Трибестан (Софарма) 60 таблетки

  • Код на продукта: 60 таблетки по 250 милиграма
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 50.00 лв

Трибестан (Софарма) 

Трибестан таблетки е нехормонално и напълно естествено средство, което има голямо търсене сред спортистите. Произведен от Sopharma и извлечен от растението бабини зъби, което расте най-много в България.

 

Трибестан и неговите активни елементи се състоят предимно от фуростанолови сапонини с преобладаваща концентрация на протодиосцин (не по-малко от 45 процента). Това е нестероидна и напълно естествена алтернатива на различни синтетични анаболисти, които нямат доказан токсичен ефект.

 

Трибестан, какво е това?

Активната субстанция в капсулите на активния агент (бабини зъби известен също още като Tribulus Terrestris) - е растение, което може да се намери в тропическите страни или в страни с умерен климат. По-специално, той се намира в Южна Азия, Африка, Австралия и Южна Европа.

 

Ефектът на растението е бил много ценен още от древността. Като лекарство се използва в древна Гърция, Индия, Китай и Балканите. Използва се като тоник, диуретик или антисептик. Дава се на пациенти със заболявания в бъбреците, сърцето и други вътрешни органи, както и за подобряване на функционирането на репродуктивната система.

 

Tribulus Terrestris е много разпространен при спортистите, тъй като има много ефекти, които са от голямо значение. Той е богат на различни вещества, полезни за човешкото здраве. По-специално, сапонините, флавоноидите и алкалоидите се намират в неговия състав. Популярността му в спорта се дължи на азиатските спортисти, които го използват преди големи състезания, включително световни и олимпийски първенства.

 

Ефектът на Трибестан придава адитивен ефект, който води до увеличаване на нивото на LH (лутеинизиращ хормон) и тестостерон, така че ефективно се използва за стимулиране на функциите свързани с тях.

 

Чрез увеличаване на ендогенния тестостерон, например, можете да избегнете симптомите и разстройствата свързани с мъжката менопауза. Също така, лекарството може да стимулира растежа на мускулите и производството на сила, разширява и укрепва ерекцията при мъжете и жените, наред с други неща най-позитивния ефект е въздействието върху повишаването на сексуалната чувствителност и стимулация (ovogenesis).

 

Освен това, е доказано, че растението съдържа вещества инхибиращи мозъка - моноамин оксидаза от тип А. В резултат на повишаването на концентрацията на някои невротрансмитери, настроението се подобрява и елиминира признаци на депресия като стимулира мотивацията за сексуално желание.

 

Трибестан не предразполага към никакви странични ефекти.

 

Съхранявайте при стайна температура (до 25 градуса по Целзий);

Пазете таблетките от домашни любимци и деца;

Да се ​​съхранява на сухо и тъмно място, защитено от светлина и влага.

 

Ако искате да научите повече за свойствата на таблетките, препоръчваме Ви да посетите нашия форум, където можете да намерите подробни описания на често използваните от спортисти спортни стимуланти.

 

Как се използва Трибестан Софарма?

Този продукт може да има еднакво ефективно използване както в медицинската, така и в спортната практика. В спорта, той може ефективно да се използва за стимулиране на тестостерона, увеличаване на мотивацията и настроението, както и за други позитивни ефекти.

 

В медицината, Трибестан Софарма може да се използва за лечение на нарушения в сексуалната система или при аномалии свързани с намалено производство на лутеинизиращ хормон и тестостерон. Целта на приемането, например може да бъде за повишаване на либидото, премахване на симптомите на мъжката менопауза и дори за лечение на импотентност.

 

Как да приемате Трибестан в спорта? Добавките базирани на същото растение, като правило се използват в цикли от около четири седмици. След завършване на курса, вземете почивка от две до четири седмици. Таблетките обикновено се използват от 1 до 3 пъти на ден, в зависимост от продължителността на активността. Дозите са индивидуални и се подбират според нуждите.

 

Приемът на Трибестан дневно не трябва да надвишава доза от 1500 милиграма. Средната доза за един спортист е около 500-1000 милиграма на ден. При злоупотреба или прекомерната продължителност на приемане може да се промени неговата активност,  и да се образуват странични ефекти (агресия, повишено либидо), така че не се препоръчва.

