Sp Stanoject (Sp Laboratories) Винстрол 10мл

  • Код на продукта: 10 мл флакон
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 45.00 лв

SP Stanoject е силен анаболен стероид с умерена андрогенна активност и минимален шанс за странични ефекти. Също така препарата е забележителен, защото притежава пълна липса на ароматизиране и токсични ефекти върху черния дроб.

 

В момента основната област, в която се използват такива продукти, е в любителския или професионалния спорт. Те най-често се използват в културизма или леката атлетика.


 Винстролът е популярен благодарение на способността си да стимулира качествено развитие на мускулатурата (изхвърляне на излишната течност от тялото, подобрява твърдостта и релефа на мускулите), като увеличава процента на енергия и обема на издръжливост при спортисти.

 

Такъв стероид може да бъде полезен и извън спортната практика, защото увеличава апетита, изгаря подкожната мазнина и има други положителни ефекти върху човешкото тяло.

 

SP Stanoject е оригинален продукт на SP Laboratories. Anabol.bg не продава фалшификати, както можете да видите, като въведете кода за потвърждение на продукта на официалния сайт на производителя. За да получите потвърждение, намерете UPIC кода разположен на флакона и го въведете на http://upic.sp-laboratories.com/:

 

Какво представлява SP Stanoject: описание на препарата

В сърцето на продукта е най-популярният в спорта стероид - станозолол, създаден през 60-те години на 20-ти век. По-специално, инжекционния станозолол (Винстрол) е снабден с 320%  анаболна-андрогенна активност. Продължителността му на работа е около 8 часа, което определя необходимата честота на приемане (веднъж на ден или на всеки два дни). Времето за откриване на стероида по време на допинг теста е 3 седмици.

 

При редовна употреба по време на цикъл със SP Stanoject се проявяват различни положителни свойства. Тъй като е известно, че стимулира отделянето на излишните течности от тялото, значително повишава апетита, подобрява мускулното възстановяване, изгаря мазнините, увеличава размера на енергия и обемите на издръжливост при спортисти.

 

SP Stanoject може да намали и производството на глобулин - обвързващи полови хормони с 50%, което значително увеличава ефективността на стероидите, използвани с него в курса.

 

Поради всичко това странични ефекти от SP Stanoject почти не са характерни. Той не ароматизира, и поради това спортистът, който използва лекарството е защитен от гинекомастия и други странични ефекти, в резултат на повишеното ниво на естроген в кръвта. Той е нетоксичен и напълно безвреден за черния дроб, за разлика от станозолол под формата на таблетки. В действителност, при приемането му може да възникнат само отделни отклонения, които включват: леко повишено кръвно налягане, повишен холестерол или болки в ставите.

 

Имайте предвид, че употребата на инжекционен станозолол за спортни цели се препоръчва изключително само за мъже. По-специално, жените не трябва да използват Stanoject SP Laboratories, тъй като това лекарство може да причини странични ефекти като вирилизация (промени в гласа, прекомерно окосмяване, увеличаване на размера на клитора и т.н.).

 

Съхраняването на флакона е прост процес. Съхранявайте лекарството на сухо и тъмно място (това са най-добрите условия). Също така се уверете, че е надеждно скрит от деца и домашни любимци.

 

Стероиден цикъл: как да приемате SP Stanoject?

В стероиден цикъл този анаболен стероид може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди, за да се постигнат по-добри резултати. Трябва да се отбележи, че прилагането на SP Stanoject се препоръчва предимно за спортистите, които се стремят да увеличат силата си, да повишат издръжливостта и да подобрят качеството на мускулите.

 

Оптималната доза Winstrol SP Labs считана за препоръчителна е на границата от 50 до 100 милиграма. Инжекциите обикновено се поставят веднъж на ден или на всеки два дни. Тази честота на приемане е оправдана от относително кратката продължителност на инжектируемата активност на станозолол.

 

Стероидният цикъл с винстрол продължава по различен начин, но средно 6-8 пълни седмици. Това е достатъчно за осезаемо изсушаване на мускулите, увеличавайки нивата на сила и издръжливост.

 

Важно: съдържанието на активното вещество в анаболния стероид е 50 милиграма в милилитър. Така че, за да приложите SP Stanoject в минималната препоръчителна доза (50 mg), трябва да изтеглите в спринцовката точно 1 милилитър от продукта.

 

Винстролът на Sp Labs може ефективно да се комбинира с различни анаболни средства. Например, спортисти често го комбинират с нандролон, тренболон, тестостерон енантат, Сустанон и др. Например, спортистите които искат да увеличат мускулната си маса и да изгорят излишните мазнини го комбинират с тестостерон пропионат (класически цикъл). В тази схема винстрола се използва в доза от 50 милиграма, приложена веднъж на ден или на всеки два дни, а пропионата се прилага  доза от 50 до 100 милиграма на ден или през ден.

 

  • По време на този курс, трябва също да приемате Кленбутерол за по-добро изсушаване и минимизиране на страничните ефекти.

 

За по-подробна информация и за създаване на индивидуален ефективен курс посетете Форума на нашия ресурс. Там можете да се свържете с нашите професионални консултанти (треньор по културизъм, майстор на спорта по вдигане на тежести, спортен лекар, и др.), които ще ви дадат практически съвети за прием на този стероид и не само.

 

Отзиви за SP Stanoject в спорта и извън него

Мненията на спортистите за този фармакологичен препарат в Интернет са на разположение в достатъчно количество. И всичко това, защото станозололът отдавна се използва от представители на различни спортове. При направеното от нас проучване в чуждестранни форуми и ресурси почти всички отзиви за SP Stanoject са положителни и затова решихме да го предложим на българския пазар.

 

Между другото мненията за SP Stanoject разкриват, че е надарен с огромен брой ефекти, които могат да бъдат полезни не само в областта на спорта. Както вече беше споменато, лекарството помага да се отстранят излишните течности от тялото, да се увеличи здравината и издръжливостта, да се увеличи възстановяването и твърдостта на мускулите.

 

Но това не е всичко, защото станозололът също така повишава апетита, намалява съдържанието на глобулин и изгаря излишните мазнини.

 

И в действителност от възгледите на спортисти, можем да заключим, че продукта не е токсичен за черния дроб, защото не ароматизира, и по този начин няма да доведе до гинекомастия и други странични ефекти, свързани с излишък на естроген. Между другото, ако искате да проучите лично отзивите за SP Stanoject може да посетите руските сайтове.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Винстрол, Stanoject, (Sp, Laboratories), Винстрол, 10мл, Sp Stanoject (Sp Laboratories) Винстрол 10мл