Мастерон, Дростанолон

Умерен анабол с висока андрогенна активност за увеличаване плътността на мускулите, редуциране на подкожните мазнини и постигане на релеф

Горене на мазнини, увеличаване на мускулната маса и подчертан релеф.


Мастерон - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Drostanolone Propionate (Biotech Beijing) Masteron
Дростанолон Енантат Cygnus Pharma / Русия
ТОП !
Мастерон Cygnus Pharma / Русия
ТОП !
DROS P 200 (Evo Genetics) Мастерон флакон
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

"Мастерон" за увеличаване на мускулната маса. Дростанолон пропионат (Мастерон) има много от положителните ефекти на тестостерона и може да се използва като безопасна негова алтернатива. А ако се приемат заедно имат синергичен ефект и подпомагат изграждането на мускулите. Анаболния ефект води до увеличаване на мускулна маса без излишно задържане на вода.

"Мастерон" прави мускулите плътни и твърди. Препаратът прави мускулите твърди, еластични, със завършен вид и очертания. 

Изгаряне на подкожни мазнини с "Мастерон". Ефективното изгаряне на мазнини е един от основните ефекти на този препарат. Използващите Мастерон, спортисти имат завидни резултати, достигайки до подкожна мазнина от само 8 процента!

Мастерон намалява естрогенната активност на други стероиди, не ароматизира дори и във високи дози.

Знаете ли как да използвате „Мастерон“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Мастерон“ (Drostanolone):


 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.


Ето 5 полезни ефекта от използване на „Мастерон (Drostanolone)“:


● Ефективно изгаряне на мазнини без задържане на вода.

● Подпомага постигането на завиден релеф.

● Прави мускулите твърди, еластични и добре очертани.

● Подпомага качването на мускулна маса.

● Може да се използва при тежки тренировки и нисковъглехидратна диета без загуба на мускулна маса и издръжливост.


Искате ли да ни питате за анабола „Мастерон (Drostanolone)“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.

Интересувате се от продукта „Мастерон (Drostanolone)“? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.

За  още  информация:  пишете  ни  -  през  онлайн  формата  отдолу,  на  anabolbg@yandex.ru,  през  Фейсбук  страницата,  или  във  форума.  Или  – направо  пишете  по Telegram

Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват. 


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.

Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването.


 Мастерон представлява

Това е умерен анабол, който притежава висока андрогенна активност. Увеличава плътността на мускулите. Редуцира подкожните мазнини и спомага за постигането на релеф.

Мастерон спомага за изгарянето на подкожни мазнини

Употребяващите Мастерон достигат до резултати от  8 процента подкожна мазнина. Сред основните ефекти на този препарат е ефективното изгаряне на мазнините. Освен това намалява естрогенната активност на други стероиди.

Още предимства на Мастерон или още известен като Дростанолон

Прави мускулите твърди и еластични. Придава им завършен вид и очертания. Подпомага повишаването на мускулна маса. Не води до излишно задържане на вода.

Гаранция за качество

Директна доставка от най-добрите световни производители. Гарантиран произход на всички анаболни препарати. Лична гаранция за продуктите и обслужването.