Параболан, Тренболон

параболан ценаВ основата на този продукт се садържат три естери на тренболон – хексахидробензилкарбонат, тренболон ацетат и тренболон енантат. Като цяло спортистите го наричат Параболан или Тренболон независимо от естерите, който могат да бъдат закупени от нас на най-изгодна цена. Тренболон Хекса и Тренболон Енантат за разлика от Тренболон Ацетат се поставят доста по рядко и са подобни по ефекти. Трябва обаче да се отбележи, че тези препарати се използват за решаване на различни проблеми. Ако късият етер е полезен по време на периода когато целта е релеф, тогава курсът с Параболан Хекса е предназначен основно за увеличаване на теглото. Спомнете си, че Тренболон - Параболан е най-силният стероид сред всички налични на пазара и е изключително важно строго да се следват инструкциите за употребата му. Тренболонът е производно на нандролон, но в сравнение с него активира адренорецепторите много по-силно. Аналогична е и ситуацията с тестостерона. Тази характеристика на симулатора обяснява високата анаболна активност на препарата. Имайте предвид, че нито един стероид не може да се сравни с параболана по скорост на увеличаване на теглото и нарастване на силовите показатели. Това е един от основните фактори за популярността на стероида. Второто положително нещо е липсата на естрогенна активност. Истината е, че си струва да се припомни наличието на прогестогенни свойства. Ако искате да купите Параболан на изгодна цена, тогава вие сте на точното място.
 

Parabolan -  Trenbolone свойства и ефекти

Ето основните положителни ефекти, които могат да се получат при използване на параболан:

Изключително бързо натрупване на мускулна маса, при това с добро качество;

Значително увеличаване на силовите показатели;

Ускоряване на синтеза на ендогенен соматотропин;

Активиране на процесите на липолиза;

Сексуалното либидо бързо се увеличава, но без употребата на Кломифен цитрат, либидото след цикъла ще започне бързо да намалява;

Концентрацията на инсулиноподобен фактор почти се удвоява.

 

Приложение на Параболан - Тренболон в спорта?

Ако не планирате да използвате прегнил повреме на цикъла, тогава продължителността на цикъла трябва да бъде ограничена до шест седмици. Тъй като Параболан има голяма сила на въздействие върху тялото, той значително потиска работата на оста HGH (хипоталамус - хипофиза – тестиси). Това се случва на втората седмица от началото на приложението на стероида. Препоръчваната седмична дозировка параболан да е както следва Тренболон Ацетат – 200 мг, Тренболон Енантат - 150 и Тренболон Хекса -150 мг. За провеждане на след стероидна терапия, препоръчваме да използвате тамоксифен или кломид. Стероидите се комбинират добре с повечето други анаболни стероиди, с изключение на нандролон. Много културисти използват тестостеронови етери. Изборът е индивидуален. Преди всичко обръщайте внимание на целите и особеностите на тялото си.

 

Отизиви и мнения за Параболан

Ако получите отрицателна обратна връзка относно Тренболон онлайн, то вероятно мненията са оставени от така наречените начинаещи химици. Това се случва поради грешките, които те често допускат. Освен това можете да намерите мнения на потребители, чиято урина се оцветява в червено. Мнозина вярват, че в този момент е увредена работата на бъбреците но това е напълно грешно. На практика обаче това се дължи на ефекта от метаболитите. Нашия екип препоръчва приема на тренболон да бъде по точно определена схема и да се използват протектори повреме и след стероидния цикъл с параболан.

GM Pharmaceuticals Тренболон Ацетат - 10 ампули
Ripped-250 (Malay Tiger) - Андрогенен микс
Trenacet (GEP) 10 ампули/100mg Trenbolone Acetate
Trenaver (Vermodje) Параболан - флакон 10мл.
Trenbolone Enanthate 200 (Biotech Beijing) бавен параболан
Trenol 100 (Malay Tiger) Тренболон Енантат
Tritrenbolic (GEP) тренболонов микс 150mg в ампула
Тренболон Ацетат - Cygnus / Русия
Тренболон Енантат - Cygnus / Русия
Parabolic (GEP) Параболан - флакон 10мл.
TREN A 100 (Evo Genetics) Тренболон Ацетат
TREN E 200 (Evo Genetics) Тренболон Енантат
Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)