Изчерпано количество
  • Testo P (Lipthai) Тестостерон пропионат - флакон 10мл.

Testo P (Lipthai) Тестостерон пропионат - флакон 10мл.

    Изчерпано количество
  • Testo P (Lipthai) Тестостерон пропионат - флакон 10мл.
  • Производител: Lipthai
  • Код на продукта: 100mg/ml 10ml
  • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
  • Цена: 32.00 лв

Стероид, който се инжектира и съдържа 100мг. На милилитър От хормона тестостерон пропионат. Действието на пропинатния естер е много бързо (2-3 дни), затова трябва да се инжектира често (всеки ден или през ден). Хубавото на този стероид е, че се чисти много бързо от организма, така че е подходящ за спортисти, които биват подлагани на допинг тестове. Това е базов стероид за повечето цикли. Той е и анаболичен и андрогенен по природа.

 

Тест пропионат повишава мускулната маса, размера, мощен източник на сила, енергия и подобрява общото физическо и здравословно състояние, както и засилва либидото и сексуалното желание. За да се понижи до минимум естрогенния страничен ефект тест пропионат се комбинира с Anastrozole, Proviron, Tamoxifen, Letrozole или Exemestane.

 

Тези, които целят да увеличат размера си (да се напомпат) често съчетават Тест Пропионат със: GP Deca 250 и/или GP Bold 200, заедно с таблетки GP Methan или GP Oxy. А тези, които са във фазата на нацепване могат да комбинират Тест Пропионат с GP Trens, заедно с таблетки GP Stan или GP Oxan.

 

В края на цикъла обикновено трябва да се приемат Clomid, Tamoxifen, и HCG за период от 3-4 седмици, за да се възстанови функцията на хипофизната жлеза и тестисите. Жените културистки взимат Тест Пропионат, за да качат маса, но в по- ниски дози от тези на мъжете. Средната доза за мъжете е 400-1200мг на седмица, а продължителността на цикъла да бъде 8-20 седмици, в зависимост от целите на спортиста. Жените взимат средно между 50- 100мг на седмица.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Lipthai, Testo, (Lipthai), Тестостерон, пропионат, флакон, 10мл., Testo P (Lipthai) Тестостерон пропионат - флакон 10мл.