Alpha Pharma

 

Alpha Pharma - фармацевтична компания от Индия, известна на пазара на спортни стимуланти от 2005 г. насам. Производителят се е утвърдил на паза благодарение на пускането на лекарствени препарати за спортисти с много голям клас.

Alfa Pharma е производител на почти всички видове анаболни стероиди. Сред наборът от препарати, можете да намерите средства за интензивно набиране на мускулна маса, исушаван на мускулатурата (релеф), издръжливост и препарати за излизане от стероиден цикъл. С една дума, почти пълен списък на всички задължителни медикаменти за един атлет.

Бързото увеличаване на броя на фалшиви стероиди Alpha Pharma взе защитни мерки - специален код, който позволява да се идентифицират оригиналността на всяко лекарство (при www.Check-Alpha.com ), при премахване на защитния слой на сребро от холограмата.

Мненията за Alpha Pharma

Компанията Алфа фарма, представляваща набор от фармакологични средства за спортисти има както своите фенове и така и хора,който не я харесват.Всяко тяло реагира различно на едно и също вещество, както и ефекта може да се различи значително. Като цяло, мненията за Alpha Pharma като цяло прави добри анаболни стероиди на лоялна цена. Странични ефекти и нежелани реакции са напълно изключени.
Негативни отзиви за Alpha Pharmaceuticals като фирма са рядкост. Защото много спортисти се фокусират върху използването на продукти само от този производител. Повечето мнения на пазара за анаболн стимуланти са свързани точно с тази марка.


Oxanabol (Alpha Pharma) Анавар - 50таблетки по 10мг.
Rexobol (Alpha Pharma) Стромба - 50таб. 10мг.
Изчерпано количество
Rexobol (Alpha Pharma) Стромба - 50таб. 50мг.
Изчерпано количество
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)