Стероиден цикъл: Туринабол и Тестостерон Пропионат

  • Код на продукта: 20 ампули, 200 таблетки
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 346.00 лв

Стероиден цикъл Туринабол и Тестостерон Пропионат - чудесна възможност за всеки спортист, който иска да получи качествен релеф на мускулите прикрепен с по-красив и оформен вид. С този стероиден цикъл може да покачите до 5 кг чиста мускулна маса, без задръжка на излишна точност или мазнини като резултатите ще се запазят на 100%.

 

Ефективността на цикъла се дължи на факта, че двата стероида, които са включени в състава, напълно си взаимодействат един с друг и взаимно засилват ефектите си. Поради това, мускулната маса започва да расте по-активно и бързо, като в същото време издръжливостта и мощността се увеличават. Веднага след като започнете този курс, вие ще забележите колко по-лесна става тренировката и колко бързо започва да се увеличава мускулната ви маса.

 

Стероидният цикъл туринабол и тестостерон пропионат е подходящ, както за начинаещи така и за опитни спортисти. На първо място, той се избира от атлети, които искат да получат суха мускулатура прикрепена с огромна сила. Също така, той е идеален и за тези, които искат да увеличат издръжливостта си значително (с около 35%).

 

Тук ще опишем оптималната доза на прием като по-опитните спортисти могат да завишат дозата по своя преценка. Също така може да добавите към цикъла и кленбутерол за допълнително изгаряне на мазнини. Нека да опишем и как става приема: първата седмица трябва да се приемат 3 таблетки дневно туринабол и 3 ампули седмично тестостерон пропионат (примерно: понеделник – сряда - петък).

 

През следващите 3 седмици се увеличава туринабола на 4 таблетки дневно и дозата на пропионата се повдига с една ампула. На 4-та и 5-та седмица туринабола се увеличава на 5 таблетки дневно, а дозата на пропионата остава същата. През 6-та седмица дозите на туринабол и тестостерон пропионат се намалят, за да се излезе максимално леко от цикъла и да се запазят всички придобити резултати. Следователно през 6-та седмица Туринабол 3 таблетки дневно и Тестостерон Пропионат 2 ампули седмично (както в първата седмица от цикъла).

 

Туринабол – Анаболен стероид, който най-често се използва в спортната практика. Странични ефекти от приема на препарата напълно отсъстват. Основното въздействие на този стероид е върху индикаторите на енергия, което позволява на спортистите да тренират по-ефективно.

 

Тестостерон пропионат – това лекарство е най-известния допинг агент в спортната практика, защото има значително кратък период на дейност. Ето защо опитни спортисти препоръчват да се поставя по-често, отколкото други видове тестостерон. Той почти не задържа течност в организма и значително помага за мускулното развитие.

 

Какви резултати можем да получим от съвместен прием на Туринабол и Тестостерон Пропионат:

 

Позволява да се отървете от излишните мазнини превръщайки ги в енергия;

Увеличаване на мускулната маса;

Подобряване на издръжливостта и бързо възстановяване;

Подобряване на мускулния метаболизъм;

Лекува различни видове микротравми.

 

Ако искате да запазите 100% от придобитите резултати, ние препоръчваме да се използва Кломид след стероидния цикъл. Кломифен цитрат е и изключително безопасен и ефективнаен. Голяма производителност на енергия, увеличаване на издръжливостта и увеличаване на мускулната маса под формата на твърд и качесен мускул -  това е в резултата, който ще получите от този стероиден цикъл. В допълнение, не забравяйте за правилното хранене и редовната тренировка.

 

 

Този стероиден цикъл включва: Туринабол 200 таблетки, Тестостерон Пропионат 20 ампули, 40 таблетки провирон, 24 таблетки Кломифен цитрат.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Стероидни, цикли, въведение, Стероидни цикли - въведение, Стероиден, цикъл:, Туринабол, Тестостерон, Пропионат, Стероиден цикъл: Туринабол и Тестостерон Пропионат