Метан, Метандростенолон

Силен анабол за могъща мускулатура, неизтощима сила и видими резултати

Повишено изграждане на мускулна маса, ръст на постиженията и възможностите за натоварване


Дианабол - Elbrus Pharma
ТОП !

Дианабол - Elbrus Pharma

45.00 лв 50.00 лв

Метан - GM Pharmaceuticals
Метан Cygnus Pharma / Русия
ТОП !
Dianabol - Evo Genetics
Metaxon (Malay Tiger) Метандростенолон - 100 таблетки по 10мг.
Изчерпано количество
Meta (Titan Healthcare) Methandienone - 100таб. 10мг.
Danabol Omega Meds 100 таблетки
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Метандиенонът (Methandienone, Methandrostenolone) е анабол (анаболен стероид - АС, или анаболен андрогенен стероид - АСС), с търговско наименование (бранд/марка) „Дианабол“. С доставка от Анабол.бг, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате?

„Дианабол“-ът (Метандиенонът, или само Метан) качва мускулната маса. Препаратът е силно ефективен. В резултат от използването му се увеличава синтеза на белтъци в организма. И се натрупва достатъчно голямо количество

качествена мускулна маса. При минимална възможност за поява на неблагоприятни странични ефекти.

„Диананабол“-ът (Метанът) увеличава значително силата. Нарастват рязко преодоляваните тежести. Препаратът подтиска чувството за умора от физическо натоварване (тренировка). Спортната активност бележи върхове. Също както и постиженията. С използване на „Дианабол“ могат да се провеждат продължителни и интензивни тренирововки и състезания.

Нарастване на теглото и ускоряване метаболизма с „Диананабол“ (Метан). При правилно използване на препарата, може да се постигне прираст на полезна маса от 8-10 кг за период от 45 до 60 дни. „Дианабол“-ът забързва скоростта на обменните процеси в тялото. Така, в известна степен, слабо подпомага намаляването на мазнините.

Знаете ли как да използвате Метандиенон („Дианабол“)? Готови ли сте да го поръчате от „Анабол.бг“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с Метандиенон („Дианабол“):


Вижте 5 съществени ефекта при използване на „Диананабол“ (Метан):


 Бързо увеличаване на мускулната маса.

 Повишаване на силовите постижения.

 Способност за дълги тренировки.

 Повишена концентрация при интензивно натоварване.

 Засилване на метаболизма и умерено подмагане изгарянето на мазнини.


Искате ли да ни питате за анабола „Диананабол“ (Метан)? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.

Интересувате се от продуктите „Диананабол“ (Метан)? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.

За още информация: пишете ни - през онлайн формата отдолу, на anabolbg@yandex.ru, през форума. Или – направо ни потърсете в Телеграм. Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват.

Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.


Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


 Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

 Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

 Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

 Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

 Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването. 


 Метандиенонът представлява

Това е анаболен стероид или анаболен андрогенен стероид. Известен под марката Дианабол. Доставка за цяла България от Анабол.бг

Повишаване на мускулната маса с Метандиенонът

Силно ефективен препарат.  Увеличаване на синтеза на белтъци в организма. Употребата е съпроводена с минимална възможност за поява на странични ефекти.

Метандиенонът за увеличаване на физическата сила 

Анаболът подтиска чувството за умора при тренировка.  Бележене на върхове в спортната активност с помощта на Метандиенонът. По-продължително провеждане на тренировки и състезания.

Ускоряване на метаболизма и нарастване на теглото с Метандиенонът

Може да се постигне прираст на полезна маса от 8-10 кг. Този ефект се постига за период от 45 до 60 дни. Употребата на стероида забързва скоростта на обменните процеси в тялото.