Anastrozole (Teva) Анастрозол 28 таблетки

  • Код на продукта: 28 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 39.00 лв

Anastrozole 1mg е таблетка антиестроген, произведена от TEVA. Феновете и спортните професионалисти го ценят преди всичко заради способността му да намалява производството и активността на естрогена. Като лекарство в спортната фармакология, той получава предимство по време на курсове (а не след курсове) на стероиди (тъй като не води до ясно изразено увеличение на производството на тестостерон).

 

Свойства на продукта от Anastrozole 1 mg:

В основата на лекарството има активно вещество, подобно на неговото име - анастрозол. Той може да се класифицира като селективен нестероиден инхибитор на ароматазата (с други думи, блокер на ароматаза). Анастрозоловите продукти нямат наркотични (пристрастяващи) или токсични (нарушаващи функционирането на вътрешните органи) ефекти, но ако се злоупотребява, те засягат чернодробната и бъбречната функция.

 

Анастрозол, както и преките му аналози, принадлежат към третата “линия” на ароматазни инхибитори, към които принадлежат и продуктите на летрозол и ворозол.

 

Anastrozole 1 mg е снабден с механизъм на действие, свързан с инхибирането на ароматазата, в резултат на което потиска производството и активността на естроген: контролираното използване на лекарството води до намаляване на естрадиола до 98-99% от първоначалното ниво. Анастрозол е един от най-силните антиестрогени, налични днес на пазара за спортна фармакология (неговата употреба е изключително ефективна, ако стриктно следвате препоръките, но при предозиране препаратът може да бъде много опасен.).

 

С други думи, Anastrozole 1mg (анастрозол), като правило, се използва в случаи на специфична нужда: при курсове с реален риск от естрогенни странични ефекти, за да се предотврати / елиминира феминизацията (задържане на течности, натрупване на женски тип мазнини, гинекомастия и други усложнения).

 

Потенциални странични ефекти на Anastrozole: от страна на сърдечно-съдовата, мускулно-скелетната, сексуалната, храносмилателната и нервната системи, както и алергичните реакции. В случай на предразположение могат да се появят нежелани реакции като: гадене, повръщане, топли вълни, главоболие, сънливост, изтъняване на косата, акне и някои други.

 

Като лекарство в спортната фармакология Anastrozole 1mg действа като частичен аналог на летрозоловите продукти. Не трябва да се сравнява с кломифен или тамоксифен и дори по-малко се използва като тези антиестрогени. Въпреки че всички те принадлежат към една и съща обща категория, те се различават по техния механизъм на действие, ефект и индикации за употреба.

 

Летрозол и анастрозол са инхибитори на ароматазата, които потискат активността на естрогенните хормони; на свой ред тамоксифенът и кломифенът са модулатори на естрогенните рецептори, които задействат синтеза на гонадотропни и андрогенни хормони.

 

Anastrozole 1mg: курс на приложение

За спортиста основното показание за употребата на анастрозол е предотвратяването и елиминирането на естроген-зависимите странични ефекти върху хода на стероидите. В медицината обхватът на този антиестроген е не по-малко специфичен: той се предписва като първи или вторичен медикамент при лечението на рак на гърдата.

 

Приемът на стероидния анастрогед обикновено се извършва по един от двата начина: или започват да се използват таблетки от началото на стероидния курс (средно от 1-3 седмици) с цел предотвратяване на естроген-зависими усложнения; или лекарството се използва по време на курса след образуването на симптоми на естроген-свързани усложнения (с цел бързото им лечение).

 

Очевидно е, че първият метод е оптимален, тъй като намалява риска от естрогенни странични ефекти, предотвратявайки развитието на техните симптоми.

 

Важно е да се разбере, че употребата на Anastrozole се извършва по време на стероидния курс, а не като терапията след курса. Факт е, че за разлика от тамоксифена или кломифена, анастрозолът или летрозолът не увеличават директно производството на тестостерон (ако концентрацията на мъжкия хормон се увеличава, то това е само косвено, когато отслабването на естрогенната активност води до увеличаване на андрогенната активност).

