Изчерпано количество
 • Anastrozol (Alvogen) Анастрозол 1мг
 • Anastrozol (Alvogen) Анастрозол 1мг
 • Anastrozol (Alvogen) Анастрозол 1мг

Anastrozol (Alvogen) Анастрозол 1мг

  Изчерпано количество
 • Anastrozol (Alvogen) Анастрозол 1мг
 • Anastrozol (Alvogen) Анастрозол 1мг
 • Anastrozol (Alvogen) Анастрозол 1мг
 • Код на продукта: 30 таблетки / 1мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 45.00 лв

Анастрозол Алвоген 1mg е анти-естрогенно лекарство от трето поколение (ароматазен инхибитор), произведено в България за перорално приложение. Използва се от спортисти за премахване на задържането на течности, гинекомастия и други естрогенни странични ефекти при продължителни курсове на ароматизиращи стероиди.

 

Важно е да се каже, че Анастрозол (1 mg) на Alvogen е един от най-мощните антиестрогенни агенти (дори една доза от 1 mg може да понижи активността на естрадиола в кръвта до 80%). По отношение на този показател, той дори превъзхожда такъв популярен антиестроген като тамоксифена. Лекарството има напълно различен принцип на действие - за разлика от тамоксифенът, който блокира естрогенните рецептори, той пречи на самия процес на ароматизиране.

 

Какво е Анастрозол (1 mg) на Alvogen?

Тъй като не е трудно да се отгатне от името, това лекарство има в основата си естрогенен антагонист със същото име - анастрозол, който е инхибитор / блокер на ароматазата по своите свойства (от практическа гледна точка това е антиестроген от трето поколение, който сравнително наскоро, през 1995 г., се появява на фармакологичния пазар и доста бързо придобива популярност).

 

Обърнете внимание, че първоначално Анастрозол Алвоген, както и неговите аналози, е инструмент само за медицинска употреба: той може да се използва за лечение / лечение на злокачествени тумори на млечните жлези, в които се наблюдава повишена активност на естрогенните рецептори. С течение на времето полезните свойства на лекарството се откриват в спорта, където днес се използва като средство за спортна медицина, за да се предотвратят възможни странични ефекти на ароматизиращите стероиди (от тестостерон до метан).

 

За какви цели се използва Анастрозол (1mg / tab, 30tab) от Алвоген в спорта?

Действието на таблетките е насочено главно към блокиране на процеса на ароматизиране (естрогените престават да се трансформират в тялото), затова в бодибилдинга и други дисциплини се използва за предотвратяване на развитието на гинекомастия при мъжете, прекомерно задържане на течности и увеличаване на телесните мазнини от женски тип. Тук обаче е необходимо да се изясни, че не всички могат да го използва за профилактика, а предимно опитни и професионални спортисти по време на тежки стероидни курсове. В такива случаи използването на анастрозолови таблетки е напълно оправдано.

 

Важно е също да се каже, че Anastrozol 1 mg от Alvogen може да покаже не само полезни свойства, но и определен страничен ефект. Когато се приема, той може да намали производството на “добър” холестерол (следователно не се препоръчва за хора със сърдечни проблеми). Плюс това, когато се използват високи дози спортистът може да страда от горещи вълни, замъглено зрение и други.

 

Anastrozol таблетки (1 mg), произведени от Алвоген изискват да се спазват определени условия на съхранение, които са:

 

● Суха и проветриво място, недостъпно за светлина и влага;

● Място за съхранение извън обсега на домашни любимци и деца;

● Стайна температура на съхранение.

 

Ефектът на лекарството индиректно допринася за повишаване на нивата на тестостерон. Това се осигурява от обратна връзка, когато намаляването на нивото на естрогенните хормони води до повишаване на нивото на андрогенните хормони, т.е. тестостерона.

 

Анастрозол (1mg) от Алвоген: инструкции за употреба

В спорта, този антиестрогенен препарат се препоръчва да се приема от достатъчно опитни или професионални спортисти, които използват дълги курсове и високи дози ароматизиращи стероиди за подобряване на физическата си подготовка.

 

В този случай приемането на анастрозол (1 mg) за спортни цели не се препоръчва на жените. Представителите на нежния пол, ангажирани в дългосрочна употреба на таблетки, могат да се сблъскат с нарушение на естествените хормонални нива, което е изпълнено с последствия.

 

Обяснявайки как да вземем 1 мг Анастрозол от Alvogen, преди всичко си струва да отбележим, че има два ефективни начина да го вземем. Първият метод (спешена) е при долавянето на първите признаци на ароматизация или появата на някои естрогенни странични ефекти (включително гинекомастия) при доза от около 0,5-1 mg на ден. Метод 2 (профилактично) е използването на ААС в терапевтичната доза (около 0.25 mg на ден) от началото на курса, за да се предотвратят евентуални разстройства.

