Провирон - Bayer

  • Код на продукта: 20таблетки по 25 милиграма
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 18.00 лв

Proviron Bayer - модерен препарат със стероиден произход, използван в спорта най-вече поради неговите антиестрогенни свойства и да се повиши нивото на свободния тестостерон.

 

Най-често, спортисти от различни дисциплини, като по културизъм, пият тези хапчета по време на цикъл разбира се, за да се предотврати евентуален естроген свързан със странични ефекти, както и увеличаване на либидото, нормализация на потентността.

 

Активно вещество Proviron Bayer таблетки, mesterolone, стероид с андроген (150% от тестостерон) и анаболна активност (40% от тестостерон). Първоначално Mesterolone е бил и остава ефективен лекарствен продукт, прилаган при по-ниска ефективност, липса на функцията на половите жлези при мъжете и дори безплодие. Сега започна да се използва от спортисти, за да сведат до минимум страничните ефекти от стероиди, и не само.

 

Препоръка от Anabol.bg :

 

Приемът на "Провирон" при спортисти таблетките се приемат през устата, не се разтварят.

 

- За мъже при употреба на стероиди дневната доза е 25 до 50 милиграма ( която трябва да бъде разделена на 2 дози - сутрин и вечер ).

 

- За подобряване на качеството на сперматозоидите, е необходимо да се приемат 50-75 mg от лекарството. Лечението продължава 3 месеца.

 

 

Ефекти от Proviron Bayer

На първо място следва да се отбележи, че при хора лекарството действа като инхибитор на ароматаза (подобен ефект, но по-мощен по отношение на блокиране на анти естроген анастрозол). Той предотвратява превръщането на стероидите в естроген (женски полови хормони), за които той е ценен за атлетите. На практика, този препарат може да помогне на хората, приемащи стероиди да предотврати образуването на естрогенни странични ефекти, които включват, например гинекомастия.

 

Не по-малко ценни ефекти на Провирон Байер - е да се повиши нивото на свободния тестостерон в кръвта. По-специално, лекарството е в състояние да блокира активността на SHBG (секс хормон свързващия глобулина), и по този начин се увеличава концентрацията на свободен тестостерон. Между другото, този препарат води до подобряването на други стероиди в организма.

 

Като цяло, ефектът на Proviron Bayer 25 :

 

 Първо, блокиране на ароматаза (естрогенно действие)

 Второ, увеличаване на либидото, подобряване на еректилната функция;

● Трето, увеличението на свободен тестостерон в кръвта

● Четвърто, увеличението на възстановяване и скованост на мускулите.

 

Важно е да се отбележи, че в спортната практика, включително културизъм, най-голямата стойност притежава свойствата на Proviron Bayer Schering Pharma, които се стремят да предотвратят възможните странични ефекти на стероидите, но не и неговото въздействие, което води до подобряване на качеството на мускулите, въпреки че то е много полезно.

 

С други думи, за спортисти това лекарство се разглежда предимно като ефективен анти естрогенен агент, който може да помогне за предотвратяване на нежелани реакции и съответното нормализиране на силата.

 

На този фон трябва да се каже, че жените, които се грижат за външния си вид, не трябва да използват хапчето Proviron, ​​тъй като те могат да си причинят вирилизация (поради високата андрогенна активност на лекарството има риск от реакция вирилизация - окосмяване по тялото, промени във формата на тялото, задълбочаване на глас, промени в качеството на кожата).

 

  • Въпреки това се смята, че ако използвате лекарството заедно с тамоксифен (25-50 мг на ден + 10-20 мг тамоксифен на ден) може да помогне на жената да изгаря мазнините в тялото.

 

И накрая, съхранението на Proviron Bayer Schering Pharma трябва да се извършва на трудно достъпа площ за деца и домашни любимци (като предпазна мярка). Дръжте таблетките на място, защитено от влага и светлина, с показатели на температурата в стаята.

 

 

Как да приемате Bayer Proviron

В спортната практика тези таблетки с естрогенни свойства обикновено се използват, за да се предотврати образуването или развитието на нежелани реакции, свързани с дългосрочно приложение на стероидни лекарства. По-конкретно, процентът на приемане обикновено се извършва, за да се отървете от естрогенни странични ефекти и аномалии, свързани с ниски нива на тестостерон в кръвта, но не само.