 

  • Каква е препоръчителната дозировка на лекарството за спортиста? Зависи от обстоятелствата, но средно е 500 mcg / 1 mg през ден / ден. Лекарството има удобна концентрация на активното вещество - 1 mg на таблетка, така че при дозирането му не трябва да възникват трудности. За доза от 500 микрограма ще ви е необходима половин хапче, съответно 1 mg, 1 таблетка.

 

Ако искате курсът с Anastrozole да премине без последствия, то на първо място трябва да изключите противопоказанията за неговото използване. Те включват: свръхчувствителност, детска възраст, чернодробна недостатъчност и бъбречна недостатъчност (двата пола); бременност и кърмене (жени); едновременно лечение с лекарства, съдържащи тамоксифен или естрогени (двата пола).

 

Anastrozole (1mg / tab, 50tab) от TEVA трябва да се използва с повишено внимание при остеопороза, хиперхолестеролемия, тежка бъбречна недостатъчност, чернодробна недостатъчност, коронарна болест на сърцето, глюкозна малабсорбция, лактазна непоносимост, галактозна малабсорбция.

 

Anastrozole 1 mg: ревюта

Веднъж Anastrozole одобрен за употреба от човека първоначално е разработен за медицински цели. Поради първоначалния медицински произход относителната безвредност на неговите препарати не е под въпрос. До наши дни той е не само един от най-мощните, но и един от най-популярните антиестрогени на пазара на спортната фармакология.

 

Как онлайн прегледите описват Anastrozole 1 mg? Мненията са предимно положителни, което намеква за ефективността на продукта. Антиестрогените са трудни за сравняване един с друг, но съдейки по показанията, по отношение на ефективността, той не е по-малко добър от повечето си преки аналози.

 

Подробни отзиви от клиенти за Anastrozole 1mg винаги можете да намерите на форума на нашия онлайн магазин. Тук спортните ентусиасти и професионалисти споделят собствените си впечатления за продуктите и готовите курсове, придобити на Anabol.bg. На Форума можете също да получите индивидуални съвети относно свойствата и приема на вещества, които представляват интерес за спортната фармакология.

 

Anastrozole 1 mg: откъде да го закупя

За да получите актуален и работещ антиестроген, като Anastrozole (1 mg / tab, 28 tab) от TEVA трябва да се свържете с нашия онлайн магазин. За разлика от еднодневните сайтове, Anabol.bg продава спортна фармакология с висококачествена услуга и гаранции за надеждност, които подробно описахме на страницата „Често задавани въпроси”.

 

При нас ще Ви бъде по-удобно да поръчате Anastrozole, тъй като за безопасната работа на ресурса е осигурена комплексна система за защита. Висококачествената DDoS защита и SSL-връзката гарантират безопасността на предаваните поверителни данни. Тоест, избирайки ни, вие запазвате собствената си анонимност.

 

Закупуването на Anastrozole от нас също така е по-изгодно, отколкото на други места. Цената на продуктите в Anabol.bg е справедлива за клиентите. Освен това, онлайн магазинът разполага с гъвкава система за отстъпки, която позволява на клиентите да получават лихвени отстъпки, ценни подаръци и безплатна доставка. Бонусите на системата за отстъпки са в пряка зависимост от сумата на покупката. Подробно описахме тези варианти на вече споменатата страница „Често задавани въпроси“.

 

Важно е да не се съмнявате в оригиналността на спортната фармакология, придобита от Anabol.bg. Ние работим изключително с надеждни производители и честни доставчици, изпращайки продуктите си практически “от първа ръка”.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Anastrozole, (Teva), Анастрозол, таблетки, Anastrozole (Teva) Анастрозол 28 таблетки