Болденон

Слабоандрогенен анабол за чиста мускулна маса, повече сила и издръжливост 

Бавно, но сигурно изграждане на мускулатура, силови постижения и устойчивост на натоварвания


Болденон - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Поръчка на Болденон (Biotech Beijing) Boldenone 300
Boldenone Undecylenate Cygnus Pharma / Русия
ТОП !
BOLD U 200 (Evo Genetics) Болденон
Болденон (GM Pharmaceuticals) - 10 ампули
Pharma Bold 300 (Pharmacom Labs) Boldenone
Изчерпано количество
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)


● Болденон (Boldenone) е анабол (анаболен стероид - АС, или анаболен андрогенен стероид - АСС). С доставка от Анабол.бг, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате? 

Нарастване на мускулната маса с „Болденон“. Препаратът има сравнително бавно, но затова пък доста сигурно действие. Резултатите от използването му зависят от начина на хранене и от спецификата на тренировъчния режим. При прилагането му в етап на изграждане, „Болденон“ осигурява предимно чиста мускулна маса, без вода и мазнини. 

Повишаване на силата с „Болденон“. Анаболът помага за достигане на по-добри силови резултати. Използването му увеличаване броя на червените кръвни клетки. В резултат от това нараства притока на кръв и доставката на кислород в мускулите. Повишаването на апетита, подкрепено с подходящо хранене, развива мускулатурата за още повече сила. 

Увеличаване на издръжливостта с „Болденон“. Повишената циркулация на кръв в мускулите подобрява способноста на организма за поддържане на физическата активност. Така този анаболен препарат дава възможности за продължителни натоварвания в тренировките на културистите (бодибилдърите), и на професионалните спортисти. 


Знаете ли как да използвате „Болденон“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Болденон“ (Boldenone):


 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.


Ето 5 полезни ефекта от използване на „Болденон (Boldenone)“:


 Плавно увеличаване на мускулната маса.

 Повишаване на телесното тегло като желана цел.

 Растеж на силовите постижения.

 Покачване броя червени кръвни клетки и преноса на кислород към мускулите.

 Повече издръжливост и по-бързо възстановяване след натоварвания.


Искате ли да ни питате за анабола „Болденон (Boldenone)“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.

Интересувате се от продукта „Болденон (Boldenone)“? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.

За  още  информация:  пишете  ни  -  през  онлайн  формата  отдолу,  на  anabolbg@yandex.ru,  през  Фейсбук  страницата,  или  във  форума.  Или  – направо  пишете  по Telegram

Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват. 

Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.

Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването.


Болденон представлява

Това е анабол или по-точно казано анаболен стероид. Може да го срещнете и като анаболен андрогенен стероид. Може да поръчате чрез доставка от Анабол.бг

Болденон спомага за повишаване на мускулната маса

Има бавно, но сигурно действие. Резултатите зависят от вида на тренировъчния режим. В етап на изграждане осигурява предимно чиста мускулна маса, без мазнини и вода.

Увеличаване на силата с Болденон

Препаратът Болденон спомага за постигане на по-добри силови резултати. Като резултат от използването му притока на кръв нараства и се увеличава доставката на кислород към мускулите. Съчетанието на правилен хранителен режим с повишения апетит, развива мускулатурата за още повече сила.

Доставка на Болденон

Доставка в Европа с проверени куриери. Бърза и директна доставка в България чрез Спиди и Еконт. Надеждно и грижливо опаковане на продуктите.