Кленбутерол - информацияКленбутерол или известен още сред Българските спортисти като Клен е подобно на стероид вещество, което попада в категорията агонистите Р2. Препарата основно се използва за предотвратяване на асматични пристъпи, но и за изгаряне на мазнините и отслабване.


Същност и състав:


Активната му съставка е често използвана сред много спортисти от аеробни спортове като борба бокс и т.н.


Освен това в съставът му влизат силициев диоксид, лактоза, целулоза и магнезиев стеарат.Освен при бронхиални и други белодробни заболявания и отслабване препаратът се използва и от спортисти, желаещи да постигнат максимален мускулен релеф.Ефект и влияние: За да се постигне максимален ефект при приема му е необходимо спортуващият или нуждаещият се от отслабване да се придържа стриктно към определена диета, която включва много протеини и да се намали приема на въглехидрати. Наред с това трябва да му бъде изготвена тренировъчна програма, в която да се наблегне на кардио натоварванията.Ефектите от приема на Кленбутерол са:  • Кленбутерол е нестероиден препарат
  • Препарата има антикатаболен ефект, което означава, че при оптимален и правилен прием ще благоприятства мускулния растеж.
  •  Съчетан с правилна диета той има изявен ефект за изгаряне на мазнините в тялото.
  •  Друг доказан от употребата му ефект е бърза активност.

Нежелани реакции:Една от обичайните нежелани реакции, която е характерна за всички медикаменти за изгаряне на мазнини и потенето. Той създава повече дискомфорт, отколкото да е вреден.


В първите дни от приема на Кленбутерол може да се появят тремори. Това са бързи, ритмични и неволни свивания на група мускули. За да се избегне този нежелан ефект е добре успоредно да се приема Ketotifen, който трябва да се използва през нощта.Как да приемаме Кленбутерол?


Важно: Кленбутерол за отслабване се приема в срок от две седмици.


След това организмът свиква с него и не се достига желаният ефект. Започва се с доза от 20 микрограма на ден като през тези две седмици тя постепенно се увеличава, докато достигне до 60 микрограма дневно. При достигане на тази доза тя се приема два пъти на ден. На петият ден към схемата се добавя Кетотифен, който се приема вечер и предотвратява появата на тремори. Той се приема по 2mg на ден вечер по една доза. Приемът му се спира успоредно със спирането на Кленбутерол.


Оптимален отслабващ ефект се наблюдава при правилна дозировка на препарата, съчетан с правилен хранителен режим и кардио упражнения.


Курсът може да се повтори след двуседмична почивка.Кленбутерол Балкан Фарма (100 таблетки)
Изчерпано количество
Кленбутерол Нове Фарм (100 таблетки по 0.40 микрограма)
Изчерпано количество
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)