Тамоксифен (Sopharma) 30 таблетки

  • Код на продукта: 30 таблетки по 10 мг
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 12.00 лв

Тамоксифен "Софарма" принадлежи към групата на анти-естрогенните препарати. Той блокира естрогенните рецептори, предотвратява появата и развитието на тумори, по-специално на симптоми като гинекомастия при мъжете.

 

Ефектът на веществото включва възстановяване на производството на тестостерон, предотвратява натрупването на течности и намалява индекса на "вредния" холестерол.

 

Тамоксифен от Софарма

Активното вещество се изработва още през 1971 г. и се превръща в първи представител на класа селективни модулатори на естрогенните рецептори. В момента производителите произвеждат таблетките за медицинска употреба - за лечение и профилактика на рак на гърдата при жените и мъжете. Структурата на лекарството е нестероидно вещество, производно на трифенилетилен със сложна структура.

 

Цената на Тамоксифен (10 милиграма / 30 таблетки) от Sopharma може да варира значително, но в нашия магазин винаги е налице. Лекарството се отличава с висока бионаличност, добре се абсорбира в стомаха и достига максимална концентрация в кръвта в 2 пика.

 

Първият пик настъпва в първите 1-6 часа след приложението, а вторият - приблизително след 24-48 часа. По принцип циркулацията на лекарството в кръвта достига голям период от време, той се показва в рамките на няколко седмици, в зависимост от дозата.

 

Страничните ефекти на Tamoxifen "Sopharma" са рядкост, повече или по-малко изразени. Трябва да се отбележи, че страничните ефекти се наблюдават при всички препарати от класа на селективните естрогенни модулатори. Основният ефект е върху ендокринната система, но не се проявява нито андрогенният, нито антиандрогенният ефект.

 

За мъжете страничният ефект може да бъде изразен чрез намаляване на големината при тестисите, простатната жлеза и семенните везикули, което при продължителна употреба на лекарството предразполага към импотентност и безплодие.

 

Таблетките могат да доведат до увреждане на чернодробната функция, намаляване на нивата на глюкозата и левкоцитите, което води до проблеми в жлъчката. Повечето нежелани реакции са вероятни само при голямо предозиране. Така че спортистите, които следват препоръките, е малко вероятно да срещнат сериозни нарушения.

 

Важно е да запомните, че този антиестроген не спира процеса на ароматизиране, но блокира работата на естрогенните рецептори, така че свободните естрогени да не могат да се присъединят към тях. Така че, тестостеронът, преобразуван в естрогени, остава в кръвта и може да причини някои реакции назад, които в някои случаи са изпълнени с последствия.

 

Този тамоксифен е ефективен, както и аналози, той е индиректно отговорен за стимулирането на процеса на изгаряне на мазнините. Често спортистите го използват директно преди състезание, добавяйки към мускулите си сухота (плътност и релеф).

 

Таблетки тамоксифен в културизма

Продуктът е широко разпространен сред бодибилдърите и при всички спортисти в тежките спортове използващи анаболни стероиди. Това се дължи на факта, че много стероидни курсове причиняват процес на ароматизация, което води до оток, гинекомастия и други проблеми.

 

Използвайки тамоксифен, произвеждан от Софарма, в културизма спортистите предотвратяват странични ефекти или премахват вече проявите. Лекарството е неразделна част от повечето стероидни курсове. Много от положителните отзиви на спортистите в културизма се потвърждават от факта, че тамоксифена изсушава мускулите, добавя допълнителна твърдост и очертава релефа, без да се хваща на допинг тестове.

 

Друга причина за използването на такова лекарство в бодибилдинга е способността му да подпомага на организма за възвръщането на нормалното производство на естествен тестостерон, който пада драматично след цикъл с анаболни стероиди.

 

Препоръчителната дневна доза от лекарството започва с около 10-20 mg и може да достигне до 30-40 mg. Въпросът за избора на дози е чисто индивидуален. Подобно на продължителността на приемането, този параметър до голяма степен зависи от тежестта на курса и състоянието на спортиста

.

Отзиви за лекарството Тамоксифен

Лекарството има заслужена репутация като анти-естроген, предотвратявайки страничните ефекти на стероидите. Спортистите, които го пренебрегват, впоследствие трябва да се обръщат към хирурзи, за да решат проблемите от гинекомастията.

 

На нашия сайт има форум, където отзивите за Tamoxifen Sopharma са оставени от истински хора и опитни спортисти. Можете лично да комуникирате с авторите на мнения и да научите подробности за опита им от приемането на лекарството. Също така във форума има специалисти, които са готови да отговарят на въпроси по всяко време.

 

Не пренебрегвайте възможните нежелани реакции на стероидите. В допълнение, някои спортисти срещат индивидуална реакция дори и от най-леките стероиди. Ревютата обикновено характеризират Tamoxifen като чудесен анти-естроген, безопасен в разумни дози. Това е просто необходимо за тези, които не искат да се притесняват за появата на гинекомастия и свързаните с нея нежелани реакции.

 

Тамоксифен (Софарма): цена

В различни аптеки и онлайн магазини цената на лекарството може да варира значително. Нашият онлайн магазин предлага най-оптималната цена с минимална търговска надценка. Ние работим директно със Софарма или с техните преки доставчици, за да можем да осигурим достъпни цени за спортисти с всякакви доходи.

 

Цената на хапчетата Tamoxifen от компанията Софарма в нашия онлайн магазин никога няма да се промени, а ако това стане ще е в посоката, която е от полза за клиента. Освен това, когато регистрирате голяма поръчка, цената на вашите стоки може да стане още по-изгодна за наша сметка (бонуси и подаръци до отстъпки от 20%).

 

Когато купувате точно такива продукти от интернет, обърнете внимание на репутацията на продавача. Твърде ниските цени са знак за нередовно или фалшиво лекарство!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Провирон, Bayer, Провирон - Bayer, proviron