Поръчка на Анадрол Вермодже (Огромна мускулна маса) - Информация | Бърза доставка в България и Европа - Anabol.bg

Поръчка на Androver от Vermodje Moldova 100 таблетки по 50мг.

Модел:100 таблетки по 50мг
Наличност:В НАЛИЧНОСТ
Цена: 90.00 лв


Androver (Vermodje Moldova) Анадрол 100таб 50мг

Andover - е мощен анаболен стероид, който има много висока анаболна активност. Той позволява на един атлет бързото покачване от 10-15 кг чиста мускулна маса за един стероиден цикъл, като също увеличава почти на половина силата и издръжливостта.

 

Също така, неговия анаболен ефект е благоприятен върху ставите, премахва болката, активира кръвта, синтезира хемоглобин и еритропоетин.

 

Какво е Andover?

Активната съставка на лекарството е оксиметолон, който е разработен през 1960 за лечение на анемия и остеопороза и за хора, страдащи от нарушения на анаболните процеси в клетките. Научните изследвания показват, че неговата активност помага при лечението на HIV.

 

Високите анаболни свойства на този стероид бързо намират приложение в културизма, като най-разпространени са сред трибойци и културисти, както и в различните сфери на леката атлетика. Сега от аптека Andover 50 мг не може да се закупи (освен турски Анаполон), или само за медицински цели, така че спортистите днешно време си предават информация за анадрол "от уста на уста".

 

Следователно, тази обща легенда за опасностите от стероида в действителност няма нищо общо.

 

Описание Androver

Молекулата на активното вещество е необичайна модификация на дихидротестостерон. Ароматизацията почти напълно отсъства, но естрогенна активност продължава да се наблюдава. Анаболните таблетки Androver от Vermodje Moldova немогат да се сравняват с другите орални препарати.

 

Само за първите две седмици от приема се покачват 5-7 кг чиста мускулна маса. Един стероиден цикъл с Анадрол на Vermodje може да даде на спортиста 10-15 кг, като важни са също режима на физическите упражнения и спортната диета. Също така значително се подобрява състоянието на ставите, увеличаването на издръжливостта и производителността на сила.

 

Страничните ефекти от Andover Vermodje в разумни дози са слаби. Основното ограничение на лекарството е неговата токсичност за черния дроб, при стероиден цикъл се изисква постоянно наблюдение на черния дроб. Останалите са общи за повечето анаболни стероиди: повишаване на кръвното налягане, задържане на течности, гадене, намалено производство на тестостерон. Може да се получи и гинекомастия поради ароматизацията, но това е лесно предотвратимо, чрез употребата на антиестрогени.

 

Разходите за Androver (100 таб) са доста високи, но съотношението на цена \ качество е в състояние да убеди всички съмнения на един спортист относно лекарството. Можете да погледнете, и Анадрол на други производители, но бъдете внимателни, много ниските цени често се оказват аспект на фалшиви продукти или измами в онлайн продажбите. Не рискувайте здравето си за пари.

 

В нашия онлайн магазин работи форум, където са отбелязани много мнения за различни анаболни стероиди. Ние ви даваме възможност да се уверите в ефективността на всеки един стероид, както и да общувате с професионалисти в тази област.

 

Как да приемате Andover

Andover се приема обикновено в продължение на 6 седмици, като се започва и завършва гладко. Средната дневна доза за мъже е 50-100 мг на ден. По-високи дози не увеличават анаболния ефект, но значително увеличават вероятността от нежелани странични ефекти.

 

Получаваме много запитвания относно употребата на Анадрол от Vermodje при жени. Тъй като лекарството има силни андрогени за жените употреба не се препоръчва. Въпреки това, в изключителни ситуации е възможен прием до 15 мг максимално на ден. При първите признаци на нежелани реакции, като вирилизация трябва да спре приема на таблетките.

 

Лекарството дава добри резултати при индивидуален прием, но е възможно да се постигне и още по-голям ефект при комбинация с други стероиди. Ако не знаете как да комбиниране този стероид по-добре се допитайте до компетентен професионалист.

 

Andover: Мнения

Дългата история на лекарството има повече от дузина или дори стотици успешни примери за неговото прилагане, при изграждане на маса и увеличаване на сила. Нашият форум непрекъснато се попълва с пресни мнения на реални хора, които описват своите впечатления от приемането на този анаболен стероид. Спортистите твърдят, че покачването на тегло с помощта на този анаболен медикамент е сравнително лесно, но появата на странични ефекти подлежат на разумните дози.

 

Отзиви Andover 50 показват, че след един цикъл се открива в кръвта, дори в продължение на 2-5 месеца, така че бъдете внимателни с приема му преди състезание.

 

Друг полезен ефект, който се подчертава от мнения е, че спортистът по време тренировка не чувства умора, и лесно завършва всяка интензивна тренировка. Претоварването е изключено, тъй като лекарството подобрява регенеративните процеси на организма.

 

Ако прочетете отзивите за Анадрол Вермодже, можете лесно да се убедите в ефективността на този анаболен стероид. Всеки спортист може да прегледа мненията за Andover Vermodje публикувани в нашия форум, но ако вече имате опит с приема на лекарството бихме се радвали да оставите вашия коментар относно продукта, защото по този начин се помага на начинаещите атлети да изберат правилния избор.

 

Къде мога да направя поръчка на Андрол от Vermodje (Androver)

В нашия онлайн магазин спортистите от България, по всяко време може да купуват всички налични продукти. Ако изберете нас за поръчка на Андровер вие си осигурявате надеждност, безопасност и оригинално качеството. Ние предоставяме на нашите клиенти добри цени за анаболни стероиди и абсолютна гаранция за ефикасност.

 

Ние имаме възможността да направим цената на лекарството по-ниска, отколкото в други магазини, защото работим директно с производителите. И когато правите голяма поръчка нашата система за отстъпка влиза в сила, което прави придобиването на стероиди по-благоприятно.

 

Поръчката на Androver би било подходящо за спортист, който иска да получи бързо покачване на мускулната маса, увеличаване на силата и издръжливостта.

 

Оставете коментарNote: HTML is not translated!

Лош           ДобърCall