Циалис ГЕЛ / ЖЕЛЕ - Тадалафил

 • Код на продукта: 7SACKHES
 • Наличност: В наличност
 • Цена: 16.00 лв

Ефективен и безопасен секс стимулант с бързо действие

Cialis oral jelly е първият в света орален гел, съдържащ стимуланта Tadalafil. Той се използва за справяне с проблема еректилна дисфункция и значително подобрява сексуалните способности на мъжа.

Циалис гел е лесен и удобен за употреба, предлага се в 7 различни вкуса и аромата и благодарение на течната си формула, започва да действа много скоро след прием. Продуктът под формата на вкусно желе е отлично решение за мъже, които не желаят да приемат таблетки или искат по-бързо действие.

1 Опаковка садържа 7 гела с различни вкусове:

 • Ягода
 • Кока Кола
 • Манго
 • Карамел
 • Шоколад
 • Диня
 • Пъпеш

 

Какво представлява Циалис Орален Гел?

 

Циалис орален гел съдържа 7 броя желета, всяко от които съдържа 100 мг. тадалафил. Активната съставка блокира действието на ензима фосфодиестераза 5 (Phosphodiesterase 5 или PDE-5), който е отговорен за намаляване на ерекцията. По този начин осигурява временно увеличаване на притока на кръв към пениса и дава възможност за пълноценен и продължителен полов акт. 

Действието на Циалис започва до 35 минути след прием и продължава до 36 часа, при наличие на сексуална стимулация.

Циалис гел не е хормон и не води до пристрастяване. Може да се употребява продължително време.

 

Как действа Циалис?

 

Причините за еректилна дисфункция са различни, но най-разпространените от тях са:

 • Стрес, депресия, психогенни причини;
 • Прием на определени лекарства като антидепресанти и други;
 • Някои заболявания като диабет, сърдечно-съдови болести, хормонални нарушения;
 • Начин на живот – натоварено ежедневие, преумора, безсъние, житейски проблеми, обездвижване, прекомерна употреба на алкохол;

 

Ерекцията е сложен процес, който възниква когато е налице сексуална възбуда. Артериите на пениса трябва да се разширят значително за да го изпълнят с кръв. Това се случва под действието на Цикличен гуанозинмонофосфат (цГМФ), който кара мускулите да се отпуснат и да се увеличи притока на кръв.

За намаляване на ерекцията цГМФ бива преработен от ензим фосфодиестераза 5 (PDE-5). Активната съставка на Циалис, тадалафил временно блокира този ензим и осигурява по-дълготрайно действие на цГМФ. Резултатът е стабилна и продължителна ерекция и възможност да повторите или дори потретите половия акт, тъй като действието му продължава 24-36 часа.

Циалис гел действа само при наличие на сексуална стимулация, което означава, че няма да имате ерекция ако не се нуждаете от нея. Освен с нестабилната ерекция, Циалис ви помага да се справите и с преждевременната еякулация и ниското либидо. Той ще повиши желанието ви за секс, самочувствието ви, усещанията по време не на полов акт.

При правилна употреба Циалис орален гел е напълно безопасен и може да се използва от всички мъже. Ако се появят странични реакции, те обикновено са леки и отзвучават бързо. Може да се наблюдават главоболие, болки в гърба, зачервяване на кожата. В редки случаи може да се наблюдава стомашен дискомфорт. За да го избегнете не приемайте Циалис с храни, които дразнят стомашната лигавица. Повишаването на азотния оксид и увеличения приток на кръв понякога може да доведе до леко замайване. Това ще отшуми от само себе си. 

Множество проучвания показват ефективността и безопасността на Циалис за лечение на еректилна дисфункция, което го превръща в един от най-предпочитаните секс стимуланти в целия свят.

 

Как да приемате Циалис Орален Гел?

 

Приема се едно желе (гел) 40-50 минути преди половия акт. Всяко желе е с различен вкус и аромат, което прави приемът много приятен и удобен.

Бързото действие ви дава възможност да се насладите на приятни преживявания в леглото дори при изненадващ секс. Действието му продължава 24-36 часа, така че няма нужда да се притеснявате за своето представяне дори при последващата сексуална активност.

Не приемайте повече от едно желе за 24 часа.

 

Не приемайте Циалис гел заедно с препрати, съдържащи нитрати (нитроглицерин, изозорбид, мононитрат, динитрит), които се използват за лечение на сърдечни заболявания и болка в гърдите. Не комбинирайте с Попърс или други сексуални стимуланти.

Консултирайте се с лекар ако страдате от тежко чернодробно, бъбречно или сърдечно заболяване. Той ще прецени дали е удачно да приемате секс стимуланти. 

Циалис гел е клинично тестван и безопасен продукт, дори при продължителна употреба. Действа безотказно, включително и при тежки случаи на еректилна дисфункция. Приемът му не се влияе от консумацията на храна и напитки. Може да се комбинира с алкохол, но имайте предвид, че в този случай действието му може да настъпи малко по-бавно, тъй като алкохолът по принцип влияе зле на ерекцията и сексуалните усещания.

Продължителното действие на продукта не изисква чест прием. Достатъчно е да го приемете преди полов акт и не повече от веднъж за 24 часа.

 

Защо да изберете Циалис гел?

 

 • Много бързо получавате желаната ерекция;
 • Лесен и удобен за прием с приятни 7 вкуса;
 • Много продължително действие – до 36 часа;
 • Няма да се притеснявате за свето сексуално изпълнение навсякъде и по всяко време;
 • Клинично тестван и напълно безопасен продукт;
 • Предлага се без рецепта и има нисък риск от странични реакции;
 • Действа на всеки дори при сериозни проблеми с ерекцията;
 • Качествен продукт на добра цена; 

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: tadalafil, elbrus pharmaceuticals