Тестостерон Пропионат

 
тестостерон пропионат цена

Тестостеронон пропионат е стероиден препарат, характеризиращ се с висока андрогенна и анаболна активност. Тъй като основната съставка напълно съответства на ендогенното вещество, тези показатели са равни на 100% от естествения тестостерон. Атлетите купуват тестостерон пропионата за различни задачи. Ако например в бодибилдинга стероидът най-често се използва в курсове за релеф и получаване на качествена маса, то при вдигането на тежести спортистите го използват основно за увеличаване на силовите показатели. Имайте предвид, че цената на тестостерона пропионат е много добра, точно затова стероидът е можем да кажем най-разпространения при всички спортисти. Testosterone Propionate има нисък полуживот. Това налага относително честото му инжектиране. Въпреки това спортистите не обръщат внимание на този факт и решават да поръчат тестостерон пропионат. Няма нищо изненадващо в това, защото ефективността на стероида е доказана от многогодишна употреба. В днешно време препаратът се смята за един от най-популярните стероиди в спорта. Това се дължи на гъвкавостта, атрактивната цена и широкия спектър от положителни ефекти. Нека да отбележим най-значимите свойства на продукта по-долу.

 

Свойства и ефекти на тестостерон пропионат

Помага за подобряване на качеството на мускулите, като им придава допълнителна твърдост и релеф

Рязко увеличава силовите показатели;

Помага за ускоряване на намаляването на мастната тъкан;

Увеличава либидото;

Увеличава костната минерализация;

Положително засяга сърдечно-съдовата система, което намалява риска от развитие на различни заболявания.

 

Прием и дозировка на тестостерон пропионат в спорта?

Подобно на повечето анаболни стероиди, пропионатът най-често се приема за максимум два месеца. Препоръчва се продукта да се поставя през два или най-много три дни. Единичната доза е 100 милиграма. Понякога опитните спортисти използват 150 милиграма, но минималната доза е доста ефективна. Трябва да се отбележи, че професионалните спортисти (борба, бокс, лека атлетика) понякога провеждат солови цикли само с тестостерон пропионат. Този въпрос обаче трябва да се подходи с изключително внимание. Не препоръчваме жените да инжектират над 50 милиграма в продължение на шест дни. За опитни бодибилдъри комбинираният курс ще бъде отличен избор. Има огромно количество ефективни комбинации. Когато ги избирате, трябва да бъдете ръководени от задачите, които сте си поставили. Пропионатът се възприема чудесно от тялото, което го прави още по-привлекателно. Един от най-популярните курсове за сушене е с Винстрол. Използвайки го също в комбинация с дека, можете да подобрите качеството на масата.

 

Тестостеронов пропионат – мнения и отзиви

В продължение на няколко десетилетия тестостероновият пропионат е много популярен в "железния" спорт. За неговата ефективност няма никакво съмнение. Ако не сте опитали това вещество можете да прочетете рецензиите, които лесно ще намерите в мрежата. Това най-добрият избор при начинаещите спортисти.


Testosterone P (Balkan Pharma) пропионат 10ампули
Testosterone Propionate (Pharm Tec) Пропионат - 10ампули.
Testosterone Propionate (Primus Ray) пропионат 10 ампули
Testosterone Propionate - Cygnus / Русия
Testosterone Propionate 100 (Biotech Beijing) пропионат
Testovis (Sit Italy) Testosteron Propionat 2 ампули
Тестостерон пропионат - Pharma TestP100 (Pharmacom Labs)
Тестостерон Пропионат Testover P (Vermodje Moldova)
TEST P 100 (Evo Genetics) Тестостерон
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)