Тестостерон Ципионат

Анаболен стериод за натрупване на мускулна маса и повишаване на силата

Изграждане на мускулна маса, увеличаване на енергията и издръжливостта, подобряване на възстановяването


Тестостерон Ципионат - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Тестостерон Ципионат - Omega Meds
Testosterone Cypionate - Cygnus / Русия
ТОП !
Тестостерон Ципионат - Evo Genetics
Тестостерон Ундеканоат - ratiopharm
Nebido инжекционен разтвор 250 мг х4 мл Bayer
CYPANDROL (Balkan Pharmaceuticals) Ципионат 10 ампули
Изчерпано количество
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)


● Тестостерон Ципионат (Testosterone Cypionate ) е препарат, съдържащ тестостерон на маслена основа. Поддържа постоянни андрогенни кръвни нива за дълго време, увеличава кислородната маса в кръвта и подобрява функцията на мускулите. С доставка от Анабол.бг, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате?


Натрупване на мускулна маса с "Тестостерон Ципионат". Препаратът има мощно действие за натрупване на мускулна маса, тъй като кара мускулите да задържат повече азот и подобрява синтеза на протеини в тях.

Повече сила и издръжливост с "Тестостерон Ципионат". Наблюдава се значително увеличаване на издръжливостта и прилив на енергия след прием на тестостерон ципионат. Това ви помага да издържите на по-тежки и интензивни тренировки.

"Тестостерон Ципионат" за намаляване на мазнините. Препаратът се свързва с андрогенните рецептори и спомага за ефективно изгаряне на мазнините.

"Тестостерон Ципионат" за по-бързо възстановяване. След тежки тренировки на мускулите им е необходимо време да се възстановят. Ако това не се случи, ефективността на тренировките намалява и се възможни травми. Тестостерон Ципионат помага за по-бързо и качествено възстановяване, което означава, че може да си позволите по-чести натоварвания.


Знаете ли как да използвате „Тестостерон Ципионат“? Готови ли сте да го поръчате от „Anabol.bg“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Тестостерон Ципионат“ (Testosterone Cypionate):


 За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Telegram.


Ето 5 полезни ефекта от използване на Тестостерон Ципионат:


● Бързо покачване на мускулна маса
● Увеличаване на силовите показатели
● Повишена ефективност на тренировките
● Подобряване състоянието на съединителните тъкани и ставите
● Увеличава костната минерализация


Искате ли да ни питате за анабола „Тестостерон Ципионат (Testosterone Cypionate)“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.


Интересувате се от продукта „Тестостерон Ципионат (Testosterone Cypionate)“? Искате да разберете кой е най-подходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.


За  още  информация:  пишете  ни  -  през  онлайн  формата  отдолу,  на  anabolbg@yandex.ru,  през  Фейсбук  страницата,  или  във  форума.  Или  – направо  пишете  по Telegram


Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват. 


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.


Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.

 

Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


● Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

● Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

● Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

● Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

● Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването. 


Тестостерон Ципионат представлява 

Това е препарат на маслена основа съдържащ тестостерон. Подобрява функцията на мускулите, като увеличава кислородната маса в кръвта. Доставка за цяла България от Анабол.бг.

Полезни ефекти от Тестостерон Ципионат

Тестостерон Ципионат повишава костната минерализация и ефективността на тъканите. Спомага за по-бързо възстановяване след тежка тренировка. Ефективно изгаряне на мазнини и увеличаване на силовите показатели.

За повече информация

Свържете се с нас през онлайн форума ни, през Фейсбук  страницата или по Telegram. Безплатна консултация от Anabol.bg. Професионалните ни консултанти са на ваше разположение.

Доставка на Тестостерон Ципионат

Бърза доставка с Еконт и Спиди. Фиксирани стойности на доставката. Грижливо опаковане на продуктите.