Стромба, Станозолол

стромба цена

При прием на станозолол или както го наричат спортистите Стромба може да подобрите състоянието на организма, да увеличите физическото представяне, но не може да очаквате значителното увеличаване на мускулната маса. Този продукт е предназначен за решаване на други проблеми. На първо място, става въпрос за релеф и по този параметър станозололът се разкрива в цялата му слава. С подходяща комбинация с други анаболни стероиди, можете да подобрите тяхната ефективност. Имайте предвид, че Стромбата може да се използва от спортисти с минимални рискове за здравето. Като начало цената на станозолол изглежда много привлекателна. Стероидът има висока степен на производителност и по време на цикъла с него няма да се налага да чакате дълго за първите резултати. Първоначално продукта е създаден за решаване на определени проблеми в медицината и ветеринарната медицина. Въпреки това спортистите не биха могли да пропуснат такъв силен и все пак безопасен анаболен стероид. Много бодибилдъри считат Стромба за най-доброто средство за изгаряне на мазнини.

 

Свойста и ефекти на Станозолол

Ако търсите ефективно и безопасно средство, можете безопасно да направите поръчка на станозолол. Поради уникалната структура на молекулите, анаболът не е податлив на ароматизиране. Това показва липсата на риск от развитие на естрогенни странични ефекти. Също така, стромбата няма прогестогенни свойства. Всичко това го прави относително безопасно анаболно средство. Въпреки че има известни рискове от вирилизация, спортистките често решават да купят станозолол. Ако не го използвате в големи количества, няма да има никакви проблеми.

 

Дозировка и прием на Станозолол - Стромба

Анаболът може да се препоръча на спортисти, които трябва да се отърват от излишната мазнина след цикъл за набиране на маса или да увеличат силата (издръжливостта). Дневната доза е максимум 40 милиграма. Ако продукта се използва изключително за увеличаване на физическите параметри, е достатъчно да се консумират само 10-20 милиграма дневно. По същия начин към препарата трябва да подхождат и жените, занимаващи се със спорт. Продължителността на курса е от 1,5 до 2 месеца. Също така не трябва да забравяте необходимостта от след стероидна терапия, когато приключите цикъла. Лекарството може да се комбинира с други анаболни стероиди, за да се увеличи ефективността на курсовете. И това може да се случва не само с продукти за релеф, а и с такива за покачване на мускулната маса. Във втория случай можете да подобрите качеството на масата. В мрежата можете да намерите голям брой отзиви за стромба и повечето от тях са положителни.

 


Stanazolol (Biotech) Стромба - 100 таблетки по 10мг.
Stanobolon Rapid (Pharm Tec) Стромба 50таб. по 10мг.
Stanolic (Gep) Станазолол 96таб.10мг.
Stanos (PharmaCom Labs) Стромба 100 таблетки
Stanox (Malay Tiger) Стромба - 100таблетки по 10мг.
Stromba Omega Meds 100 таблетки
Strombafort (Balkan Pharma) 100 таблетки по 10мг.
Стромба Cygnus Pharma / Русия
Stanotab (NovePharm) Стромба - 100 таб. 10мг.
Stanover (Vermodje) Стромба - 100 таблетки
Rexobol (Alpha Pharma) Стромба - 50таб. 50мг.
Stanozolol (ZHPC) Stromba
Rexobol (Alpha Pharma) Стромба - 50таб. 10мг.
Stromba (Euro Generics) Станазолол - 96таб. по 10мг.
Показани 1 от 15 | 17 (2 Страници)