Стероиден цикъл: Данабол и Стромбафорт

  • Код на продукта: 480 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 235.00 лв

Почти всеки спортист натрупал малко опит в спортната зала знае, какво е Danabol (метан) и Strombafort (станозолол). Това са анаболни стероиди, които повечето начинаещи избират тях за първия си стероиден цикъл. Този избор се дължи основно на страха за здравето, защото този аспект е много важен при избора на подходящи стероиди.

 

Начинаещите са много чувствителни по отношение на избора на първия си цикъл и безусловно търсят много полезна информация от различни източници. Ето защо в тази уеб страница ние публикуваме цялата необходима информация, която трябва да се прочете преди да започнете стероиден курс. Обикновено, тези две лекарства се считат за слаби и се използват предимно за покачване на чиста мускулна маса.

 

Този стероиден цикъл е много подходящ за начинаещи, защото тези продукти не разполагат с големи опреснителни свойства и огромен анаболен ефект. Анаболните свойства и характеристики на Данабол и Стромбафорт много добре помога за изграждане на мускулна маса и сила. Да не забравяме, че правилното приемане и използване на препоръчаната доза е задължително, за да се избегне появата на странични ефекти.

 

  • За тези, които се страхуват да използват два стероида в комбинация, препоръчваме солово използване на Данабол, което ще осигури печалба на мускулна маса до 8 кг за 5 седмици.

 

Най-добрият стероиден цикъл - Danabol и Strombafort за начинаещи

Danabol (Метандростенолон) - най-добрият анаболен стероид за бързо покачване на мускулна маса. Вероятно, това е първото лекарство, което се използва от повечето начинаещи, за да получат мигновени резултати. Днес Danabol се вписва почти във всички стероидни цикли, както за начинаещи така и за опитни състезатели.

 

Независимо от факта, че лекарството има някаква форма на ароматизатор, още след първите 2 седмици резултатът е невероятен. Първият стероиден цикъл никога не трябва да включва високи дози, а такива, които не могат да доведат до появата на странични ефекти, а покачването на мускулна маса ще се наблюдава непрекъснато по време на стероидния цикъл.

 

Този курс за начинаещи се счита за един от най-добрите и това се дължи на факта, че включва само орални стероиди, защото повечето новаци се боят от инжекции. За 5 седмици може да покачите 7 - 8 кг. мускулна маса, което е отличен резултат за всеки спортист.

 

Strombafort (Станозолол) – този анаболен стероид осигурява добра здравина на мускулите и издръжливост прикрепена с голямо увеличение на висококачествен мускул. Активната субстанция станозолол е антагонист на естрогена и точно поради това двата препарата се допълват взаймно. Благодарение на добрата способност на стромбата да изсушава мускула можем да кажем, че придобитите резултати се запазват на 100%.

 

 Независимо от факта, че станозолола не е силен стероид, много опитни спортисти често го използват за изход от по-силни стероидни курсове за по-добро съхранение на резултатите. Нашият екип гарантира, че продуктите са сто процента оригинални, защото всеки блистер и всяка отделна ампула на фармацевтична компания Балкан Фарма притежава различен код за проверка, който може да се провери на официалния им сайт.

 

 

Този стероиден цикъл включва: Данабол 240 таблетки, Стромбафорт 240 таблетки, Кломифен 24 таблетки.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, цикли, въведение, Стероидни цикли - въведение, Стероиден, цикъл:, Данабол, Стромбафорт, Стероиден цикъл: Данабол и Стромбафорт