Arimidex (Astra Zeneca) 28таб

  • Код на продукта: 28 таб. по 1мг.
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 85.00 лв

Arimidex - модерен анти естроген (селективен нестероиден инхибитор на ароматаза), произведен от Astra Zeneca. Той често се използва в спортната практика, бодибилдинг и други дисциплини за предотвратяване и премахване на естрогенни странични ефекти като гинекомастия. В същото време, се препоръчва най-вече за спортисти, които използват по-големи дози ароматични стероиди, и особено полезни за тези, които имат висока склонност към ароматизиране.

 

Описание на Аримидекс 1 мг

Активното вещество в таблетките анти естроген е анастрозол. Това е доста добре познат и широко разпространен ароматазен инхибитор, принадлежащ към третото поколение, който наскоро се появи на пазара от фармакологични продукти (първоначално разработен и одобрен за употреба в САЩ в края на 1995 г.).

 

Имайте предвид, че представителите на различните инхибитори на ароматаза, които включват и анастрозол първоначално са създадени за лечение на рак на гърдата с повишена активност на естрогенни рецептори в туморната тъкан (лекарството е изчислено за използване от жени). Анастрозол е в състояние ефективно да намали съдържанието на естроген в кръвта, като по този начин забавя процеса на формиране на заболяването.

 

Arimidex, като част от спортната практика, в това число и културизма е използван за предотвратяване и премахване на естрогенни странични ефекти, свързани със стероиди. По този начин, той се употребява предимно от опитни спортисти, който предприемат продължителни стероидни цикли с високи дози ароматични анаболни стероиди (дълги естери на тестостерон, Sustanon и така нататък.).

 

Arimidex - Анострозол производство на Astra Zeneca е един ефективен и мощен антагонист на естроген. Неговото активно вещество в производителността си надминава дори такива куп ефективни антиестрогени като Тамоксифен + Провирон (Mesterolone), и като цяло доста лесно се справя с всички естрогенни странични ефекти, причинени от използването на силни стероиди.

 

Какъв ефект показва Arimidex? За разлика от други известни антиестрогенни средства, такива като тамоксифен и кломифен описаното лекарство блокира процеса на ароматизация. Това предотвратява образуването на естрогени в тялото, което води до намаляване на съдържанието им.

 

Това обаче невинаги е добре, тъй като този метод на експозиция може да бъде свързан с изразяването на определени нежелани последици, особено за потискането на "добрия холестерол", което от своя страна може да доведе до сърдечни аномалии. Затова Arimidex (анастрозол) не се препоръчва за употреба от спортисти, който имат проблеми със сърцето.

 

Възможни странични ефекти при не прекомерно използване: гадене и повръщане, диария, горещи вълни, главоболие и сънливост. Съществува и риск от кожни обриви, изтъняване на косата, умора, алергични реакции и други аномалии.

 

Съхранение: съхранявайте таблетките на тъмно и сухо място напълно изолирано от обсега на влага и светлина; скрито далеч от домашни животни или малки деца; съхранявайте при стайна температура.

 

Как Аримидекс помага в спорта?

Към помощта на анастрозол (ароматазен инхибитор) прибягват главно опитни спортисти, които използват дълги стероидни цикли с високи дози стероиди (предмет на ароматизация). В същото време използването на такова лекарство се препоръчва само за мъже, жените него използват поради риск от нежелани реакции (странични ефекти).

 

Как се приема Arimidex от Astra Zeneca? Съществуват две доста ефективни схеми за използвате. Първата схема - използването на таблетките, когато основните симптоми се появяват директно към ароматизация (приеман в дози, вариращи от 0.25 мг до 1 мг на ден). Вторият – прием след стероиден цикъл в малки профилактични дози, за да предотврати нежелани реакции.

 

Имайте предвид, че използването на Arimidex е най-добре да се извършва на празен стомах, като пиете много течности (без алкохолни напитки). Този метод позволява да се постигне бързо и пълно усвояване на лекарството в стомашно-чревния тракт. Въпреки това само по себе си много бързо и ефективно се разгражда: максималната концентрация на активното вещество в организма се наблюдава в продължение на няколко часа след консумация на хапчето.

 

Между другото, когато провеждате прилагане на Аримидекс, дозировката не предизвиква затруднения, поради удобната концентрация на активното вещество - 1 милиграм на таблета. Случайна грешка е почти невъзможна, защото се оказва, че за получаване на препоръчваната доза анастрозол е нужда 1 таблетка в доза от 1 милиграм.

 

Забележка: Подробна информация за Аримидекс и приема му в бодибилдинга или в други дисциплини, лесно можете да намерите, като посетите Forum Anabol.bg. Там можете да задавате всякакви въпроси свързани със спортни стимуланти, и да получите информативен отговор от нашите съветници (майстор на спорта по вдигане на тежести, спортен лекар и т.н.).

 

Мнения за Arimidex

След като прочетете мнения за Arimidex 1 мг. (инхибитор на ароматаза трето поколение), ще разберете, че се използва ефективно от опитни спортисти, който използват високи дози ароматични стероиди или при спортисти с висока склонност към ароматизиране.

 

Отзиви разкриват, че той блокира процеса на ароматизация и образуването на естроген, което води до намаляване на съдържанието им в организма. Все пак, това може да се дължи на някои последици, по-специално на влошаващото се производството на "добрия" холестерол, което от своя страна може да доведе до образуването на сърдечни аномалии (лекарството не се препоръчва за спортисти с проблеми в сърцето).

 

Също така мнения показват, че анти естрогенната ефективност надхвърля дори най-популярната комбинация от Proviron (Mesterolone) и тамоксифен. Освен това, има достатъчно бързо действие: максималната концентрация на активното съединение обикновено се появява в рамките на няколко часа след прилагането (средно от 2 часа).

 

Къде мога да закупя Arimidex 1 mg?

Описаното анти естрогенно лекарство, както и много други важни и ефективни стимулатори в областта на спорта, като хормон на растежа, анаболни андрогенни стероиди, витамини или пептиди, могат да бъдат бързо и надеждно закупени от нашия онлайн магазин.

 

На първо място, избора на сайт Anabol.bg, за покупка на Arimidex или някакъв друг стероиден агент означава, че всъщност вие самите се предпазвате от риска за изтичане на важни поверителни данни. В нашият сайт е инсталиране система за сигурност, която непрекъснато се развива и подобрява, така че при поръчка от нас, със сигурност ще запазите своята анонимност.

 

На второ място, ако вече сте взели решение да закупите Arimidex от нашия сайт, можете да бъдете сигурни, че в края на краищата ще получите оригиналния продукт. На трето място, ние се грижим за удобство и цялото съдържание на услугите. И четвърто, в сайтът Anabol.bg можете да направите реална сделка.

 

По-специално, цена Arimidex може да бъде значително намалена, ако общата сума на вашата поръчка надвишава 200лв, тогава получавате подарък, поръчка над 300лв - 3-процента отстъпка при 500 лева – 5 процента отстъпка и безплатна доставка.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Arimidex, (Astra, Zeneca), 28таб, Arimidex (Astra Zeneca) 28таб