 

Когато знаете точно каква доза от веществото е необходима, не е трудно да изчислите необходимия брой таблетки, тъй като лекарството има удобни “пропорции” - 1 mg / tab. Например, за да приемете доза от 0,25 mg, трябва точно една четвърт таблетка, а за 1 mg е необходима точно една таблетка. Почти невъзможно е да се допусне грешка в дозирането.

 

Също така ще бъде полезно за всички спортисти да знаят, първо, че е най-ефективно да приемате Анастрозол Алвоген на празен стомах, да пиете безалкохолна напитка (това ще гарантира най-пълното и най-бързо абсорбиране на веществото), и второ, курсът на лечение отнема до 10-14 дни, като през този период лекарството изцяло показва всички ефекти, необходими за спортиста.

Важно: дори и най-подробните инструкции за употреба на Анастрозол (1 mg) Alvogen няма да могат да предоставят знанията, които консултантите на Anabol.bg (включително спортните лекари) могат да споделят. Затова съветваме всички клиенти да посетят форума и ако е необходимо, да получат съвет за индивидуално приемане.

 

Анастрозол (1 mg) на Алвоген: ревюта и отзиви

Можете също да разберете какво мислят другите спортисти за този препарат на нашия уебсайт. Отзивите за Анастрозол Алвоген в разфасовка 1 mg / tab, 30tab описват предимно лекарството положително, което се потвърждава и на нашия форум. Тук можете да проверите ефективността на лекарството и да влезете в дискусия, като обсъдите спортните средства, които ви интересуват, както и спортната фармакология (регистрацията не отнема 5 минути).

 

След като прочетете прегледите за Anastrozol 1mg от Алвоген, ще научите, че антиестрогенното лекарство първо се препоръчва да се приема от хора с подходящ опит и при използване на „тежки” стероидни лекарства, които са ароматни. Това се дължи на неговия капацитет: дори една доза от лекарство от 1 милиграм може да понижи нивото на естрогена в кръвта с повече от половината.

 

Изучавайки прегледите на Анастрозол на Алвоген, можете също да стигнете до извода, че той е не само мощен, но и ефективен антиестрогенен препарат. И наистина, няма съмнение за това, тъй като, освен със силата си, той може да се похвали и с бърз ефект и активност (максималната концентрация на вещество в кръвта вече се наблюдава през първите часове след поглъщането). Това се потвърждава от спортистите, които са закупили и вече тествали лекарството на практика.

 

Въпреки това, както казват опитни спортисти, лекарството е забележително не само заради ефективността си в спортната практика или медицината, но и за практичността. Удобната опаковка за 20 таблетки и съответната концентрация на активното вещество в 1 mg на хапче позволяват лесно да се изчисли дозата, необходима за получаване.

 

Като цяло, според отзивите за Anastrozol Алвоген 1mg, препаратът се считат за един от най-добрите антиестрогени, инхибитори на ароматазата, които лесно могат да преодолеят такива странични ефекти като гинекомастия, задържане на течности или увеличаване на телесните мазнини в резултат на използването на ароматизирани препарати AAS.

 

Къде да купя Anastrozol (1 mg, България)?

Ако имате нужда, можете да закупите този лекарствен продукт лесно и бързо на нашия уебсайт. На рафтовете на Anabol.bg ще намерите пептиди, анаболи, хранителни добавки и много други фармакологични агенти, свързани с атлетите.

Въпреки това, нашият онлайн магазин е забележителен не само за широката гама или наличието на продукти, което ви позволява да си купите напълно анастрозол. Има и други предимства, включително надеждност, рентабилност и удобство. Но е по-добре да се разкаже за всичко в детайли, отколкото да правим опити да обясним всичко в едно изречение.

 

Първо, можете да закупите от нас анастрозол (1 мг) на Алвоген, на много добра цена. И всичко това благодарение на специалната система за отстъпки при големи поръчки. Когато закупите за сума над определен праг, ще получите бонуси под формата на отстъпки, подаръци, доставка на половин цена или въобще безплатна такава, както е описано подробно на страницата „Често задавани въпроси“.

 

Второ, като изберете нашия магазин да закупите Anastrozol 1mg на Alvogen, вие се предпазвате от загуба на важни лични данни. Факт е, че най-надеждната SSL връзка е установена на нашия ресурс, благодарение на което нищо не заплашва вас или вашата лична информация. Тук ще запазите анонимността си и можете да направите покупката на спортна фармакология практически без риск.

 

Това не са всички плюсове. Ако искате да знаете подробно за ползите от магазина, тогава посетете форума и се запознайте с информацията, предоставена в "Често задавани въпроси".

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Anastrozol, (Alvogen), Анастрозол, 1мг, Anastrozol (Alvogen) Анастрозол 1мг