Изчерпано количество
 • Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
 • Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
 • Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
 • Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен

Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен

  Изчерпано количество
 • Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
 • Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
 • Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
 • Anapolon - Оксиметолон 50мг (ABDIIBRAHIM) Аптечен
 • Код на продукта: 20 таблетки по 50мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 49.00 лв

Anapolon е ефективен стероиден препарат с висока анаболна активност с активното вещество - оксиметолон. Той се прилага ефективно в спортната практика с цел максимален мускулен растеж, бързо увеличаване на силата и дори подобрение на хематопоезата.

 

Турският аптечен Anapolon 50mg произведен от Abdiibrahim е широко известен в спортните среди. Продуктите на този турски производител се появиха на нашия пазар в средата на 2006 г., като и до сега той стана доста популярен и широко разпространен.

 

Какво представлява Анаполон 50 mg?

Активната съставка на този стероид е оксиметолон - дихидротестостерон с модификация и анаболна активност от 320% от ендогенен тестостерон и андрогенна активност в 45% по-голяма от тестостерон. Първоначално този стероид е разработена за медицинска употреба от Синтекс Фармацевтикълс (за подкрепа на слабите пациенти страдащи от недохранване, лечение на анемия и остеопороза), но днес той е известен най-вече като ефективна спортно съоръжение.

 

Ако говорим за турския Анаполон следва на първо място да отбележим, че това е мощен анаболен агент, който подпомага за растежа на мускулната маса, увеличаване на производителността на енергия, подобрява производството на кръв и дори премахва болки в ставите.

В този случай Anapolon 50mg е достатъчно бърз, но не и най-дълго действащ. За информация: периодът на активността му е около 15 часа от момента на последното приемане на таблетките.

 

Правилното приемане на Анаполон (оксиметолон 50 мг) от AbdiIbrahim може да прояви следните положителни ефекти полезни за един спортист:

 

● Максимално увеличаване на мускулната маса;

● Бързо увеличаване на силовите показатели;

● Подобряване на мобилността и премахване на болки в ставите;

● Подобряване на ефекта от анаболните хормони чрез намаляване на функцията на SHBG;

● Увеличаване на производството на хемоглобин и подобряване на хемопоезата;

● Увеличен протеинов синтез и стимулиране на производството на еритропоетин.

 

Може ли таблетките Анадрол – Анаполон да имат странични ефекти? Това може да се случи ако приемащия прави своеволия и не спазва препоръчителните дози. Страничните ефекти се проявяват като прекомерно натрупване на течности в тялото, повишаване на кръвното налягане, гинекомастия, потискане на собствения тестостерон, гадене и загуба на апетит.

 

Имайте предвид, че ако има естрогенни странични ефекти, свързани с това средство, спортистите обикновено използват тамоксифен или кломифен цитрат, които се справят бързо с тях.

 

● Важно: използването на Anapolon 50mg за увеличаване на масата или други спортни цели се препоръчва само за мъже, жените атлети не трябва да го използват, защото могат да се сблъскат със симптоми и последиците от вирилизация. Възможно е обаче да има и изключения: съществуват случаи, когато жените в спорта използват ефикасно оксиметолон, но в много малки дози – 25 милиграма дневно (половин таблетка).

 

И още нещо: съхранението на таблетките Анаполон трябва да е на място недостъпно за деца и домашни любимци. Препоръчва се таблетките да се съхраняват на място, защитено от светлина и влага, при стайна температура.

 

Употреба и стероиден цикъл с Anapolon 50mg

Като част от спорта този продукт се използва главно в стероидни цикли насочени към покачване на мускулна маса и увеличаване на силата. Анаполонът е предназначен предимно за използване от опитни спортисти.

 

Препоръчителната доза от продукта е 50-100 милиграма на ден, препоръчваната продължителност на приложение е около 6 пълни седмици. Пийте медикаментозните таблетки ежедневно, тъй като Анаполон няма много дълъг период на активност - около 15 часа. Имайте предвид, че по-високите дози, честота и продължителността на приема на този стероид са изпълнени с последствия и могат да блокират ползите от неговата употреба.

 

Важно е да се каже, че употребата на Anapolon солово в спорта практически рядко се извършва, обикновено се комбинира с други анаболни стероиди, за да се получат по-изразителни резултати. С кои стероиди може и трябва да се комбинира? Тук всичко зависи от целта, която преследва спортистът, опитът и наличните финансови ресурси.

