Прегнил - 5000 еденици - Гонадотропин

  • Код на продукта: 5000ui
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 20.00 лв

Прегнил - е препарат, към който ефектът е насочен към укрепване на производството на полови хормони на човека. Активната съставка на лекарството, разработен от индийски Svizera, - човешки хорионгонадотропин, който също има известна степен на въздействието на тестостерона, стимулира сперматогенезата и генитално развитие.

 

Препоръка от Anabol.bg: 

 

- При цикъл със стероиди поставяйте Прегнила по време на стероидния цикъл през 3-та и 4-та седмица по 2500 единици (ампулата в този продукт съдържа 5000 единици, тоест трябва да се приложи на 2 пъти като останалата част се съхранява задължително в хладилник). Ако желаете повече информация моля свържете се с нашите консултанти.

 

Pregnil Описание: свойства и странични ефекти

 

Хорионгонадотропин - хормон, който се произвежда от плацентата по време на бременност. Неговите характеристики са много сходни с добре известния лутеинизиращ хормон, който синтезира в хипофизната жлеза. Прегнил в спорта е ценен за повишаване на ефекта на синтеза на тестостерон, който позволява използването на анаболни хормони, за загуба на тегло и терапия след цикъл.

 

Ефектът на Прегнил се простира до синтеза на фоликуло-стимулиращия хормон. Цикъл с анаболни стероиди и прием на това лекарство мами дъгата на хипоталамо-хипофизо-тестис, стимулира производството на тестостерон и предотвратява спада. И тъй като почти всички анаболни стероиди значително намаляват производството на естествения хормон, инжекционната продукция или неговите аналози са спешно необходими за след стероиден цикъл.

 

Всеки е заблуден от погрешното, че гонадотропин трябва да се използва само след цикъл със стероиди, но това не е така. След цикъла е твърде късно да се сложи гонадотропин, тъй като производството на тестостерон отдавна е намалено. Без използването на гонадотропин спортист рискува тестикуларна атрофия.

 

Прегнил понякога все още може да се намери в аптеките, но цената често им е по-висока, отколкото в онлайн магазините. Освен това, в някои страни той е напълно забранен. Освен това, последните проучвания показват, неефективността на препарата като добавка към храната, така че е строго необходимо да се използва като инжектиране.

 

Инструкции за Прегнил инжекции, почти никъде не съществуват. Ето защо, спортисти съобщават, че има дефицит на информация, и се обръщат към интернет. Много полезна информация за тези инжекции може да бъде намерена и в нашия форум, където можете да научите за необходимата доза и лично да си взаимодействате с атлетите приемали гонадотропин.

 

По отношение на странични ефекти, те са основно идентични със страничните ефекти на тестостерон. Този хормонален продукт силно ароматизира, задържа вода, може да предизвика акне и гинекомастия. Разумното използване на лекарството не застрашава настъпването на сериозни странични ефекти.

 

  • Необходимо е също така да се припомни, че 5000 IU доза Преглин трябва да се избира според вашето ниво на подготовка. По-добре, преди да го приемете да се консултирате със спортен лекар или с опитен спортист. Важно е да не се прекалява.

 

 

Как да приемате Pregnil

Инжектирането на този хормон се произвежда под формата на сух прах, готов за разтваряне. Най-често, течността за разтваряне идва с гонадотропин, но ако не, тогава решението е лесно купува се от аптеката. Обикновено е необходимо натриев хлорид.

 

Прилагането на прегнил минава подкожно или мускулно, лекарството се абсорбира бързо в кръвния поток. Въпреки относителния бърз полуживот (5-6 часа), ефектът на инжекцията се съхранява в продължение на 4-6 дни.

 

Задължително Прегнил се прилага поне два пъти при прием на мощни анаболни стероиди, особено за професионалните спортисти. Най-добре е да започнете да го приемате в рамките на 3-4 седмици от цикъла, най-малко - да се приложи през последния месец от цикъла със стероиди.

 

Приема му обикновено е достатъчен в дози 2500 IU два пъти седмично. Ако цикъла със стероиди на много месеци, то е необходимо да се въвежда гонадотропин като постоянно вземане и на всеки месец седмица почивка. По принцип безопасната доза от лекарството може да достигне 500 IU 2 пъти седмично, не повече.

 

Ако това не е възможно да се преследват един курс успоредно с Provigil цикъл на анаболни стероиди, човешки хорионгонадотропин задължително трябва да бъде в терапия "шок" дози от 2000 IU дневно в продължение на три седмици след края на цикъла. Така произведени хиперстимулация дъга хипоталамуса-хипофиза-тестиси и нейното рестартиране.

 

 

Прегнил: Мнения

Поради факта, че лекарството е широко разпространена сред спортистите в различни посоки и спортове, за да намерите мнения за него е малко по-трудно. Обикновено мнения за прегнил оставят само мъжете, защото жените рядко използват този препарат. Атлети отбелязват , че високата ефективност на гонадотропин сравнително рядко проява странични ефекти.

 

Нашият форум е пълен с ревюта за Pregnil даже и от различно ниво от спортисти, които употребяват напълно различни стероиди цикли и затова са необходими различни дози на гонадотропин. И те всички са съгласни, че лекарството има положителен ефект върху производството на естествен тестостерон и сперматогенеза. Страничните ефекти на лекарството често се появяват при високи дози, обикновено акне и увеличено омазняване на кожата.

 

Отзиви за прегнил ще е полезно да прочетете, защото този препарат е все още непознат в България. В нашия форум можете да четете изявления на опитни състезатели, но също така да се консултирате с специалисти по-спортна фармакология, както и да проведете разговори с истински спортисти и да получите информация за лекарства от "първа ръка".

 

Къде мога да закупя Pregnil и каква е неговата цена ?

Нашият онлайн магазин предлага на спортистите, живеещи на територията на България, възможност да си купят гонадотропин с доброто качество и на най-добрата цена. През дългите години работа нашия сайт придоби много спортисти, който редовно правят поръчка на спортни медикаменти и винаги се връщат при нас.

 

Ние работим само с надеждни производители на лекарства с минимум посредници, което ни дава възможност да направим по-добра цена за вас, без да губим качество. Покупка и доставка на стоките не отнема много време. След регистрация и направена поръчка, ние ще се свържем с вас и в рамките от 2 до 4 дена доставката ще бъде при вас. Поръчка на Прегнил можете да бъдете напълно сигорно, че ще е анонимно. Също така скоростта на доставка зависи от работата на куриера във вашия регион.

 

Поръчка на прегнил трябва задължително да направи всеки спортист, който взема стероиди и иска здравословен начин на живот. При приемането на този препарат, няма да се притеснявате за производството на тестостерон а най-вече, че ще осигури допълнителен анаболен ефект.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Тамоксифен, (Sopharma), таблетки, Тамоксифен (Sopharma) 30 таблетки