Тестостерон Супспенсиа

Суспензията на тестостерона има една съществена разлика от другите си събратя, които са на основата на мъжкия хормон - като разтворител за активния ингредиент се използва не масло, а вода. Този факт, на свой ред, оказва известно влияние върху свойствата на продукта. Всички спортисти, които планират да купят суспензия от тестостерон, определено трябва да се запознаят със свойствата на анабола. Тъй като в препарата няма етерни остатъци, активният ингредиент се доставя в кръвта за кратко време. Очевидно е, че това има положителен ефект върху скоростта на тестостерона и ще забележите първите ефекти още след първата инжекция. Продукта може да се счита за безооасен, въпреки че някои спортисти са отбелязали болка при инжектирането. Но странични ефекти по време на курса почти никога не се появяват. Обърнете внимание, че тестостероновата суспензия, която може да бъде поръчана от нас, е първият стероид, създаден от човека. Това се случва още през 30-те години на миналия век. Продукта обаче активно се използва двадесет години по-късно. Сред всички стероиди, съдържащи тестостерон, суспензията поради своята специфичност не е толкова популярна, колкото например тестостерон пропионат.

 

Свойства и ефекти на тестостерон суспензия

Мощен ефект на изгаряне на мазнините;

Сериозно увеличава силата;

Насърчава набора от качествена маса;

Значително повишава концентрацията на тестостерон в свободна форма;

Лекарствените метаболити се изхвърлят в кратък срок.

 

Най-често анаболните стероиди се използват от професионални спортисти, докато сред бодибилдърите препаратът няма особено много почитатели. Посетете нашия магазин и се уверете, че цената на тестостероновата суспензия изглежда привлекателна.

 

Как да приложим тестостероновата суспензия в спорта?

Тъй като полуживотът на продукта не е много дълъг, е необходимо да го поставяте ежедневно. В професионалния спорт лекарството се използва малко преди началото на състезанието и много състезатели употребяват препарата два или дори три пъти в рамките само на един ден. Поради бързата утилизация на метаболитите е трудно да се открият следи от употребата на суспензията по време на допинг теста, особено ако спортистът точно е изчислил времето. Единичната доза е в диапазона от 50 милиграма до 100 милиграма. Продължителността на курсовете по правило не надвишава пет седмици. Дори и в такъв сравнително кратък период от време може да получите ефект, подобен на употребата на мъжки хормонови естери в продължение на 2-2.5 месеца. Както вече казахме, инжекциите могат да бъдат болезнени и за да се премахне този недостатък, продукта често се използва заедно с витамин В12 или анестетици като лидокаин.

 

Отзиви и мнения за тестостерон суспензия

Средството е добре проучено, тъй като отдавна се използва в спорта и медицината. Фактът, че се използва от професионалисти, най-често добавя още допълнителни точки към рецензиите, които се намират в мрежата. Трудно е да се намери спортист, който да не е доволен от резултатите, получени от препарата. Ако използвате анабола според препоръките, ви гарантираме, че няма да имате никакви странични ефекти.


Nebido инжекционен разтвор 250 мг х4 мл Bayer
Suspension-50 - Global Anabolic
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)