Тестостерон Енантат

 

тестостерон енантат цена
Тестостерон Енантат - удължен синтетичен тестостерон депо. Постъпвайки в тялото, тестостеронът, поради присъствието на етерния остатък, се натрупва в тъканите и постепенно се освобождава в кръвния поток. Лекарството има изразени анаболни свойства. Това предполага, че може да се използва за ускоряване на процесите на производство на протеинови съединения. В допълнение, тестостеронът води до много положителни промени в тялото. Тъй като тестостеронът е прохормон, той неактивно взаимодейства с андрогенните рецептори. Активната форма на тестостерон се нарича дихидротестостерон и се превръща в него под въздействието на ензима 5-алфа редуктаза. В спорта, енантът е много популярен. Въпреки това, да се купи от аптеката е възможно, но не и в България. Мислите ли си откъде да купувате анаболни стероиди в България и цяла Европа, при положение, че тези лекарства не се предлагат в аптеката? Ако искате да купите тестостерон енантат възможно най-евтино, то си струва да го направите от нашия магазин. Гарантираме, че доставката ще бъде извършена в най-кратки срокове в цяла България, както и в съседните страни. Всички продукти, продавани от нас, са с отлично качество и са произведени от водещи производители на спортна фармакология.
 

Основните ефекти на тестостерон енантат:

· Бързо увеличаване на мускулната маса, като същевременно увеличава физическите показатели.

· Стимулира развитието на сексуалните характеристики на мъжете.

· Ускорява регенеративните реакции.

· Увеличава масата на еритроцитите.

· Положително влияе върху работата на ставите.

 

Методи на употреба и дозировка на тестостерон енантат

Употребата на Testosterone Enanthate се препоръчва в периода на трупане на мускулна маса. Продукта не трябва да се прилага повече от два пъти седмично. Как да вземаме стероида? Препоръчваните седмични дози са в диапазона 250-500 mg. Професионалните спортисти увеличават седмичната дозировка до 1000 mg. Ефектът на висококачественото средство вече може да се усети няколко дни след инжектирането, като максималната концентрация настъпва в рамките на 5-7 дни и намалява през следващата седмица. По принцип курсът трае от шест до осем седмици като през това време можете да видите значителни резултати. Трябва също да се помни, че рехабилитационната терапия след края на цикъла трябва да започне не по-късно от две седмици след последната инжекция. Ако използвате тестостерон енантат за първи път, дозата трябва да е минимална. Тестостеронът се превръща активно в естрогени и за да се забави процеса на ароматизиране на курсовете, е необходимо да се използват ароматазни инхибитори, например: тамоксифен или анастрозол. Testeron Enantath е перфектно комбиниран с различни анаболни стероиди, което позволява ефективни комбинирани курсове. Има много възможности за това и всичко зависи от характеристиките на вашето тяло, задачите и финансовото положение. Най-често тестостеронът се комбинира с тренболон, стромба, туринабол и др.

 

Отзиви и мнения относно тестостерон енантат

Спортистите почти винаги са удовлетворени от действието на стероида и получените резултати, както се вижда от положителните отзиви. В допълнение към отличната ефикасност на лекарството спортистите отбелязват и атрактивна цена на тестостерон енантат, за която можете да закупите продукта на нашия уебсайт. Страничните ефекти са изключително редки, само в случай на неспазване на препоръките за употреба.


Nebido инжекционен разтвор 250 мг х4 мл Bayer
TEST E 200 (Evo Genetics) Тестостерон Енантат
Testo Depot Omega Meds - Тестостерон 10 ампули
Testosteron Depo (Galenika) 5 ампули 1мл.
Testosteron Depot - ROTEXMEDIKA - Германия
Testosterona E (Balkan Pharma) 10amp/1ml
Testosterone Enanthate (Biotech Beijing) 10 ml
Testosterone Enanthate (GM Pharmaceuticals) 10 ампули
Testosterone Enanthate - Cygnus / Русия
Testoviron Depot (Bayer) 1ml/250mg
Тестостерон Енантат (Pacific Pharma)
Показани 1 от 15 | 19 (2 Страници)