Изчерпано количество
 • Danabol 50 (Balkan Pharma) Метан 60 таблетки по 50 милиграма
 • Danabol 50 (Balkan Pharma) Метан 60 таблетки по 50 милиграма
 • Danabol 50 (Balkan Pharma) Метан 60 таблетки по 50 милиграма

Danabol 50 (Balkan Pharma) Метан 60 таблетки по 50 милиграма

  Изчерпано количество
 • Danabol 50 (Balkan Pharma) Метан 60 таблетки по 50 милиграма
 • Danabol 50 (Balkan Pharma) Метан 60 таблетки по 50 милиграма
 • Danabol 50 (Balkan Pharma) Метан 60 таблетки по 50 милиграма
 • Код на продукта: 60 таблетки по 50 мг
 • Наличност: НЯМА НАЛИЧНОСТ
 • Цена: 115.00 лв

Danabol 50 - е популярен анаболен стероид от молдовската фирма НС Balkan Pharmaceuticals SRL. Лекарството се основава на активното вещество - метандростенолон, което придава силен анаболен и андрогенен ефект върху тялото на спортиста. На разположение е под формата на таблетки и се използва за орално приложение.

 

Този продукт е достъпен за покупка в нашия магазин, можете лесно да проверите неговата оригиналност. Това се прави с помощта на кода - Yupik (разположен върху блистера) и въведен на този адрес: www.b-p.md

 

Какво е Danabol 50

 

Активното вещество, въз основа на тези таблетки е разработено през 1956 г. Съвместно от J. Ziegler и САЩ и вече несъществуващата фирма «Ciba-Geigy». През следващите 10 години метанът придоби широка популярност сред спортистите, силите за сигурност, както и представителите на тези спортове, където е необходимо да се увеличи издръжливостта.

 

В културизма Danabol 50 е популярен поради действието, което оказва върху мускулната маса. Правилната употреба на лекарството може да увеличи теглото до 10 килограма за 4 седмици. В допълнение, той повишава апетита, което значително повишава телесното тегло на спортиста.

 

Ефектът на Danabol 50 мг : в тялото на спортиста, methandienone незабавно абсорбира в стомашно-чревния тракт, кръвта се свързва с кълбовидния протеин (глобулин) и напълно биотрансформира в черния дроб. Неактивните метаболити на активното вещество се отделят от бъбреците. Лекарството запазва съставки като фосфор, натрий, азот, калий, който се отразяват положително върху процеса на формиране, развитие и узряване на кръвни клетки.

 

Danabol 50: как се приема ?

Тези таблетки се препоръчва да се консумират след нахранване на два приема: сутрин и вечер. Опитни спортисти препоръчват минимални дози като постепенно се увеличава дозата в по-нататъшните седмици. Така че, оптималния прием е точно една таблетка.

 

Дозировката от веществото за опитни спортисти трябва да е около 75-100 мг и трябва да се основава на физическата форма и опита на спортиста. Дори опитните спортисти трябва да бъдат изключително внимателни с определението за индивидуална дозировка.

 

Най-правилна информация за дозировка и прием може да намерите на нашия форум, който се редактира от професионални спортисти и се коментира от хора с различни нива опит. Експертни мнения винаги са ценни и ще ви помогнат да вземете решение преди покупка на даден продукт.

 

При прием на голяма доза Danabol 50 няма да  осетите голямо подобрение, но само ще навредите на здравето си.

 

Пълният цикъл с Danabol 50, в зависимост от индивидуалните характеристики на получаващия орган е около 6-8 седмици. При по-продължителна употреба има висока степен на вероятност от странични ефекти. Трябва да се отбележи, че дългосрочен прием не е необходим, т.е. ефекта на лекарството се намалява постепенно.

 

Преди да използвате стероида, трябва също така да си изготвите индивидуален график на прием на храна и рутинна тренировка.

 

 

 

Danabol 50: комбиниране с други анаболни стероиди

Забележителните свойства на този стероид позволяват да се комбинира с много други анаболи. Трябва да припомним, че комбинирането и приема на това лекарство, както и всяко друго, трябва да бъдат проектирани от опитен спортист, своеволия в този случай може да доведат до сериозно увреждане на здравето.

 

Форумът на нашия уебсайт, посветен на спортната фармакология, ще ви помогне да изберете най-доброто съчетание и дозировката на стероида за съвместно прилагане. Така че, популярна сред спортистите комбинация е Метан и Станозолол инжекция. Този „изпитан” стероиден цикъл дава възможност да се изгорят излишните мазнини и да се покачи солидна чиста мускулна маса. Също така понякога се препоръчва комбинирането на лекарството с орален станозолол.

 

Популярни комбинации със стероиди, активни вещества, които са предназначени за стабилизиране на андрогенния рецептор. Сред тях: оксандролон, нандролон деканоат, тренболон енантат, както и смес от тестостеронови естери. Инструкциите в листовката на Danabol 50mg не съдържат информация за комбинирана употреба, така че преди да започнете прием се консултирайте с експерти във форума или в нашия уебсайт.

 

Страничните ефекти на лекарството – много рядко явление. Въпреки това, могат да се появят неприятни последици от хронично приложение или увеличаване на допустимите дози. Проявата на гинекомастия може се избегне с комбиниране Данабол 50 с Тамоксифен или Кломид.

 

Danabol 50: Цена

Цената на спортната фармакология от различни производители се различава. Това зависи от редица причини, първата, от които - оригиналността на продукта. Не всички продавачи са честни с потребителите, и често вместо оригиналното лекарство от Balkan Pharma  продават фалшиви дубликати с очевидно ниски цени. Придобиването на такъв продукт не може да ви донесе резултат, но ще ви гарантира значителни вреди за здравето.

 

Заслужава да се отбележи, че оригиналността на това лекарство може да бъде проверена от UPIK-кода разположен на блистера, на сайта на производителя. Не забравяйте, че само качествен и оригинален продукт ще ви помогне да постигнете значителен успех, без риск за здравето.

 

Цена Danabol 50 мг / таб зависи от оригиналността на продукта. Слуховете, че повечето сайтове са "измамници" са достигнали вероятно до всеки спортист. Това обаче съвсем не е така! Можем да потвърдим, че когато цената на даден продукт е много ниска то е, за да се привлече клиента, и да му се набутат фалшиви препарати с цел печалба.

 

Къде да купя Danabol 50

Къде мога да си купя Danabol 50? Този въпрос е много често срещан при начинаещите. Намирането на продукта (Данабол 50) не е лесно, но не е и невъзможно. Опитните вече избират точно нашия магазин по- очевидни причини. Ние сме на пазара в продължение на много години, поради добрите оригинални и достъпни продукти. Добрата репутация на нашия онлайн магазин говори за себе си.

 

Тук може да поръчате Danabol 50 като цената няма да засегне много джоба ви. Нашите продукти са достъпни за всеки. При закупуване на продукти от преките производители или техните официални представители, ни позволява да сформираме добра цена, за да е достъпна за всеки един български спортист. В допълнение, при закупуване на стероиди от нас, можете да получите впечатляваща отстъпка, подробности, за които могат да бъдат намерени в специалната тема в нашия форум.

 

Нашият магазин работи анонимно, т.е. при закупуването на стероиди вашата лична информация е защитена. В онлайн магазин Anabol.bg е инсталирана система за защита (SSL – връзка), която предпазва потребителите от изтичане на лични данни.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тагове: Метан, , Метандростенолон, Метан, Метандростенолон, Danabol, (Balkan, Pharma), Метан, таблетки, по, милиграма, Danabol 50 (Balkan Pharma) Метан 60 таблетки по 50 милиграма