 

Как се дозира и използва лекарството провирон ? Приемането на лекарството - сравнително прост процес. Атлетите обикновено го използват в областта на 25-50 мг на ден (разрешена дневна доза от 25-150 мг). Пийте таблетки дневно осем пълни седмици (предимно започнете на втората или първата седмица на стероидния цикъл и в края на последните две). Разбираемо е, че дозировката и продължителността на прилагане на лекарството, дори в много отношения зависят от избрания спортист и стероидния цикъл.

 

Както е отбелязано по-горе, използването от жени Провирон (Mesterolone) обикновено не се извършва. Това се дължи основно на високата андрогенна активност, специфични за препарата, което може да доведе до появата на вирилизация. Ако искате да направите поръчка Proviron Bayer и искате да се изяснят някои детайли, ние ви препоръчваме да посетите форума Anabol.bg.

 

Тук нашите опитни консултанти (треньор по културизъм, майстор на спорта по вдигане на щанги и дори спортни лекари) как и кога да се вземат хапчета и каква доза да приемам? Всико това в нашия Форум.

 

 

Мненията за Bayer Schering Proviron

Ако искате да знаете какво ще кажем за това лекарство и неговото активно вещество мисля, че всички спортисти трябва да го използват, след това отново, ние ви препоръчваме да посетите нашия форум. Тук ще можете да говорите с "колеги" и опитни консултанти Anabol Forum, които ще споделят мнението си. Също така по време преглеждането на Форума можете да намерите подробно описание на свойствата на локални лекарства в спорта, антиестрогени до анаболни стероиди.

 

Отзиви за провирон посочени като подготовка за спортисти? На първо място, те изтъкват, че таблетките с правилна употреба могат да помогнат на спортисти приемащи анаболни стероиди да избегнат ароматизатора на анти естрогенни и прояви на странични ефекти. Лекарството предотвратява ароматизиране (преобразуване на стероиди в естроген) и по този начин се постига желания ефект.

 

Ако вече сте използвали таблетите Proviron Байер, можете да оставите коментар в магазина (страницата на продукта), или във форума. Не се страхувайте да говорите свободно, премахване на нецензурни коментари няма.

 

 

От къде да купя Bayer Schering Proviron и каква е неговата цена ?

Поръчката на този препарат е на разположение в нашия уебсайт. В същото време поръчката в Anabol.bg е проста, удобна и надежна, и в допълнение може да бъде изключително печеливша. Но нека не говорим само за всичко, а по-скоро да анализираме в детайли.

Първото нещо, което може да се каже: цената в магазина Proviron Bayer Anabol.bg е на разположение, което отразява на качеството на продукта и нивото на нашата услуга. Също така, не забравяйте, че благодарение на гъвкавата система на отстъпки също така всички лични данни са криптирани и остават напълно аноними.

 

Чрез закупуване в размер на  150лв - получи подарък от 250лв - 3-процента отстъпка от 400лв - отстъпка от 5%, от 500,  1000,  2000 - напълно безплатна доставка + съответната сума на отстъпката е 7, 10 или 20 процента, което е много добре за вас.

 

Второ, можете да си купите Proviron Bayer Schering Pharma, без да се съмнявате в неговия произход. Ние не работим с "фалшиви препарати" и си сътрудничим само с надеждни хора, които ни се доверяват. Чрез сътрудничество с надеждни доставчици можем да кажем, че ние получаваме стоките "от първа ръка”. Следователно, няма никакво съмнение относно оригиналността на фармакология.

 

Трето, можете да поръчате продукти от фармакологията, уверени в безопасността на личните данни. Цялата поверителна информация, предадена за вас е защитена. Вашите данни никога няма да бъдат на разположение на трети лица. Ето защо купувате спортна фармакология от нас, и оставате анонимен, което е от решаващо значение.

 

Четвърто: Покупка на Proviron Bayer Anabol.bg може да бъде с удобна и бърза доставка. Ние се грижим за комфорта на клиентите, следователно, всяка поръчката на клиента може да бъде доставена в почти всеки град в България. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Clomiphene, Citrate, таблетки, по, 50мг, Clomiphene Citrate 25 таблетки по 50мг, clomid, clomiphen, klomifen, кломифен