ZHPC

Zhengzhou Pharmaceutical Co Ltd е фармацевтична компания, основана в Китай преди няколко години, произвеждаща полусинтетични антибиотици, както и таблетки / инжекционни анаболни и андрогенни стероиди.

Китайската марка е много известна във Азия, както и в Европа, така и на вътрешния Руски пазар, но за нея знаят предимно само напредналите спортисти. Zhengzhou Pharmaceutical Co Ltd твърди, че техният професионализъм не са само силни думи и успешна пазарна година, а обективна реалност. На официалния сайт на производителя ZPHC има информация за внедрената поетапна система за контрол на продуктите, производствено оборудване с най-съвременни технически и технологични средства, висококвалифициран работещ персонал. Компанията твърди, че нейната гама от анаболни и андрогенни стероиди е уникална и няма аналози.

Днес, Zhengzhou Pharmaceutical има персонал от повече от 2 хиляди души, разработени са над 100 рецепти и активни съставки на фармацевтични препарати. Високотехнологичните суровини определят производството на висококачествени стоки, които отговарят на изискванията на съвременния пазар.

СписъкИкони
Показване:
Подреждане по:
Call