Провирон - информация


мастерон структораХимическа структура: 1 alpha-methyl-17 beta-hydroxy-5 alpha-androstan-3-one

Активност: 8-12 часа

Време за откриване: 5 седмици

Дозировка: от 25 до 100 мг (на ден)

Лекарството е стероиден агент с андрогенна активност, използван в спорта и медицинска практика за много и различни задачи. В спорта, по-специално в културизма и в много други дисциплини се използва предимно в началото или в края на стероиден цикъл за увеличаване на свободните нива на тестостерон в кръвта и да се предотвратят ароматизиращи странични ефекти.

 

Онлайн магазин Anabol.bg предлага Провирон само от фармацевтичен производител, който е доказан световен лидер и може да се похвали с богата гама от продукти употребяващи се по цял свят.

 

Какво е Провирон - Местеролон?


провирон
Активната съставка на това лекарство е позната на много спортисти използващи стероиди и това е - местеролон. Тя е производна на дихидротестостерон, и има достатъчно силни андрогенни свойства и слаби анаболни свойства (съответстващи на 150% от активността на тестостерон и 40% от активността на тестостерон).

Имайте предвид, че провирон може да допренесе и малко последици една, от които е - повишаване на концентрацията на свободен тестостерон в кръвта (почти никакъв ефект върху производството на тестостерон от организма, а същевременно се увеличава свободния тестостерон). Този ефект се постига чрез инхибиране на активността на SHBG.

 

Вторият значим ефект на Провирон – потискане на ароматизиращите ефекти. Известно е, че лекарството е добър инхибитор на ароматаза, предотвратява превръщането на стероидите в естроген в мъжкото тяло. Така, на практика, провирона помага на атлета да предотврати естрогенните странични ефекти (прекомерно натрупване на течност, гинекомастия, покачване на мазнини).

 

Този уникален анти естроген притежава и други полезни ефекти / свойства: той е в състояние да увеличи значително либидото и да подобри еректилната функция, която е важна не само за спортисти, които използват AAC, но също така и извън спорта, както и да окаже положително въздействие върху качеството на мускулите, бързото им възстановяване и да се избегне чувството за скованост.

 

Може ли провирона да окаже странични ефекти? Отговорът е ДА! - могат да се появят някои странични ефекти от неговото приемане. По-специално, тъй като той е достатъчно андроген и появата на андрогенни странични ефекти са на лице – акне, мазна кожа, прекомерно окосмяване по лицето и тялото.

 

Важно: Препоръчително е лекарството да се използва в период - максимално 12 седмици, и още при първа проява на странични ефекти – да се спре приема.

От друга страна, таблетките провирон не инхибират и не са токсични за черния дроб в умерени дози. Като цяло, той е значително предимство за спортисти използващи стероидни медикаменти за подобряване на спортните постижения и развитие на тялото / физическата форма.

 

В заключение, таблетките трябва да се съхраняват извън обсега на домашни любимци и разбира се деца. Съхранявайте лекарството по-надежден начин - защитено от влага и светлина.

 

Как се употребява Провирон?


провирон цена
Като част от спортната практика местеролона се използва предимно от мъже. Жените не използват такива лекарства, защото от една страна, те не се нуждаят от ефектите му, а на второ място, съществува риск от вирилизиращи ефекти (окосмяване по лицето и тялото, промяна във формата на тялото в мъжки тип, задълбочаване на гласа).

 

Мъжете трениращи бодибилдинг и други дисциплини задължително трябва да включват провирона в своите стероидни цикли, защото той е от голяма полза в увеличаването на свободните нива на тестостерон в кръвта и предотвратяване на процеса на ароматизация. Важно е да отбележим, че лекарството се използва предимно в началото на стероидния цикъл (обикновено започвайки от първата или втората седмица) в дози, вариращи от 25 до 50 мг на ден. Таблетките се приемат на дневна база, тъй като тяхната активност е около 12 часа.

 

В някои случаи, провирона може да се окаже и голям жокер в период на релеф (когато имате нужда от ниски нива на естроген и високи нива на тестостерон). Като цяло, дозата и схемата на прием до голяма степен зависят от целта преследвана от спортистите, както и от стероидния цикъл.

 

Ако имате някакви съмнения относно приема на провирон ние препоръчваме първо да отидете на нашия форум. Там можете да получите разумни съвети и да получите компетентни отговори на вашите въпроси, защото във форум Anabol.bg членуват опитни и знаещи специалисти, като треньор по културизъм и спортен лекар.

Между другото, дозировката и приема не трябва да ви причинят проблеми, защото той е в удобна концентрация на активното вещество - 25 мг в таблетка. Това означава, че за получаване на препоръчваната доза от 50 мг са нужни точно 2 таблетки

(Най-честият прием е една таблетка сутрин и една таблетка вечер преди лягане​).

 

 

Провирон – мнения от спортисти


Ако се интересувате от мненията на други спортисти за това лекарство, забравяйте да посетите нашия форум. Там можете да намерите най-добрите мнения от консултанти, които всекидневно споделят информация. Също така във форумния ресурс се съхраняват подробни описания в областта на спортните стероиди, анти-естрогени, пептиди, така че няма да почувствате липса на информация.

 

Ако изучаваме мненията за провирон можем да видим, че тези хапчета са описани като добър и работещ медикамент, който може да помогне за повишаване на нивото на свободния тестостерон, подобряване на потентността, либидото, предотвратяване на нежелани реакции свързани с ароматизация включително гинекомастия, повишена телесна мазнина, и прекомерно задържане на течности в организма.

 

  • Както беше отбелязано по-горе, тези ефекти са високо ценени от спортисти, които използват ароматизиращи и / или намаляващи нивото на тестостерона стероиди.

 

Също така имайте предвид, че ако вече сте закупили този анти естроген, вашите мнения за него в този случай могат да бъдат оставени във форума или на страницата на продукта. Ние ценим всяко мнение, така че не се колебайте да оставяте вашите отзиви, защото по този начин вие помагате на начинаещите спортисти.

 

 


Провирон - Bayer
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)