• Поръчка на Анадрол Oxymetholone (Biotech) 100 таблетки

Поръчка на Анадрол Oxymetholone (Biotech) 100 таблетки

  • Поръчка на Анадрол Oxymetholone (Biotech) 100 таблетки
  • Код на продукта: 100 таблетки по 25мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 70.00 лв

Oxymetholone - един от най-мощните анаболни агенти на пазара за спортни стимуланти. Активната му съставка – Оксиметолон (анадрол – анаполон), която се характеризира с висока анаболна активност.

 

Таблетките анадрол имат силен андрогенен ефект. Когато се използват правилно в рамките на препоръчваните дози и комбинации още в първите две седмици се усеща прираст от 5-7 кг мускулна маса.

 

 

Oxymetholone: История

Оксиметолон и активната му съставка е създадена през 60-те години на миналия век за лечение на анемия и остеопороза, както и за стимулиране на растежа на мускулната тъкан. Спортистите, които вземат тези хапчета, отбелязват подобрение в подвижността на ставите. Съвременните изследвания показват, че анадрола има положителен ефект при лечението на HIV.

 

Културистите най-често използват тези таблетки за бързо изграждане на мускулна маса, но грешното прилагане и не прекомерното увеличаване на дозата при най-добрия случай не подобрява очакваните резултати, а в най-лошия може да доведе до нежелани усложнения.

 

Ако не сте запознати с продукта и не знаете как се приема, не разчитайте на собствената си интуиция, трябва да се консултирате със специалист, който е компетентен в тази област и знае как се постигат положителни резултати без странични ефекти.

 

Тези, които все още не са решили дали ще използват Анадрол на Biotech, коментарите на опитни спортисти ще помогнат да разберете предимствата и недостатъците на този стероид. Относно този продукт винаги купувайте от надежден доставчик.

 

Ние знаем, че има огромен брой предложения и не е толкова просто. Затова ви съветваме ако ви предлагат Оксиметолон от Biotech и цената е по-ниска, отколкото при нас, то най-вероятно стероидът е с изтекъл срок на годност или е фалшив.

 

Oxymetholone: Стероиден цикъл за маса

Този стероид е спечелил признанието на много спортисти, като един от най-ефективните стимулатори на растежа на мускулна маса и сила. При правилен прием и интензивни тренировки може да се постигне растеж на мускулна маса от 12 до 15 кг. Въпреки това, след края на цикъла ще загубите около 30% от постигнатото. Поради голямото натрупване на вода в организма по време на цикъла.

 

Продължителността на приема е около 4 до 6 седмици. По-дълъг прием е безсмислен, защото има вредни за здравето: ако приемате оксиметолон повече от 2 месеца може да предизвика сериозни проблеми с черния дроб. Ето защо, ако сте постигнали очакваните резултати спрете приема на хапчета и преминете към  по-леки стероиди.

 

 Oxymetholone Biotech и първоначалния му прием е 50 мг на ден, а по средата на стероидния цикъл постепенно дневната доза може да бъде увеличена до 70 мг, а в бъдеще, когато спортистът достигне високите резултати, може да се увеличи дозата до 100 мг.

 

Увеличаването на дневна доза от 100 мг няма да допринесе подобряване на резултатите, но увеличава вероятността от странични ефекти. Две седмици преди края дозата постепенно трябва да се намали до на пълното и премахване в края на цикъла. За да възстановите производството на тестостерон в организма, приемайте тестостерон бустери за 3-4 седмици също и антиестрогени.

 

  • Oxymetholone активира производството на червени кръвни клетки, което обогатява кръвта с кислород, което подобрява мускулния тонус и издръжливостта.

 

Анадрола също така увеличава възможностите за възстановяване на тялото, което предотвратява претренираност, дори при високи интензивни тренировки. Поради високата естрогенна активност и токсичност за черния дроб приема на Oxymetholone за покачване на мускулна маса не се препоръчва за хора на възраст под 21 години.

 

Оксиметолон: дозиране и комбинация с други стероиди

Този стероид помага на един спортист да разкрие неговия потенциал, но само когато се използва правилно или в комбинация с други анаболни стероиди. Обикновено препоръчителната доза за един спортист е в диапазона на 50 мг до максималните 100 мг на ден. Жените не трябва да приемат повече от 20 мг на ден, за да избегнат ефекта на вирилизация.

 

  • Много бързо покачване на мускулна маса допринася комбинация от оксиметолон и нандролон деканоат. За да се запази мускулната маса дълго време Анадрола се използва в комбинация с инжекционни средства, по-специално със Sustanon или тестостерон енантат.

 

В допълнение, тази рецепцията се препоръчва и за спортисти, страдащи от заболявания в ставите. Стероидът спомага за натрупване на течност в тялото и по-специално, увеличава количеството на природно смазване на ставите.

 

Oxymetholone Biotech: противопоказания и странични ефекти

Този анаболен стероид, както всеки друг, при разумна употреба допринася за бърз напредък на вашия спортните постижения. Въпреки това, пак подчертаваме ако се използва неправомерно може да предизвика страничните ефекти, който могат да причинят значителни вреди за здравето.

 

Първо, Oxymetholone е противопоказен при остра бъбречна и чернодробна недостатъчност, рак на простатата, повишена чувствителност към оксиметолон. Жените да избегнат приема на таблетките ако имат тумори на гърдата, както и по време на бременност или кърмене. Стероидът може да доведе до високо кръвно налягане, нарушения в храносмилането и чернодробна дисфункция.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анадрол, , Оксиметолон, Анадрол, Оксиметолон, Поръчка, на, Анадрол, Oxymetholone, (Biotech), 100, таблетки, Поръчка на Анадрол Oxymetholone (Biotech) 100 таблетки