 

Пример: Стероидният цикъл с Анаполон + тестостерон енантат и примоболан е добър избор за опитни състезатели, които искат да постигнат значително увеличаване на масата и увеличаване на силата. Режимът на дозиране може да бъде следния: 500 мг Тестостерон Енантат седмично и 300-400 мг Примоболан на седмица в продължение на 8 седмици, оксиметолон - около 100 мг на ден в продължение на 6 седмици.

 

На изхода можете да използвате тестостерон пропионат и инжектируем станозолол – винстрол (съответно 100 мг през ден и 50 мг на ден).

 

Ако искате да разберете повече подробности относно Anapolon 50 не забравяйте да посетите нашия форум. Там работят много опитни съветници на Anabol.bg, между които има майстор на спорта по вдигане на тежести, професионален треньор по бодибилдинг и спортен лекар, които ще ви дадат практически препоръки и ще споделят своя опит.

 

Отзиви за аптечния Анаполон 50 mg

Какво мислят спортистите за този стероиден агент и активната му съставка? Отговори на тези въпроси може да намерите, като посетите нашия форум отново. Там можете не само да общувате с други посетители и ресурсни консултанти, но и да изучавате описанията на спортната фармакологията (стероиди, анти-естрогени, хормони и пептиди).

 

Ако направим обзор на отзиви за Анаполон 50 mg, на първо място можем да кажем, че според купувачите това е ефективен и мощен анабол, който допринася за осезаемо увеличаване на масата. Също така, според изявленията използвайки го в комбиниран стероиден цикъл можете да постигнете значително увеличение на физическата работоспособност.

 

Има рецензии, които подчерват факта, че лекарството Анаполон от Абди Ибрахим е предназначено за употреба главно от опитни спортисти. Начинаещите, които едва сега започват да се запознават със спортната фармакология, се препоръчва да използват други стероидни препарати, например: турнибол или анавар.

 

Опитните спортисти, според обратната връзка, могат да изтласкат напред резултатите си, като го комбинират с други стероиди.

 

Ако вече сте закупили Оксиметолон, можете да оставите обратна връзка във форума на Anabol.bg  или на страницата в магазина. Вашето мнение, ако не нарушава правилата, никой няма да го изтрие и дори няма да цензурира. Също така можете свободно да споделяте впечатленията си за услугите и цялата работа на нашия магазин за анаболни стероиди.

 

От къде мога да купя Анаполон 50 и на каква цена?

Този продукт може да бъде закупен от аптечните вериги, но само в Турция. Онлайн поръчка може да направите от нашия интернет магазин. Купуването от Anabol.bg е много прост, бърз, надежден и икономичен метод. Но е по-добре да разкажем малко повече за нашите предимства.

 

Първо, имаме достъпна цена за Anapolon 50mg, което е отражение на неговото качество. Плюс това, не забравяйте, че можете значително да спестите пари, ако направите покупка надвишаваща съответна сума. Препоръчваме Ви да посетите страницата описваща често задаваните въпроси, за да разберете повече за нашата система от отстъпки.

 

На второ място, нашият магазин работи надеждно, така че можете да закупите необходимата фармакология, без да се притеснявате за безопасността на личната си информация.

 

Поверителните данни, които се предават към нас, са надеждно защитени от системата за сигурност (SSL-връзка). Информацията за клиентите, независимо от обстоятелствата никога няма да бъде достъпна за трети лица. Ето защо, като купувате спортна фармакология от Anabol.bg, оставате анонимни.

 

На трето място, можете да направите поръчка на Анаполон уверени в оригиналното му производство. Работим само с надеждни доставчици, на които можем да се доверим, така че продуктите идват при нас "от първа ръка". И репутацията на Anabol.bg говори сама за себе си. Прочетете отзивите и ще бъдете убедени в нашата честност.

 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Анадрол, , Оксиметолон, Анадрол, Оксиметолон, Anapolon, Оксиметолон, 50мг, (Abdiibrahim), Аптечен, , цена, поръчка, от, Anabol.bg, Anapolon - Оксиметолон 50мг (Abdiibrahim) Аптечен, цена и поръчка от Anabol.bg