Мастерон, Дростанолон пропионат

 

мастерон ценаMasteron се използва активно в професионалните спортове когато целта е релеф. Активната съставка на стероида е дростанолон под формата на едно от двете етерни съединения - енант или пропионат. Първото вещество се характеризира с увеличен полуживот. Пропионатът на свой ред е кратък естер. В продължителността на ефектите върху тялото се крие основната разлика между тези компоненти. Мастеронът е умерено анаболно вещество с висока андрогенна активност. Препаратът се е използвал дълго време в медицината, но днес Masteron се купува само от хора, занимаващи се със спорт. Трябва да се признае, че стероидът е изключително ефективен по време на период релеф и след като сте се запознали с неговите основни свойства, ще разберете защо. Най-ниска цена на Мастерон може да намерите именно в нашия магазин.
 
 

Мастерон – свойства и ефекти

Голямото изгаряне на мазнините е един от основните ефекти на този продукт. Именно това прави препарата изключително популярен сред всички спортисти. При стероидните цикли за релеф, използващите Мастерон спортисти понякога стигат до подкожната мазнина само осем процента!

Наблюдава се леко увеличение на мускулната маса като мастерон никога не е бил смятан за препарат, който ще доведе до натрупване на мускулна маса и не е бил използван за решаване на този проблем. Въпреки че комбинираните стероидни цикли, могат да доведат до доста добри резултати.

Възможност за инхибиране на активността на ароматазата - като резултат, Masteron намалява естрогенната активност на други стероиди. До голяма степен поради това свойство той се използва в медицината. Въпреки това, силните андрогенни свойства го правят не особено подходящ за жени.

Увеличава плътността на мускулите и орелефяването - вторият важен ефект на мастерон, активно използван от културистите при подготовка за състезания. Masteron е лек диуретик, което обяснява тези ефекти.

 

Прием и дозировка на Masteron в спорта?

Седмичните дози от продукта варират от 300 мг до 500 мг, независимо от използваното естерно съединение. Единствената разлика е честотата на прилагане. Пропионатът трябва да бъде поставян три пъти в седмицата, а енантът може да се прилага само веднъж в рамките на седем дни. Професионалните културисти рядко провеждат соло стероидни курсове, а Masteron не е изключение. Ако имате достатъчно опит, трябва да използвате Мастерон в комбинация с други анаболни стероиди. Отличен избор за това може да бъде със Стромба или Анавар. Можете също така да използвате тестостерон пропионат за получаване на качествена маса, но в този случай прегнила също трябва да се добави към цикъла. Не го забравяйте, ако сте решили да направите поръчка на Мастерон. В допълнение, препаратът често се комбинира с болденон и параболан.

 

Отзиви и мнения за Мастерон

Вече разбрахте от описанието на продукта, че той е доста специфичен. Препаратът е най-популярен сред професионалистите, въпреки че и любителите го използват. В ревютата си спортистите отбелязват преди всичко силната способност на продукта да ускорява процесите на липолиза. Препоръчваме всички спортисти, които решат да опитат препарата, трябва да прочетат всички отзиви за Masteron.


DROS P 200 (Evo Genetics) Мастерон флакон
Drostanolone Propionate (Biotech Beijing) Masteron
Masteron (Malay Tiger) Мастерон - 10 ампули 100мг/мл
Mastever (Vermodje) Мастерон - флакон 10мл.
Мастерон Cygnus Pharma / Русия
Drostanolone Propionate (Primus Ray) Masteron 10 ампули
Masterolic (GEP) Мастерон - флакон 10мл.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)