Туринобол

Мощен анабол за мускулна маса и издръжливост, с шампионски спортни постижения

Крепка мускулатура, максимална спортна сила, издръжливост и рекорди + горене на мазнини


Туринабол - Elbrus Pharmaceuticals
ТОП !
Туринабол 100 таблетки - Evo Genetics
Туринабол Cygnus / Русия
Turanax (Biotech Beijing) 100 таблетки Туринабол
Turinabol - Omega Meds
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

 Хлородехидрометилтестостерон (Chlorodehydromethyltestosterone) е анабол (анаболен стероид - АС, или анаболен андрогенен стероид - АСС), създаден под наименованието (бранд/маркa) „Туринабол (Turinabol)“. С доставка от Анабол.бг, навсякъде в България, и в европейските държави. Защо да го поръчате?


Увеличаване на мускулната маса с „Туринабол“. Препаратът усилва процесите за изграждане на протеини, задържането на азот и увеличаване броя на червените кръвни клетки. „Туринабол“ създава прираст в мускулатурата сравнително бавно, но качествено. Заедно с това, препаратът има малка вероятност за проява на нежелани странични ефекти.

„Туринабол“ е създаден в Германската демократична република (ГДР). Той е планиран като средство за постигане на екстремно върхови резултати в спорта. Препаратът осигурява „ударна“ доза сила и многократно увеличава издръжливостта. С „Туринабол“ тежките тренировки стават по-поносими, а рекордите – много подостъпни и постижими.

„Туринабол“ помага и за изгаряне на мазнините. Препаратът е подходящ за използване в цикъл за изчистване на мускулатурата, в периоди преди състезания. Когато е в съчетание с подходяща програма, „Туринабол“ дава много добри резиултати. Крайният ефект е по-твърди и видимо по-ясно очертани мускули.


Знаете ли как да използвате „Туринабол“? Готови ли сте да го поръчате от „Анабол.бг“? Доставяме навсякъде в България, и във всички европейски държави. Вижте избраните анаболни продукти с „Туринабол“: За безплатна консултация – пишете в чата, или ни потърсете в Телеграм.


Главните 5 ползи при ползване на „Туринабол“ са:


 Покачване на мускулна маса с високо качество.

 Значително повишаване нивата на издръжливост и сила;

 Подпомага изгаряне на мазнини.

 Силен анти-катаболитен ефект.

 Защищава костната система на организма.


Препаратът Туринабол

Усилва процесите за изграждане на протеини, задържането на азот и увеличаване броя на червените кръвни клетки. 

Туринабол е подходящ за

Използване в цикъл за изчистване на мускулатурата, в периоди преди състезания. Когато е в съчетание с подходяща програма, Туринабол дава много добри резултати. Крайният ефект е по-твърди и видимо по-ясно очертани мускули.

Резултати след прием на Туринабол

Спортисти споделят, че забелязват покачване на мускулна маса с около 6 кг. Особено големи са резултатите по отношение на повече издръжливост и сила, където се забелязва постигане на много по-сериозни фитнес цели.

Цикъл с Туринабол

Използва се главно в циклите за изчистване на мускулна маса, в периодите преди състезание.

Дозировка и стероидни схеми

За начинаещи е популярна дневната доза на прием от 30-40мг. По-опитните спортисти споделят, че приемат дози от 40-60 мг. на ден. Периодът на прием варира между 6/8 седмици.


Искате ли да ни питате за анабола „Туринабол“? За неговото действие, приложение, дозировка? Необходима Ви е повече информация? Готови сме да отговорим на всеки Ваш въпрос.


Интересувате се от продуктите „Туринабол“? Искате да разберете кой е найподходящия за Вас, как да го изберете, и как да го използвате? Искате да Ви насочим и да Ви консултираме професионално и отговорно? Попитайте ни, още сега.

За още информация: пишете ни - през онлайн формата отдолу, на anabolbg@yandex.ru, през форума. Или – направо ни потърсете в Телеграм. Професионалните ни консултанти са на Ваше разположение. И Ви очакват.


Защо от „Anabol.bg“? Защото мнение за нас има всеки сериозен бодибилдър/кулурист, и хората с  най-впечатляващи тела във всеки фитнес. Защото имаме над 6 000+ доволни потребители. Вижте какво казват за нас: ТУК.

Най-добрите брандове и препарати са в Анабол.бг.  Подбрали сме ги лично, защото познаваме и разбираме състава, действието и ефектите на всеки от тях. Попитайте ни.  За  информация и  безплатна консултация от Anabol.bgчат, форум, онлайн запитване, имейл, телефон. 

Предлагаме само оригинални продукти. Всички анаболни препарати в Anabol.bg са с гарантиран произход,  доставени  директно  от  най-добрите  световни  производители.  Всеки  продукт  е  в оригиналната си опаковка, с приложена листовка с информация и упътване за начин на употреба.  

Доставката от Анабол.бг  е бърза и дискретна. Поръчвате продукти по Ваш избор, или след консултация с наш експерт. За всяка направена поръчка получавате потвърждение по телефона

Продуктите се опаковане грижливо и надеждно. Доставяме чрез „Еконт“ и „Спиди“ в България, и с проверени куриери в Европа.


Анабол.бг е изпитан и надежден доставчик на анаболни продукти. Проверете онлайн мненията за нас, попитайте някой от нашите потребители. Или изпробвайте лично нашите предимства: 


 Удобна и безплатна консултация с експерт по телефона и/или онлайн.

 Оригинални анаболни продукти с гарантиран произход.

 Бърза и дискретна доставка от надеждни куриери в България и в Европа.

 Изградена и поддържана вече 7-годишна безупречна репутация.

 Лична гаранция и отговорност за продуктите и обслужването.