Тестостерон Енантат

Андрогенен анаболен стероид за изграждане на мускули и увеличаване на силата

Натрупване на мускулна маса без мазнини, повишаване на силата, бързо възстановяване, подобряване на либидотоТестостерон Енантат - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Тестостерон Енантат - Galen Pharma
Testosterone Enanthate (GM Pharmaceuticals) 10 ампули
Testosterone Enanthate - Cygnus / Русия
ТОП !
TEST E 200 (Evo Genetics) Тестостерон Енантат
Testosteron Depo (Galenika) 5 ампули 1мл.
Testosterone Enanthate (Biotech Beijing) 10 ml
Testosteron Depot - ROTEXMEDIKA - Германия
Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg
Изчерпано количество
Тестостерон Ундеканоат - ratiopharm
Testo Depot Omega Meds - Тестостерон 10 ампули
Nebido инжекционен разтвор 250 мг х4 мл Bayer
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)


● Тестостерон Енантат (Testosterone Enanthate) удължен, синтетичен тестостерон депо. Има изразени анаболни свойства. Използва се за ускоряване на процесите на производство на протеинови съединения. Употребата му, съчетана с правилен хранителен режим и тренировки, гарантирано води до увеличаване на физическата издръжливост и натрупване на качествена мускулна маса.


Увеличаване на мускулната маса с "Тестостерон Енантат". Препаратът повишава скоростта на синтеза на протеини и подобрява задържането на азот в мускулите. Това помага за натрупване на чиста мускулна маса.

По-бързо възстановяване с "Тестостерон Енантат". Тежките тренировки изискват качествено възстановяване. Ускорения синтез на протеини изгражда нови връзки в мускулните тъкани, които заместват тези, които са се разрушили по време на тренировка. Така се постига по-бързо възстановяване.

Повече мъжка сила с "Тестостерон Енантат". Бързото и качествено възстановяване увеличава физическата сила и енергия. Така няма да чувствате умора или слабост след тежка тренировка.


Знаете ли как да използвате „Тестостерон Енантат“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Тестостерон Енантат“ (Testosterone Enanthate):


 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.


Ето 5 полезни ефекта от използване на Тестостерон Енантат:


● Бързо увеличаване на мускулната маса.
● Повишаване на силата.
● По-бързо и качествено възстановяване.
● Повишаване на либидото.
● Увеличава масата на еритроцитите.

Тестостерон Енантат

Използва се за ускоряване на процесите на производство на протеинови съединения. 

Натрупване на мускулна маса

Употребата на тестостерон енантат, съчетана с правилен хранителен режим и тренировки, гарантирано води до увеличаване на физическата издръжливост и натрупване на качествена мускулна маса.

Препаратът Тестостерон Енантат

Повишава скоростта на синтеза на протеини и подобрява задържането на азот в мускулите. Това помага за натрупване на чиста мускулна маса.

По-бързо възстановяване

Ускорения синтез на протеини изгражда нови връзки в мускулните тъкани, които заместват тези, които са се разрушили по време на тренировка. Така се постига по-бързо възстановяване.

Дозировка и стероидни схеми

Обикновената доза варира от 250мг до 750мг седмично. Това ниво е доста задоволително и осигурява бърз растеж на сила и маса. Искате ли да ни питате за анабола „Тестостерон Енантат (Testosterone Enanthate)“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.

Интересувате се от продукта „Тестостерон Енантат (Testosterone Enanthate)“? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.

За  още  информация:  пишете  ни  -  през  онлайн  формата  отдолу,  на  anabolbg@yandex.ru,  през  Фейсбук  страницата,  или  във  форума.  Или  – направо  пишете  по Telegram

Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват. 


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.


Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.

 

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка на тестостерон енантат от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването.