Сустанон 4 вида Тестостерон

сустанон ценаТъй като активните съставки на Сустанон представляват четирите основни съединения на мъжкия хормон, показателите и анаболната активност на препарата напълно съответстват на тестостерона. Разликите между веществата, използвани при производството на Sustanon са само в полуживота. Стероидът се появява на пазара преди повече от шест десетилетия и днес много спортисти искат да си купят от него. Тестостероновите естери винаги са се ползвали с голям успех и този продукт съчетава всички предимства на късите и дългите естери. Желанието да се поръчва сустанон е винаги с цел покачване на мускулната маса и увеличаване на силата е очевидно.

 

Sustanon – свойства и ефекти

Много начинаещи спортисти смятат, че ако закупят по отделно всички стероидни естери и ги смесят в една спринцовка, ще получат същото вещество. Това обаче не е така и в производствения процес на продукта се използват подходящи технологии. Може би някои ще кажат, че Сустанонът е по-скъп от отделните естери, което не е съвсем вярно. Чрез закупуването на този препарат получавате стероид, който съчетава всички предимства на тестостероновите естери с различна продължителност: бързи дълготрайни ефекти върху тялото. Няма нужда от честото приемане на анаболи и т.н.

 

Нека да разгледаме основните свойства на стероида:

Позволява ви да качите голямо количество мускулна маса.

Увеличава силата.

Положителен ефект върху работата на опорно-двигателния апарат.

Увеличава апетита.

Подобрява работата на хематопоетичната и имунната система.

 

Съгласете се, че тези ефекти са напълно достатъчни, за да бъде закупен този уникален продукт. Трябва да се отбележи, че той се ползва с  голям успех не само сред бодибилдърите, а и сред останалите представители на силовите спортове. Очевидно е, че поради факта, че препаратът съдържа мъжки хормони, той не трябва да се употребява от жени. За мъжете, обаче, може би е най-добрият анаболен стероид. Почти всеки стероиден цикъл, който цели покачване на тегло и увеличаване на силовите показатели, се основава на етери на тестостерона. Сустанонът е именно такъв продукт.

 

Прием и дозировка на Сустанон в спорта?

Препоръчваните дози сустанон на седмица варират от 250 милиграма до 500 милиграма. Любителите културисти не трябва да се сравняват с професионалистите, които могат да използват до 1000 милиграма на седмица. За отлични резултати е достатъчно да приемате горната граница. Продължителността на курса обикновено е два месеца. Ако искате да получите максимални резултати от стероид, тогава определено трябва да вземете комбиниран курс. Подобно на всички тестостерони, сустанонът се комбинира добре с всички таблетки стероиди. С него можете да провеждате курс за покачване на тегло, комбинирайки го с, да речем с параболан. В същото време качеството на масата може да се подобри чрез комбинация със стромба или в течен варянт винстрол.

 

Sustanon – Отзиви и мнения от спортисти

Можете да сте сигурни, че всички отзиви за препарата са строго положителни. Това е отлично средство, което ви позволява значително да подобрите атлетичното си представяне.


Nebido инжекционен разтвор 250 мг х4 мл Bayer
Omnadren (Jelfa) Омнадрен Полша - 5 ампули
Pharma Sust 300 (Pharmacom Labs) Сустанон
Sustanon (Malay Tiger) Сустанон - 10 ампули 250мг/мл
SUSTANON 250 (Evo Genetics) Сустанон
Sustanon 250 (GM Pharmaceuticals) 10 ампули
Testosterone Combination (pharm - tec) Сустанон
Поръчка на Sustanon 300 (Biotech Beijing) Сустанон
Sustaver (Vermodje) Сустанон - флакон 10мл.
Sustanon 250  (Organon) Сустанон
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)