Тестостерон Супспенсиа

Изключително мощен стериод за натрупване на мускулна маса и изгаряне на мазнини

Повишаване на силата, натрупване на качествена мускулна маса, намаляване на нежеланите мазнини


Suspension-50 - Global Anabolic
Изчерпано количество
Testosterolic (GEP) Тестостерон Суспенизия - 10 ампули
Изчерпано количество
Nebido инжекционен разтвор 250 мг х4 мл Bayer
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)


● Суспензията на тестостерона се доставя в кръвта за много по-кратко време от останалите форми на мъжкия хормон. Това води до много бързи и високо ефективни резултати.

"Тестостерон Суспенсиа" за натрупване на мускулна маса. Суспензията е инжекционен препарат, който съдържа тестостерон на водна основа. Усвоява се бързо от организма и е класифициран като най-мощния стериод за бързо натрупване на качествена, чиста мускулна маса без излишни мазнини. 

"Тестостерон Суспенсиа" за повече сила и издръжливост. Когато се използва тестостерон на маслена основа, отнема няколко седмици докато нивото на мъжкия хормон достигне високи стойности в организма. Едва тогава се забелязва ефектът му. При препаратите на водна основа, това се случва много по-бързо – в рамките на няколко дни. Дори след първата инжекция ще усетите повишена сила и издръжливост, което ще направи тренировките ви много по-ефективни.

"Тестостерон Суспенсиа" за изгаряне на мазнини. Препаратът помага за по-бързото разграждане на мазнините, което е предпоставка за изграждане на качествена мускулна маса и релеф.


Знаете ли как да използвате „Тестостерон Суспенсиа“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Тестостерон Суспенсиа“ (Testosterone Suspension):

 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.Ето 5 полезни ефекта от използване на Тестостерон Суспенсиа:


● Значително увеличаване на силата
● Мощен ефект за изгаряне на мазнини
● Изграждане на качествена мускулна маса
● Повишаване концентрацията на тестостерон в свободна форма
● Увеличаване на либидото


Искате ли да ни питате за анабола „Тестостерон Суспенсиа (Testosterone Suspension)“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.


Интересувате се от продукта „Тестостерон Суспенсиа (Testosterone Suspension)“? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.


За  още  информация:  пишете  ни  -  през  онлайн  формата  отдолу,  на  anabolbg@yandex.ru,  през  Фейсбук  страницата,  или  във  форума.  Или  – направо  пишете  по Telegram


Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват. Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

 

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


 

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването. Тестостерон Суспенсиа е

Това е инжекционен препарат съдържащ тестостерон на водна основа. Доставя се в кръвта много по-бързо от други форми на тестостерон. Спомага за бързи и ефективни резултати.

Повишаване на силата и издръжливостта с Тестостерон Суспенсиа

Достигане на високи стойности на тестостерон в кръвта. Осезаеми резултати още след първата инжекция. Спомага за по-ефективни тренировки.

Още ползи от Тестостерон Суспенсиа

Тестостерон Суспенсиа води до натрупване на чиста мускулна маса без излишни мазнини. Помага за по-бързо изгаряне на мазнини. Това от своя страна е предпоставка за изграждане на релеф.

Гаранция за продуктите и обслужването

Работа само с оригинални продукти. Доставка директно от световни производители. Предоставяне на продуктите в оригиналите им опаковки.