Изчерпано количество
 • Carnitine Core Liquid Muscle Pharm L-Carnitine 459 ml
 • Carnitine Core Liquid Muscle Pharm L-Carnitine 459 ml
 • Carnitine Core Liquid Muscle Pharm L-Carnitine 459 ml

Carnitine Core Liquid Muscle Pharm L-Carnitine 459 ml

  Изчерпано количество
 • Carnitine Core Liquid Muscle Pharm L-Carnitine 459 ml
 • Carnitine Core Liquid Muscle Pharm L-Carnitine 459 ml
 • Carnitine Core Liquid Muscle Pharm L-Carnitine 459 ml
 • Код на продукта: 459 мл
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 35.00 лв

 

Carnitine Core Liquid - е чист L-карнитин от американската марка за спортно хранене MusclePharm. Този препарат е предназначен за бързо премахване на излишните телесни мазнини. Добавката се различава от другите фет бърнъри с това, че не разрушава нервната система и има положителен ефект върху здравето. Карнитинът може да се прилага както при мъже така и при жени.
Carnitine Core Liquid има множество положителни ефекти. На първо място, L-карнитинът е предназначен за изгаряне на излишните мазнини, но освен това той също подобрява производителността и издръжливостта по време на тренировка, повишава ефективността на другите фет бърнъри, подобрява здравето на сърдечно-съдовата система, намалява нивото на вредния холестерол. L-карнитин от MusclePharm е лекарство в течна форма със сладък вкус.

 

 

Съставна Carnitine Core Liquid

 

Една порция Carnitine Core Liquid (15 ml) осигурява на спортиста 1г чист L-карнитин. В състава напродуктае включен и подсладител, което прави лекарството е много вкусно.
Как да приемате Carnitine Core Liquid
Препоръчва се Carnitine Core Liquid да се приема по 1 доза 1-2 пъти на ден. Вземането на повече от 2 грама карнитин на ден, не си струва, тъй като човешкото тяло просто не може да усвои повече. От добавката трябва да се пие по 1 лъжичка Carnitine Core Liquid (15ml) - много спортисти го смесват  с вода или други напитки. Най-подходящо е да се взима L-карнитин сутрин или преди тренировка –през първата половина на деня веществото показва най-голяма активност.
За да се подобри ефективността на приемания Carnitine Core Liquid, добавката трябва да се взима заедно с други спортни комплекси. L-карнитинът засилва ефекта на другитефет бърнъри, така че често атлетите ги употребяват заедно. Карнитинът  често се добавя към напитки, аминокиселини или протеинови шейкове, ако целта е изгаряне на излишните телесни мазнини при запазване на чистата мускулна маса. Експертите на компанията MusclePharm препоръчват приемането на Carnitine Core Liquid със:

 

 

Суроватъчен протеин – за да се запазят мускулите по време на тренировка с висока интензивност;
Аминокиселини BCAA - за потискане на катаболизма и подобряване на възстановителните процеси;
Предтренировъчен комплекс - за интензивни тренировки и увеличаване на производителността.

 

 

 
Carnitine Core Liquidтрябва да се приема на периоди от по 4-6 седмици. При твърде дълъг прием добавката ще доведе до намалено производство на собствен L-карнитин, което ще доведе до необходимостта от непрекъснат прием.

 

 

Отзиви за приемането на Carnitine Core Liquid

 

Спортните храни на MusclePharm се считат за едни от най-добрите на пазара днес. Анализирахме мнения за приема на Carnitine Core Liquid в спортни форуми и можем да твърдим, че в повечето случаи те са положителни. Спортистите ценят качеството и ефективността на американските добавки, достъпната цена и липсата на допълнителни компоненти в състава.
Отзивите относно вкуса на Carnitine Core Liquid също са положителни. Добавката се произвежда с цитрусов аромат. Атлетите често добавят  карнитина в аминокиселинни или протеинови коктейли, като също така смесват Carnitine Core Liquid с други фет бърнъри. 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Хранителни, Добавки, Хранителни Добавки, Carnitine, Core, Liquid, Muscle, Pharm, L-Carnitine, 459, Carnitine Core Liquid Muscle Pharm L-Carnitine 459 ml