Тестостерон Пропионат

Бързодействащ анабол за чиста, релефна мускулна маса и растеж на силата

Натрупване релефна мускулатура или силови постижения за сравнително кратко време


Testosterone Propionate - Cygnus / Русия
Testosterone Propionate 100 (Biotech Beijing) пропионат
Testovis (Sit Italy) Testosteron Propionat 2 ампули
Изчерпано количество
Alpha Pharma - Testo Rapid
Nebido инжекционен разтвор 250 мг х4 мл Bayer
Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.
Изчерпано количество
Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
Изчерпано количество
Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)
Изчерпано количество
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)


● Тестостерон Пропионат (Testosterone Propionate) е анабол (анаболен стероид - АС, или анаболен андрогенен стероид - АСС), предлаган под различни търговски наименования (брандове/марки). С доставка от Anabol.bg, навсякъде България, и в европейските държави. Защо да го поръчате?

Релефна мускулатура с Тестостерон Пропионат. След като вече имате натрупана мускулна маса, която искате да оформите и подчертаете забележимо. Препаратът представлява най-бързо действащата и усвояваща се в организма форма на тестостерон. Затова е силно ефективен и с много малка вероятност от проявявяне на нежелани странични ефекти.

С Тестостерон Пропионат се постигат бързи спортни резултати. Препаратът помага за рязко увеличаване на силовите постижения във вдигането на тежести и силовия трибой (пауърлифтинга). В леката атлетика и други спортове съдейства при развиване на ускорението и бързината, заедно с издръжливостта на високи физически натоварвания.

Тестостерон Пропионат се използва самостоятелно или в комбинация. Той ускорява процесите на обмяната в организма. Включително – постигането на бързо възстановяване. Тестостерон Пропионат може да се комбинира лесно с всички други анаболни препарати - за усилване на ефекта и постигане на различни цели.

Знаете ли как да използвате Тестостерон Пропионат? Готови ли сте да го поръчате от „Анабол.бг“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с Тестостерон Пропионат: За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.


5 важни ефекта при употреба на Тестостерон Пропионат:


● Подобрява качеството на мускулите, с допълнителна твърдост и релеф.

 Рязко увеличаване на силовите показатели.

 Ускоряване намаляването на мастната тъкан.

 Увеличава либидото и костната минерализация.

 Развива и профилактира сърдечно-съдовата система.


Интересувате се от анабола Тестостерон Пропионат? Какво е действието му, как се прилага и дозира? Имате въпроси? Готови сме да отговорим на всеки от тях.


Искате информация за продуктите с Тестостерон Пропионат? Очаквате да научите кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате. Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега...


За още информация: пишете ни - през онлайн формата отдолу, на anabolbg@yandex.ru, през форума. Или – направо ни пишете в Telegram. Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват.


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

 

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


 

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването.