ХОРИОМОН фл. 5000 IU - Прегнил

  • Код на продукта: флакон 5000 единици
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 35.00 лв

Хориомон ( Прегнил ) - е препарат, към който ефектът е насочен към укрепване на производството на полови хормони на човека. Активната съставка на лекарството, разработен от индийски Svizera, - човешки хорионгонадотропин, който също има известна степен на въздействието на тестостерона, стимулира сперматогенезата и генитално развитие.

 

Препоръка от Anabol.bg: 

 

- При цикъл със стероиди поставяйте Прегнила по време на стероидния цикъл през 3-та и 4-та седмица по 2500 единици (ампулата в този продукт съдържа 5000 единици, тоест трябва да се приложи на 2 пъти като останалата част се съхранява задължително в хладилник). Ако желаете повече информация моля свържете се с нашите консултанти.

 

 

 

За какво се използва Хориомон 5000 IU

При жени Хориомон 5000 IU се използва за осигуряване на финално узряване и отделяне на яйцеклетката по време на овулация. Най-често се използва за предизвикване на овулация във фиксирано време при методите на ин витро оплождане. Също така се прилага за лечение на проблеми с овулацията, тъй като води до подобряване развитието на жълтото тяло след отделяне на яйцеклетката от яйчника.

При мъже Хориомон 5000 IU може да се прилага за стимулиране производството на сперма. При момчета се използва за стимулиране развитието на тестисите и в случаи, когато тестисите не са слезли в скроталната торбичка.

 

Как се прилага Хориомон 5000 IU

Прахът се разтваря в разтворителя приложен в опаковката. Полученият разтвор трябва да се използва веднага след приготвяне на разтвора. Неизползваният продукт или отпадъчните материали от него трябва да се изхвърлят в съответствие с местните изисквания. Хориомон 5000 IU трябва да се въведе бавно мускулно или подкожно. Мястото за подкожно инжектиране трябва да се променя, за да се избегне мастна атрофия.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Протектори, Анти-eстрогени, Протектори Анти-eстрогени, Поръчка, на, Pregnyl, 1500, (MSD), човешки, хормон, Поръчка на Pregnyl 1500 (MSD) човешки хормон