 

Как да приемате Трибестан от Софарма за медицински цели? Основните правила за прилагане съответстват на тези при използване за спорт. Продължителността на лечението за импотентност при мъже - най-малко 40-50 дни, а при безплодие - 70-90 дни. Лечение с Трибестан за жени е строго индивидуално и зависи от степента на заболяването и общото състояние на пациента.

 

Tribestan Sopharma: отзиви и мнения

Отзивите са един от най-надеждните източници на полезна информация за лекарствата, използвани от спортистите. С помощта на такива мнения е възможно да се разберат правилните характеристики за прием, възможни недостатъци или да се избегнат възможните странични ефекти.

 

Как се оценява Трибестан от спортистите? Продуктът произвеждан от Софарма има преобладаващо положителен рейтинг от тези, които вече са го използвали. Мъжете подчертават ефективността му като средство за подобряване на функционирането на репродуктивната система. Повечето изявления говорят за големия ефект от укрепване на либидото, перфектна ерекцията и много други подобрения, наблюдавани при правилно приемане.

 

Поръчка на Трибестан от Софарма на изгодна цена?

В нашия сайт този продукт, както и много други спортни стимуланти, които са подходящи и търсени в спорта, могат да бъдат закупени свободно и без отделяне на много време. Работим бързо, осигуряваме качествени услуги и бърза доставка. Тук можете да закупите Трибестан произвеждан от Sopharma бързи и надеждно. Всички продукти към нас попадат "от първа ръка", т.е. от доказани източници. Работим изключително честно и си сътрудничим само с тези доставчици и производствени компании, на които може да им се има доверие.

 

При поръчка всички ваши предадени лични данни са надеждно защитени. Поверителна информация никога няма да стигне до външни лица. С други думи, като купувате от нас си гарантирате запазването на личната анонимност.

Трибестан 200: Природното Подобрение на Мъжкото Сексуално Здраве

Трибестан е препарат, който се използва като добавка за подобряване на мъжкото сексуално здраве. Продуктът съдържа екстракт от билката трибулус терестрис, която се известява със своите потенциални ползи за сексуалното здраве и общо физическо благополучие.

 

Трибустен 200 се твърди, че подпомага естественото производство на тестостерон в организма. Този хормон играе ключова роля в регулацията на сексуалното желание, ерекцията и общото мъжко здраве. Освен това, трибестан може да има положителен ефект върху физическата издръжливост и енергията.

 

Въпреки че има някои изследвания, които поддържат твърденията за ползите от трибестан, важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират от човек на човек. Като всяка добавка, е препоръчително консултирането със здравен специалист преди започване на прием.

 

Също така, следването на препоръчителната дозировка и употребата на продукта в рамките на предполагаемите му инструкции е ключово за постигането на желаните резултати без възможни странични ефекти.

Преди да използвате Трибестан 200 или други подобни продукти, е важно да проведете подробно проучване и да се консултирате с лекар, особено ако имате някакви съществени здравословни проблеми или приемате лекарства.

 

И в заключение. Купете Трибестан Софарма от Anabol.bg  - бързо и без ненужни усложнения. Сайтът е надежден и лесен за използване. Процесът на поръчка не отнема много време и не изисква сложни действия.

Естествено Произведен Екстракт 

Трибестан 200 е създаден чрез екстракция на активните съставки от растението трибулус терестрис. Този процес осигурява натурален източник на биоактивни вещества, които могат да подкрепят мъжкото здраве.

Стимулиране на Тестостерона

Продуктът се предполага, че стимулира естественото производство на тестостерон в организма. Този хормон е от съществено значение за регулиране на сексуалната функция, енергията и общото физическо благополучие.

Подобрение на Сексуалната Функция

Трибестан 200 се рекламира като добавка, която може да подобри сексуалната функция, включително повишаване на либидото и подобряване на еректилната функция.

Натурална Подкрепа за Физическа Издръжливост

В допълнение към сексуалните ползи, този продукт може да подпомогне физическата издръжливост и енергията, като така предоставя общо подобрение на физическата форма.

Изследвания и Резултати

Въпреки че има налични някои изследвания, които поддържат твърденията за ефективността на трибестан, важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират от човек на човек. Непрекъснатото научно изследване и обратна връзка от потребителите са важни за оценка на реалните ползи от продукта.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Трибестан, (Софарма), таблетки, Трибестан (Софарма) 60 таблетки