• Aktovegin - Актовигин 200

Aktovegin - Актовигин 200

  • Aktovegin - Актовигин 200
  • Код на продукта: 10амп.200mg/ml
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 90.00 лв

Aktovegin съдържа само физиологично вещество с молекулно тегло <5000 Далтона. На молекулно ниво, лекарството помага да ускори процеса на използване на кислород (повишава резистентността към хипоксия) и глюкоза, като по този начин спомага за енергийния метаболизъм. Общият ефект от тези процеси е за подобряване на енергийната състояние на клетката, особено при условия на хипоксия и исхемия. 
Actovegin влияние върху усвояването и използването на кислород, както и инсулин-подобната активност с стимулиране на глюкозен транспорт и окисление са важни при лечението на диабетна полиневропатия. Пациенти със захарен диабет и диабетна полиневропатия (пронизваща болка, парене, парестезии, изтръпване на долните крайници) обективно намаляват сериозността на нарушенията чувствителност, подобрява психическото здраве. 
Фармакокинетика. От фармакокинетични методи не изследват фармакокинетичните свойства (абсорбция, разпределение и елиминиране на активните съставки на лекарството) Actovegin като физиологична форма, съдържа само компоненти, които обикновено присъстват в тялото

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: ПРОФЕСИОНАЛНИ, СПОРТИСТИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ СПОРТИСТИ, Aktovegin, Актовигин, 200, Aktovegin - Актовигин 200