Метан Cygnus Pharma / Русия

  • Код на продукта: 100 таблетки по 10 мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 40.00 лв

Метандиенон (Cygnus)
  • Биологично, метандиенонът е мощен стероид с бърз и видим ефект. Поради това цените в някои магазини може да са неоправдано високи.


Метандиенон 10 mg (Cygnus Pharma) е мощен стероид, който привлича интереса на много спортисти. Лекарството е известно от няколко десетилетия, препоръчва се за употреба от спортисти с различна степен на подготовка.


Можете да закупите Methandienone (Cygnus Pharma) на най-ниски цени в магазин Anabol.bg с бърза доставка цяла България. Cygnus Pharma е сравнително нова на пазара, но вече се е утвърдила по възможно най-добрия начин.


Отзиви за Cygnus Pharmaceuticals


Производство Cygnus Pharmaceuticals

Русия

Метандиенонът е известен в кръговете на спортистите като първото популярно анаболно лекарство. Сред ключовите положителни свойства са: Повишен апетит.

 Оптимизиране на метаболитните ефекти в организма, подобряване на усвояването на полезни елементи.

 Метандиенонът е производно на тестостерона.

 Бързо покачване на мускулна маса

 Повишена силова издръжливост.

 Укрепване на опорно-двигателния апарат.


Негативни последици не се забелязват при правилно използване. Метанът има висок естрогенен ефект, тоест насърчава повишеното производство на женски хормони. Когато се сблъскате с такъв проблем, препоръчително е да започнете да използвате Тамоксифен.Как се използва Метан / Дианабол - Cygnus


  • Дневната доза е 20 - 40mg в период от 8 до 12 седмици.


След като приключите с приема на стероида, е необходимо да се извърши задължителна пост курсова терапия (терапия след цикъл) като продукти за нея може да закупите от тук.


Поради високата биологична активност на метандиенон е забранено да се използва в комбинация с няколко лекарства с идентичен характер. Пренебрегвайки тази препоръка, рискувате да нанесете непоправими щети на черния дроб.Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: метан, дианабол, cygnus pharmaceuticals