Изчерпано количество
 • Тестостерон Ципионат - Testex (Qpharm)
 • Тестостерон Ципионат - Testex (Qpharm)
 • Тестостерон Ципионат - Testex (Qpharm)

Тестостерон Ципионат - Testex (Qpharm)

  Изчерпано количество
 • Тестостерон Ципионат - Testex (Qpharm)
 • Тестостерон Ципионат - Testex (Qpharm)
 • Тестостерон Ципионат - Testex (Qpharm)
 • Код на продукта: 2ml 125mg/ml
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 7.00 лв

Тестекс пролонгатум (Testex Prolangantum) е препарат с естер на дългодействащ тестостерон. Неговата активна субстанция (Тестостерон Ципионат) е един от най-популярните стероиди сред културисти и щангисти в Съединените щати. В Европа, обаче, тя се употребява по-рядко, отколкото други естери, но като цяло търсенето е сравнително добро, особено ако лекарството е с добро качество, както е в този случай.

 

Според свойствата Testex Prolangantum - мощен стероид с концентрация на активната съставка в 125 mg / мл, и със силен андрогенен и анаболен ефект. Стероидът предвижда значително увеличение на силата и издръжливостта, така той е много подходящ за подобряване на спортните постижения в дисциплини като: вдигане на тежести, паурлифтинг, както и много други.

 

Такива стероиди ампули са добър избор не само за опитни състезатели, но също така и за начинаещи - положителният ефект е много изразен, а странични ефекти от използването на тестостерон ципионат са много редки (ако спазвате ключовите препоръки).

 

Опитните състезатели споделят, че Testex от Kyufarma има голям ефект върху тялото. Това се отразява върху  увеличаване на апетита и силно желание за тренировка.  Според мнозина приложението е не само ефективно, но и лесно за използване, което е отразено, например под формата на неговата опаковка.

 

Главата на ампулата може да се отчупи, дори и с два пръста, без да се използвате кърпа или пила за нокти. Нетърпима болка или дискомфорт при инжектиране не е отразено.

 

Приложение на Testex Prolangantum

Поради дългия период на лекарствено е достатъчно да се инжектира веднъж седмично (обикновено 1-2 инжекции седмично). Ефективна и разумна доза на практика е 250-750 мг / седмица. Продължителност на цикъла може да варира в региона на 8 седмици.

 

Като първа употреба на стероиди избор на Testex от Qpharma е много добър избор. Въпреки това за начинаещи е много подходящ индивидуален прием или в комбинация с други анаболни стероиди.

 

 Успешна комбинация с Testex (тестостерон ципионат) може да бъде почти всеки анаболен стероид. Най-популярни и в същото време ефективни комбинирани препарати са нандролон деканоат, метандростенолон, дългодействащ тренболон, или техни смеси.

 

Изборът на комбинацията зависи само от спортиста - целите, към които той е насочен, физическа подготовка и други фактори. Определено се препоръчва да не се превишава препоръчваната доза, защото в противен случай ефектът на лекарството може да се премести по посока на странични ефекти.

 

Отзиви и съвети за Testex Prolangantum

За начинаещи спортисти коментарите от опитни колеги е един от най-надеждния източник на информация. В четенето на такива мнения, може да се научи как най-добре се използва един или друг препарат, с какво и как се съчетават и какво може да се постигне.

 

В нашия сайт няма да се сблъскате с липса на информация. Всичката необходима информация, включително и мнения за Testex ампули може да бъде открита в нашия форум. Там съществуват теми с активни дискусии, в които винаги можете да получите коментари за конкретен стероиден агент.

 

Важно е, че в форума работят консултанти. Те са опитни професионалисти, които ще дадат не само своите мнения за Testex Prolangantum, но и препоръки за постигане на успех в вашия спорт. Ако имате някакви въпроси, винаги можете да се обърнете за съвет към някой от консултантите. Регистрацията е безплатна и няма да отнеме дори пет минути.

 

Цена Testex Prolangantum Qpharma

Цената е един от най-важните аспекти при закупуването на даден стероид. В нашия магазин, цените за спортни стимуланти са на разположение за всички спортисти с различни доходи. Винаги можете да си купите желания спортен стимулант на изгодна цена и дори да спестите пари.

 

● Как става това? За тази цел в Anabol.bg съществува система за отстъпка, при която покупката може да стане по-икономична. Ако още не сте запознати с общите правила, в този случай, не забравяйте да посетите страницата "Често задавани въпроси".

 

От къде да закупя Testex Prolangantum?

Ако си зададете този въпрос, нашият онлайн магазин е най-добрият и очевиден отговор. Тук можете да купите стероиди изгодно, без да губите твърде много време, усилия и пари. Ние предлагаме поръчка на Testex произведен в ампули (2 ml, 125 mg / мл).

 

Магазинът разполага с охранителна система, която ще запази вашата анонимност и няма да позволи личната ви информация да попадне в неподходящи ръце, това винаги е важно при закупуване на стероиди или други такива подобни стоки. Поръчката от Anabol.bg е бърз и лесен процес. Ние предлагаме качество и гаранция за бърза доставка.

 

Купете Testex Prolangantum - лесно и сигурно в нашия сайт!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Тестостерон, Ципионат, Тестостерон Ципионат, Тестостерон, Ципионат, Testex, (Qpharm), Тестостерон Ципионат - Testex (Qpharm)