Изчерпано количество
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone

Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone

  Изчерпано количество
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
 • Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone
 • Код на продукта: 30 таблетки / 50 мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 49.00 лв

 

Anadrol Depot - е мощен анаболен стероид, който има много висока анаболна активност. Той позволява на един атлет бързото покачване от 10-15 кг чиста мускулна маса за един стероиден цикъл, като също увеличава почти на половина силата и издръжливостта.

 

Също така, неговия анаболен ефект е благоприятен върху ставите, премахва болката, активира кръвта, синтезира хемоглобин и еритропоетин. 

 

 

Какво е Anadrol Depot ?

Активната съставка на лекарството е оксиметолон, който е разработен през 1960 за лечение на анемия и остеопороза и за хора, страдащи от нарушения на анаболните процеси в клетките. Научните изследвания показват, че неговата активност помага при лечението на HIV.

 

Високите анаболни свойства на този стероид бързо намират приложение в културизма, като най-разпространени са сред трибойци и културисти, както и в различните сфери на леката атлетика. Сега от аптека Anadrol Depot 50 мг от Pharm Tec не може да се закупи (освен турски Анаполон), или само за медицински цели, така че спортистите днешно време си предават информация за анадрол "от уста на уста".

 

Следователно, тази обща легенда за опасностите от стероида в действителност няма нищо общо. 

 

 

Описание Anadrol Depo pharm - tec

Молекулата на активното вещество е необичайна модификация на дихидротестостерон със забавено действие (ДЕПО). Ароматизацията почти напълно отсъства, но естрогенна активност продължава да се наблюдава. Анаболните таблетки Anadrol Depot от Pharm Tec немогат да се сравняват с другите орални препарати.

 

Само за първите две седмици от приема се покачват 5-7 кг мускулна маса. Един стероиден цикъл с Анадрол на Фарм Тек може да даде на спортиста 10-15 кг, като важни са също режима на физическите упражнения и спортната диета. Също така значително се подобрява състоянието на ставите, увеличаването на издръжливостта и производителността на сила.

 

Страничните ефекти от Анадрол Депо в разумни дози са слаби. Основното ограничение на лекарството е неговата токсичност за черния дроб, при стероиден цикъл се изисква постоянно наблюдение на черния дроб. Останалите са общи за повечето анаболни стероиди: повишаване на кръвното налягане, задържане на течности, гадене, намалено производство на тестостерон. Може да се получи и гинекомастия поради ароматизацията, но това е лесно предотвратимо, чрез употребата на антиестрогени.

 

Разходите за Anadrol Depo (30 таб) са доста високи, но съотношението на цена \ качество е в състояние да убеди всички съмнения на един спортист относно лекарството. Можете да погледнете, и Анадрол на други производители, но бъдете внимателни, много ниските цени често се оказват аспект на фалшиви продукти или измами в онлайн продажбите. Не рискувайте здравето си за пари.

 

В нашия онлайн магазин работи форум, където са отбелязани много мнения за различни анаболни стероиди. Ние ви даваме възможност да се уверите в ефективността на всеки един стероид, както и да общувате с професионалисти в тази област.

 

 

Как да приемате Anadrol Depo Pharm Tec

Анадрола се приема обикновено в продължение на 6 седмици, като се започва и завършва гладко. Средната дневна доза за мъже е 50-100 мг на ден. По-високи дози не увеличават анаболния ефект, но значително увеличават вероятността от нежелани странични ефекти.

 

Получаваме много запитвания относно употребата на Анадрол от Фарм Тек при жени. Тъй като лекарството има силни андрогени за жените употреба не се препоръчва. Въпреки това, в изключителни ситуации е възможен прием до 15 мг максимално на ден. При първите признаци на нежелани реакции, като вирилизация трябва да спре приема на таблетките.

 

Лекарството дава добри резултати при индивидуален прием, но е възможно да се постигне и още по-голям ефект при комбинация с други стероиди. Ако не знаете как да комбиниране този стероид по-добре се допитайте до компетентен професионалист.

 

 

Анадрол Депо: Мнения

Дългата история на лекарството има повече от дузина или дори стотици успешни примери за неговото прилагане, при изграждане на маса и увеличаване на сила. Нашият форум непрекъснато се попълва с пресни мнения на реални хора, които описват своите впечатления от приемането на този анаболен стероид. Спортистите твърдят, че покачването на тегло с помощта на този анаболен медикамент е сравнително лесно, но появата на странични ефекти подлежат на разумните дози.

 

Отзивите за Anadrol Depo показват, че след един цикъл се открива в кръвта, дори в продължение на 2-5 месеца, така че бъдете внимателни с приема му преди състезание.

 

Друг полезен ефект, който се подчертава от мнения е, че спортистът по време тренировка не чувства умора, и лесно завършва всяка интензивна тренировка. Претоварването е изключено, тъй като лекарството подобрява регенеративните процеси на организма.

 

Ако прочетете отзивите за Анадрол pharm - tec, можете лесно да се убедите в ефективността на този анаболен стероид. Всеки спортист може да прегледа мненията за Anadrol Depo публикувани в нашия форум, но ако вече имате опит с приема на лекарството бихме се радвали да оставите вашия коментар относно продукта, защото по този начин се помага на начинаещите атлети да изберат правилния избор.

 

 

Къде мога да направя поръчка на Андрол от Фарм Тек

В нашия онлайн магазин спортистите от България, по всяко време може да купуват всички налични продукти. Ако изберете нас за поръчка на Анадрол вие си осигурявате надеждност, безопасност и оригинално качеството. Ние предоставяме на нашите клиенти добри цени за анаболни стероиди и абсолютна гаранция за ефикасност.

 

Ние имаме възможността да направим цената на лекарството по-ниска, отколкото в други магазини, защото работим директно с производителите. И когато правите голяма поръчка нашата система за отстъпка влиза в сила, което прави придобиването на стероиди по-благоприятно.

 

Поръчката на Anadrol Depo би била подходяща за спортист, който иска да получи бързо покачване на мускулната маса, увеличаване на силата и издръжливостта. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Pharm, Tec, Pharm Tec, Anadrol, Depo, (pharm, tec), Oxymetholone, Anadrol Depo (pharm tec) Oxymetholone