ZHPC

Zhengzhou Pharmaceutical Co Ltd е фармацевтична компания, основана в Китай преди няколко години, произвеждаща полусинтетични антибиотици, както и таблетки / инжекционни анаболни и андрогенни стероиди.

Китайската марка е много известна във Азия, както и в Европа, така и на вътрешния Руски пазар, но за нея знаят предимно само напредналите спортисти. Zhengzhou Pharmaceutical Co Ltd твърди, че техният професионализъм не са само силни думи и успешна пазарна година, а обективна реалност. На официалния сайт на производителя ZPHC има информация за внедрената поетапна система за контрол на продуктите, производствено оборудване с най-съвременни технически и технологични средства, висококвалифициран работещ персонал. Компанията твърди, че нейната гама от анаболни и андрогенни стероиди е уникална и няма аналози.

Днес, Zhengzhou Pharmaceutical има персонал от повече от 2 хиляди души, разработени са над 100 рецепти и активни съставки на фармацевтични препарати. Високотехнологичните суровини определят производството на висококачествени стоки, които отговарят на изискванията на съвременния пазар.


Turinabol (ZHPC) 100 таблетки туринабол
Methandienone (ZHPC) Метан 100 таблетки
Stanozolol (ZHPC) Stromba
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)