (100 таблетки)
Изчерпано количество
Oxandrolone (Balkan Pharmaceuticals) Anavar - 120 таблетки 10мг.
Изчерпано количество
Strombaject Aqua (Balkan Pharmaceuticals) 10 ампули
Изчерпано количество
Strombafort (Balkan Pharma) 100 таблетки по 10мг.
Изчерпано количество
Parabolan (Balkan Pharma) Тренболон Енантат - 100мг/1мл
Изчерпано количество
Danabol 50 (Balkan Pharma) Метан 60 таблетки по 50 милиграма
Изчерпано количество
Nandrolona F (Balkan Pharma) Нандролон Фенилпропионат 5amp/1ml
Изчерпано количество
Danabol (Balkan Pharma) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
Изчерпано количество
Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
Изчерпано количество
Turanabol (Bakan Pharma) 100 таблетки
Изчерпано количество
Nandrolone D (Balkan Pharma) Нандролн Деканоат 10 ампули
Изчерпано количество
Sustamed (Balkan Pharma) Сустанон-4-вида-тестостерон
Изчерпано количество
Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
Изчерпано количество
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)